Te gecsa most komolyan nézd meg a két motort!Ez tényleg egy és ugyanaz a két képen!Csak lesd meg a fehér farok idom kivételével még a dekli is egyformán van kopva!
Ez a hiányzó fog valószínűleg ott van még a blokkodban és "teszi a dolgát". Általában a lendkerék mágnes húzza be és tönkre teszi az álló és forgórészt...de olyan blokkot is szereltem már amelyiknél az olajpumpát akasztotta meg....a lényeg, hogy meg kell keresni a levált darabot mielőtt tovább használod a motort!
nem akarja elhitetni hogy sixdays,csak ő megvette ár az átlátszó tankot,meg a fekete nagy tankot is és még a gyári is megvan neki...meg vett rá pár extrát amit a sixdaysen találsz...de nem akarja annak eladni...
és nem ugyan az a két motor ahogy g style is írja
1ért meg ugy adja hogy nem kapsz hozzá semmit...de ha utánaszámolsz 4kilónyi extrát megkapnál 2-3ért...ha megvennéd a motorral együtt
amugy meg sixdaysnek akarja elhinteni de aki kicsit ért hozzá rájön h átbaszás mármint a 2009es meg nekem egy full gyári patika motor kell jövő szezonra
te ne idegesitsetek mondom h délelött 11orakor linkelte be a gtgt srác amit a g-style linkelt az 2010es ez 2009es http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
az extrákbol amik a két képen vannak kikövetkeztettem h a motor mosos gecsa kép meg a hirdetésben szereplő motor tuti h ugyan az
szerintem nem... mert g-style nem igen adott érte ennyit...
meg amit ő betett kép szerintem nem azt a motort ábrázolja amit egyáltalán hirdetne...
am nem tudom..felőlem lehet az is...holnap meg i skérdezem a srácot!
egy ismerősömé,na ez az a motor amit megvehetsz....persze ha van pénzed...1,350 60-70üzemóra,ő tudja pontosan,rengeteg tartalék cuccal,sőt komplett új henger dugóval meg minden lószar gyári ktm alkatrésszel,sx hengerfej,sx gyújtás,fmf rezó,többféle tank közül választhatsz...cseréltünk pár perc erejéig,nekem nagyon tetszett,drutál erős az sx cuccoknak köszönhetően! viszont Zolinak meg az akkor kis 125ösöm tetszett igazán...
nem értelek
és nem ugyan az a két motor ahogy g style is írja
1ért meg ugy adja hogy nem kapsz hozzá semmit...de ha utánaszámolsz 4kilónyi extrát megkapnál 2-3ért...ha megvennéd a motorral együtt
gyári állapot
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
az extrákbol amik a két képen vannak kikövetkeztettem h a motor mosos gecsa kép meg a hirdetésben szereplő motor tuti h ugyan az
meg amit ő betett kép szerintem nem azt a motort ábrázolja amit egyáltalán hirdetne...
am nem tudom..felőlem lehet az is...holnap meg i skérdezem a srácot!