Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemigen vannak rajta "körmök".Nem telik nekünk olyanra,mióta bejött a virágválság!
a gumitól függ ha nagyon körmös igen ha meg kopott geci akor nem xD
Ja x86!
Hali.Megvannak még az idomok?Hol lenne ez helyileg?Küldj egy email címet és ott megbeszéljük.Vagy tel számot
sziasztok egy kis segítség kellene
KTM MX 250 1988 erről kellene service manual ha esetleg tud segíteni valaki
http://img682.imageshack.us/im...
erről a tipusról van szó
Hali!
43méret.
Ár: 250€
Szevasz! Méret? Ár? Dobj telszámot
ELADÓ ALPINSTARS TECH8! FEHÉR
Dobozában, mindennel együtt. Zsír új. Mélyen bolti ár alatt!

Érdeklődni itt v e-mailben.
Mail... .
cserélj gyertyát
Sziasztok!
Nagy kérésem lenne felétek, mert elakadtam.
EXC-vel szeretném megoldani, hogy ne csak akkor legyen világításom, ha beindítom a motort.
Simán az aksiról is szeretném ha működne.
Mi a teendő? mert ha a betápra rárakok 12 voltot ( fehér kábel a világítás stekkeren) akkor tudom aksiról, de gyenge a fény. és ilyen félig lekapcsolva, félig fel állásba kattan valami és fél állásba működik a tompított. ötlet?
Hi! eladnám nagy tankomat. vettem, mert hittem, hogy sx-ből érdemes endúrót faragni . ennyiért vettem: 50 ezer
12 000Ft egyben ha kell valakinek.
Első sárvédő javított, a többi hibátlan.
Denekemmindegyikegyformánbal!
Merazérrtmert jobb kezes vagy,próbáld a ballabbikat tekergetni
Még azt is akartam kérdezni hogy az mitől lehet,hogy fogós talajon ha hirtelen gázt adok,akkor mindenféle megtorpanás nélkül (nem durrog vagy puffog,egyszerűen csak elindul mint azannyapicsája) olyan nagyot húz a motor,hogy majdnem összefosom magam az erőlködéstől hogy egyáltalán rajta maradjak.
De ez diszkriminácijóóóóóóó...
Persze. Mos mééé?
Azt megtudnád mondani hogymennyiteszikésmikorkelldugótcserélni?
ez komoly ?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy ha a gázmarkolatot 2.sebességfokozatban hirtelen koppanásig letekerem,akkor hanyatt basz a motor?
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat.

U.I. A zsiráf ne is válaszoljon!
Üdv! valaki mondana néhány szót a dukeról? arra lennék kíváncsi hogy országútra fiamnak megéri e megvenni?
Sziasztok!
125 exc-m van 2008.vki megtudná mondani mi lehete az oka h miko elkezdem huzni nyit a power és utan nem sokkal ledurrog nem forog ki teljesen.gyertya?
Thx.
giraffe64@freemail.hu az elérhetőségem...