sziasztok egy kis segítség kellene
KTM MX 250 1988 erről kellene service manual ha esetleg tud segíteni valaki http://img682.imageshack.us/im...
erről a tipusról van szó
Sziasztok!
Nagy kérésem lenne felétek, mert elakadtam.
EXC-vel szeretném megoldani, hogy ne csak akkor legyen világításom, ha beindítom a motort.
Simán az aksiról is szeretném ha működne.
Mi a teendő? mert ha a betápra rárakok 12 voltot ( fehér kábel a világítás stekkeren) akkor tudom aksiról, de gyenge a fény. és ilyen félig lekapcsolva, félig fel állásba kattan valami és fél állásba működik a tompított. ötlet?
Még azt is akartam kérdezni hogy az mitől lehet,hogy fogós talajon ha hirtelen gázt adok,akkor mindenféle megtorpanás nélkül (nem durrog vagy puffog,egyszerűen csak elindul mint azannyapicsája) olyan nagyot húz a motor,hogy majdnem összefosom magam az erőlködéstől hogy egyáltalán rajta maradjak.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy ha a gázmarkolatot 2.sebességfokozatban hirtelen koppanásig letekerem,akkor hanyatt basz a motor?
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat.
Sziasztok!
125 exc-m van 2008.vki megtudná mondani mi lehete az oka h miko elkezdem huzni nyit a power és utan nem sokkal ledurrog nem forog ki teljesen.gyertya?
KTM MX 250 1988 erről kellene service manual ha esetleg tud segíteni valaki
http://img682.imageshack.us/im...
erről a tipusról van szó
43méret.
Ár: 250€
Dobozában, mindennel együtt. Zsír új. Mélyen bolti ár alatt!
Érdeklődni itt v e-mailben.
Nagy kérésem lenne felétek, mert elakadtam.
EXC-vel szeretném megoldani, hogy ne csak akkor legyen világításom, ha beindítom a motort.
Simán az aksiról is szeretném ha működne.
Mi a teendő? mert ha a betápra rárakok 12 voltot ( fehér kábel a világítás stekkeren) akkor tudom aksiról, de gyenge a fény. és ilyen félig lekapcsolva, félig fel állásba kattan valami és fél állásba működik a tompított. ötlet?
Első sárvédő javított, a többi hibátlan.
Azt megtudnád mondani hogymennyiteszikésmikorkelldugótcserélni?
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat.
U.I. A zsiráf ne is válaszoljon!
125 exc-m van 2008.vki megtudná mondani mi lehete az oka h miko elkezdem huzni nyit a power és utan nem sokkal ledurrog nem forog ki teljesen.gyertya?