Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az ára amugy?
Eladó Gaerne csizma !
Egy szezont használt. Ár adatlapon
mhh erről még beszélünk. köszi
11.000,- pénz
Remegő hanggal kérdem meg Őfelségét h mégis mibe fájna? Am jó a KTM 125 EXChez 2002es kispockomhoz?
Van egy eladó felújító szettem hozzá...
Helló KTM fórum!
Visszatértem! Lenne egy kis próblémám.. A kuplungom szarakodik.. A felsö mhengerné sztem elengedi az oilt. Lehet-e venni valami javítószetett hozzá? vagy inkább szopjam le magam? Szóval pipa vaok kicsit. De amúúúgy! very good nagyon very good a KTM!
bármely KTM kereskedésben.
Nincs meg, de más is kereste már, így lehet, hogy csinálok 2-3 db-ot belőle...
írj egy címet a giraffe64@freemail.hu címre, és küldök neked egyet...
szia zsiráf meg van még az 525-höz a nagy vizpunpád? ha igen légyszives jelezd kösz üdv gyuri vp-husqvarnaból
És megis hol kapok azt megmondod? Link esetleg!
ÁÁÁ, sima háztartási étolaj is jó bele... Vazze, az jó bele, amit a gyár ír. Motorex, Magura, Shimano, vagy bármi, de MINERAL OIL legyen, és kuplungba való. Ennyi...De ha ekkora gond beszerezni, mond, hogy mennyi kell, és küldök utánvéttel...
Bármelyik KTM kereskedésben....
sziasztok! ktm sx250f-ről tudna valaki véleményt mondani? 2006os évjárat. típushibákra, ilyesmikre gondolok:) szelepek hogyan bírják.. szelephézag stb.
szevasztok
Valaki tud erről a táskáról valamit hol kapható stb?
http://www.motorinfo.hu/shop/kiegeszitok/taskak/ktm-powerwear/epi
c-backpack_2200
A teleszkópba ami kell olaj az is jó bele?
Mert a gyári könyvben SAE10-eset ir a kuplungba.Tán MOTUL Fork 10W-s van benne nekem.
Csavar alátét együtt kapható.
Persze azt észrevettem
Rá van írva a kuplung olaj tartály fedelére hogy Mineral oil Vagyis a magurámon rá van karcolva.Ásványi olaj kell bele.Jóféle hidraulika olaj
Nur für mineral oil!
Főzd ki trisós vízben.
Jah meg az folyadéknak van valami köze a kemény kuplunghoz?
A hidralikás kulungba milyen olaj kell?Jó bele valamelyik fékfolyadék?
Vagy ebbe külön spesziális olaj kell?

LC4-en a leömlők miből készültek?Rozsdamentesből szerintem de lehet tévedek
Ezért kérdezem mert ráégtek valamik és ki akarom fényesiteni megint.Nem a bekékülésre gondolok hanem konkrétan rácsöpögött a hűtőviz a túlfolyóból és ráégett szép barnán.
Köszi
Én Rk-t tudok neked x gyűrűs