Helló KTM fórum!
Visszatértem! Lenne egy kis próblémám.. A kuplungom szarakodik.. A felsö mhengerné sztem elengedi az oilt. Lehet-e venni valami javítószetett hozzá? vagy inkább szopjam le magam? Szóval pipa vaok kicsit. De amúúúgy! very good nagyon very good a KTM!
ÁÁÁ, sima háztartási étolaj is jó bele... Vazze, az jó bele, amit a gyár ír. Motorex, Magura, Shimano, vagy bármi, de MINERAL OIL legyen, és kuplungba való. Ennyi...De ha ekkora gond beszerezni, mond, hogy mennyi kell, és küldök utánvéttel...
A hidralikás kulungba milyen olaj kell?Jó bele valamelyik fékfolyadék?
Vagy ebbe külön spesziális olaj kell?
LC4-en a leömlők miből készültek?Rozsdamentesből szerintem de lehet tévedek
Ezért kérdezem mert ráégtek valamik és ki akarom fényesiteni megint.Nem a bekékülésre gondolok hanem konkrétan rácsöpögött a hűtőviz a túlfolyóból és ráégett szép barnán.
Köszi
Egy szezont használt. Ár adatlapon
Visszatértem! Lenne egy kis próblémám.. A kuplungom szarakodik.. A felsö mhengerné sztem elengedi az oilt. Lehet-e venni valami javítószetett hozzá? vagy inkább szopjam le magam? Szóval pipa vaok kicsit. De amúúúgy! very good nagyon very good a KTM!
Valaki tud erről a táskáról valamit hol kapható stb?
http://www.motorinfo.hu/shop/kiegeszitok/taskak/ktm-powerwear/epi
c-backpack_2200
Mert a gyári könyvben SAE10-eset ir a kuplungba.Tán MOTUL Fork 10W-s van benne nekem.
Főzd ki trisós vízben.
Vagy ebbe külön spesziális olaj kell?
LC4-en a leömlők miből készültek?Rozsdamentesből szerintem de lehet tévedek
Ezért kérdezem mert ráégtek valamik és ki akarom fényesiteni megint.Nem a bekékülésre gondolok hanem konkrétan rácsöpögött a hűtőviz a túlfolyóból és ráégett szép barnán.
Köszi