Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a gyertyát kicserélheted ..a szelephézagot meg miből áll megnézni fél óra ...és tudod mi a rajz ...és akkor kedvedre karburálhacc...közbe nézheted gumimandzsettát is...
Mindenekelőtt ne cseréljem ki szerinted a gyertyát? Vagy te arra végképp nem tippelnél? Szelephézag 35 órája volt állítva...
és utána kezdeném karburálást ... gumimandzsettát is nézném .....gyertya gyertyapipa ....
én mielőtt bármit is csinálnék...megnézném a szelephézagokat...
Ja és menet közben(üzem-melegen) ha nem húzom a gázt, vagy ha nincs motorfék akkor azonnal leáll...
Igen, eddig melegen pöccre indult gáz nélkül. De most csak gázzal...
(mondjuk a legutóbbi motorozásnál már hidegen is nehezebben indult a szokásosnál)
hát az ilyen eccerű dolgokat megnézném ....

amúgy gázzal indul már csak..(ha kicsit ott tartod a gázt ) régen meg míg jó volt akkor simán inkább csak gáznélkül indult mint a jó exc-k?
Szerinted is a gyertya adta meg magát Zéé?
Én a nagyon nyarat értettem holtszezonnak. Ösztől tavaszig izgis saras a dolog. Régen KX-em volt. Nyáron rá sem néztem szegényre.

A "hosszabb" endurózások izgatnak egyenlőre. Északpesttől felfele: fót, mogyorod , szada , veres, vác stb.
persze ha lesznek ebben a vonzáskörzetben új ismerősök az megint más.
jogos . na be is verek vagy két részecskegyorsítót
AZ JÓ MOTOR....
motyókerék ide vagy oda az EXC-vel egész évben szezon van Az máskérdés hogy pudingok vagyunk e vagy sem.Supermotyókerekemet meg árulom mert idén is mentem kemény 70Km-t vele..Az EXC terepre való!
Ezzel mi a baj?

Mondjuk én nem vágom ezeket a ktm vegyjeleket sx sxc exc geu gte stb
Már akinek van motyo kereke..
most mit duzzogsz.? te is tudod az lc4 nem terepre valo...

bár ha van elég pálinka be lehet gyorsulni vele, legalábbis fejben..
az már jobb mint ez..
2006os 450 EXC
etil alkohol. tehát az is
Szilvapálinka vegyjele
C2H5OH
Ecsém lászló neked az oviban is demizson volt a jeled?
mint az alkoholban
Majd elfelejtettem szólni,az EXC-nek nincs holtszezon
Jaja!
Ezzel csak megyeketek néha