Ma egy kicsit szaladgáltam a cimborám '94-es 400-as gépével.
Tán sxc ( a kipuffról olvasva). Utána meglestem egy 520 exc-t és meglepően kisebbnek és könnyebbnek tűnik. Nagyon tetszett. Holnap próba és egy esetleges vétel. A blokkból jön egy kis főtengelyes hajtókaros szerű valami hang. Még alszom rá egyet azt holt szezonban szétborítom a blokkot.
Szabira ment a szelephézag? Mi az a szelephézag? Hun kell azt megmérni?Vagy,hogy? Enyim motrotok mindíg durrognak,nemtom mijé,sose tudtam rendesen belőni egyet sem,mert senki nem segített a fórumon.azt mondták,mire ide beírom mi a baja,annyi idő alatt,le is tudom ellenőrizni Szerintem,lelazult a szelepsapkád az elsőkerék belsőgumijának a fújtatórészénél,tudod,nem a vakszelepen,me ott nincs szelephézag,nehogy ott mérd meg.Ott mérj rá ahun van szelepsapka ,de az is mérvadó aszonták,hogy fém vagy mújanyag,me a fém az nehezebb,a műjanyag meg olyana .
Na,most akkor a magáéba mennyit is tettem?Lehet csak 2 decit vagy 8-at huuu,asssetudom minekaza légrés segíccsen mán valaki megfejteni,vagy inkább menjek ki borsót fejteni? hagyom én ,menek kecskét fejni
Srácok, 450 EXC üzem-melegen szinte folyamatosan visszadurrog, ha nem húzok gázt le is áll menet közben és utána nagyon nehezen indul. Mi lehet? Elment a szelephézag? Vagy karbi?
Üdv papi!
Hát ez marha jó kérdés de a választ nem tudom Fingom de nincs honnan veszik,amugyképp meg felsoroltad az írásod végén a lehetséges variációkat Én a jelenlegi motoromat a használtautó.huról néztem ki,az előzőt meg még 2004-ben motortrader újságból.De mióta van nálunk Ádéesel internyet azóta kb mindegyik motort a Használtautóról vagy innen a Képesmotorról vesszük.Értem a többesszámra a Bátyám,Sógort,Haverokat..Szóval passz!
Lenne egy kérdésem,biztos jártasabb vagy a témában mint én!
Nemrég írtál egy pár kommentet egy 450-es exc-hez,valamint egy pár galériával lentebb megint volt egy exc-s galéria. Mind a két esetben frissen vásárolt gépről van szó! Az lenne itt a kérdés,hogy ezeket a motorokat honnan veszik az illetők,mert naponta többször megnézem a hirdetéseket több oldalon is,de ezek nincsenek fent, pedig már kívülről tudom a hirdetéseket is! Kintről hozzák be? Havertől veszik meg,aki nem hirdeti?
Kis barátom, mondta már tanult barátom Jimmy525, hogy baj van a szövegértéseddel...akkor azt kell kérdezni, hogy mennyi olajat kell vennem, ha le akarom cserélni, cseréltetni az első teleszkópomban az olajat? Látod, ilyen egyszerű. Nehogy már még te legyél megsértődve...És őszintén, csodálkozik valaki még ezen, hogy miért nem akar segíteni itt már senki?
Tán sxc ( a kipuffról olvasva). Utána meglestem egy 520 exc-t és meglepően kisebbnek és könnyebbnek tűnik. Nagyon tetszett. Holnap próba és egy esetleges vétel. A blokkból jön egy kis főtengelyes hajtókaros szerű valami hang. Még alszom rá egyet azt holt szezonban szétborítom a blokkot.
SX-EXC 2T 200-250-300 vízcsövek kompletten középrésszel,összekötővel
2T-4T gyári tankok
2db WP pds hátsó gátló
Brembo 1.fék-alja,teteje,fékcső,komplett,
SX 250 váz
ez-az
Hát ez marha jó kérdés de a választ nem tudom Fingom de nincs honnan veszik,amugyképp meg felsoroltad az írásod végén a lehetséges variációkat Én a jelenlegi motoromat a használtautó.huról néztem ki,az előzőt meg még 2004-ben motortrader újságból.De mióta van nálunk Ádéesel internyet azóta kb mindegyik motort a Használtautóról vagy innen a Képesmotorról vesszük.Értem a többesszámra a Bátyám,Sógort,Haverokat..Szóval passz!
Lenne egy kérdésem,biztos jártasabb vagy a témában mint én!
Nemrég írtál egy pár kommentet egy 450-es exc-hez,valamint egy pár galériával lentebb megint volt egy exc-s galéria. Mind a két esetben frissen vásárolt gépről van szó! Az lenne itt a kérdés,hogy ezeket a motorokat honnan veszik az illetők,mert naponta többször megnézem a hirdetéseket több oldalon is,de ezek nincsenek fent, pedig már kívülről tudom a hirdetéseket is! Kintről hozzák be? Havertől veszik meg,aki nem hirdeti?
http://www.vatera.hu/ktm_girl_...