Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én,csak az volt a fő kérdés hogy mennyi olajat vegyek,kb-ra,a légrést is értem,csak a stílussal van a bajom,félre ne értsd nem a tiéddel,értettem a légrés dolgot,teljesen tiszta a dolog.
Ja,az meg hogy kb 5-6 deci,nem méret. A motorolajat sem úgy öntöd bele,hogy kb 2-3 liter.
Ha folyat a telód,de ki tudsz önteni belőle még 4 decit,akkor honnan tudod meg hogy mennyi maradt benne,és mennyi folyt el? Sehonnan. Ezért adnak meg légrést.Felöntöd,és a tetejétől X milliméter az olaj teteje.Tökmindegy menyi maradt a telóba,a légréssel pontosan ugyanazt a mennyiséget tudod önteni. Tetszikérteni?

Amúgy szerintem komoly problémáid vannak a szövegértelmezéssel.
Akkor értelemesen kellene válaszolni,mondjuk úgy hogy kb 5-6 deci olaj megy bele annnak függvényében hogy mennyit tudsz kiönteni az előzőből,és máris elkerültük volna ezt az értelmetlen egymás basztatását.
Jó alvást!
Csak próbálok az értelmi szintedhez igazodni. Csajokkal már végeztem mára, megyek aludni...
Ne itt éld ki magad ha nem kaptál puncit
És ne anyázzunk szerintem.
Köszönöm az értékes információt amit kaptam tőled.
Anyád a paraszt...
Te meg paraszt vagy bmeg....
Mondom én, hogy nem magyar...akkor 6,5 deci...
5-6 dl és viszlát,nem egyszerűbb ezt leírni?
Magyar vagyok bocs.....
Most mit izész!
Legtöbb helyen az a jó teló, ami jól himbálózik és az akkor jó igazán, ha már évekkel ezelött elfosta magát :)
Nincs kedvem minősíteni téged, de látom, hogy nem vagy magyar, és nem érted, amit többen leírnak. Nincs megadva, hogy mennyi kell bele, mert nem tudni, hogy mennyi marad benne. Így is úgy is elszarod, vidd el egy olyan emberhez, aki tudja, hogy mit kell csinálni. A fórum meg azért fórum, hogy használd a keresőt, és ne kelljen minden héten leírni ugyanazt, amit egy hete is megkérdezett valaki, és ő sem értette, hogy miért légrést ad meg a gyár...no comment....
Falschlevegő?
MUHHAHAAA
Nah,akkor a hozzászólásod igazából érdemtelen,gondoltam a fórum azért fórum,hogy ha valami nem tiszta,(pl:teló olaj),akkor lehet hogy valaki tudja aki cserélte már,de légrés és egyéb hülye hozzászólások mellőzhetőek lennének,de az ilyen .... -okkal mindenhol összefut az ember.
én tudom hogy mennyi pálinkát veszek be ma, más meg nem érdekel
Azt tudom, hogy mennyi olajat kell vennem, de azt nem, hogy mennyi marad benne. De nem is érdekel, hogy kinek mennyi kell bele...
A boltban is elfogadják olajmennyiségnek a 110 mm légrést?
Bocs, nem hagyhattam ki.
így legyen ötösöm. tudtam hogy a válaszod lényege ez lesz. Én most csak elviekben kérdeztem..
tv?0-24-be megy,csak senki nem nézi
Nem A gyerekre vigyázok,azt a gép előtt kell ülni,me süsü,meg gumimaci meg ilyenek kell nekije
persze,de csak egy teljesen szétszedett,szűz tiszta cumónál ,na és itt jön a melyikbe mennyit tegyél bele ,meg milyet ,meg le lett-e légtelenítve ,szét vagy összetolva?hun legyen a légrés,alul?felül?középen? stb sok hülyeség ez,szóra sem érdemes Látok annyi baromságot,hogymán okádhatnékom van némelyiktű deee,meccsinájjuk,oszt kísz. Ezt most csak azé jírtam, me csak
Mi van veled, összerázott a villamos? Ja, az nem, azt csak tévében látsz. Tényleg, van tévéd?
Hát igen,és itt tolja el a sok nagymester ,hogy a mocsok pont benne marad ráadásul pont ott ahol nem kellene ,a többi okosságról ami meg bennük van ne is fírkáljunk tádááá,de ahogy mondják tanyára jóvanaz
ez nem neked szólt