Értem én,csak az volt a fő kérdés hogy mennyi olajat vegyek,kb-ra,a légrést is értem,csak a stílussal van a bajom,félre ne értsd nem a tiéddel,értettem a légrés dolgot,teljesen tiszta a dolog.
Ha folyat a telód,de ki tudsz önteni belőle még 4 decit,akkor honnan tudod meg hogy mennyi maradt benne,és mennyi folyt el? Sehonnan. Ezért adnak meg légrést.Felöntöd,és a tetejétől X milliméter az olaj teteje.Tökmindegy menyi maradt a telóba,a légréssel pontosan ugyanazt a mennyiséget tudod önteni. Tetszikérteni?
Amúgy szerintem komoly problémáid vannak a szövegértelmezéssel.
Akkor értelemesen kellene válaszolni,mondjuk úgy hogy kb 5-6 deci olaj megy bele annnak függvényében hogy mennyit tudsz kiönteni az előzőből,és máris elkerültük volna ezt az értelmetlen egymás basztatását.
Jó alvást!
Nincs kedvem minősíteni téged, de látom, hogy nem vagy magyar, és nem érted, amit többen leírnak. Nincs megadva, hogy mennyi kell bele, mert nem tudni, hogy mennyi marad benne. Így is úgy is elszarod, vidd el egy olyan emberhez, aki tudja, hogy mit kell csinálni. A fórum meg azért fórum, hogy használd a keresőt, és ne kelljen minden héten leírni ugyanazt, amit egy hete is megkérdezett valaki, és ő sem értette, hogy miért légrést ad meg a gyár...no comment....
Nah,akkor a hozzászólásod igazából érdemtelen,gondoltam a fórum azért fórum,hogy ha valami nem tiszta,(pl:teló olaj),akkor lehet hogy valaki tudja aki cserélte már,de légrés és egyéb hülye hozzászólások mellőzhetőek lennének,de az ilyen .... -okkal mindenhol összefut az ember.
persze,de csak egy teljesen szétszedett,szűz tiszta cumónál ,na és itt jön a melyikbe mennyit tegyél bele ,meg milyet ,meg le lett-e légtelenítve ,szét vagy összetolva?hun legyen a légrés,alul?felül?középen? stb sok hülyeség ez,szóra sem érdemes Látok annyi baromságot,hogymán okádhatnékom van némelyiktű deee,meccsinájjuk,oszt kísz. Ezt most csak azé jírtam, me csak
Hát igen,és itt tolja el a sok nagymester ,hogy a mocsok pont benne marad ráadásul pont ott ahol nem kellene ,a többi okosságról ami meg bennük van ne is fírkáljunk tádááá,de ahogy mondják tanyára jóvanaz
ez nem neked szólt
Amúgy szerintem komoly problémáid vannak a szövegértelmezéssel.
Jó alvást!
És ne anyázzunk szerintem.
Köszönöm az értékes információt amit kaptam tőled.
Magyar vagyok bocs.....
Legtöbb helyen az a jó teló, ami jól himbálózik és az akkor jó igazán, ha már évekkel ezelött elfosta magát :)
Bocs, nem hagyhattam ki.
ez nem neked szólt