Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki kő nyomni púrhabbal oszt viszonlátás
nem akkor kell lemérni, hanem egy mérőedényből öntöd bele, és azon látod mennyi ment bele ?
Ha visszaolvasol, akkor nemrég volt ez a téma. Szerintem nem tudod 100%-ig kiönteni belőle az olajat, csak, ha miszlikre szeded. Így nem tudod azt sem, hogy mennyi marad benne. Ezért pofon egyszerű a légrés megadása. Rátöltöd az új olajat, és annyi kiszívsz belőle, hogy az előírt légrést megkapd. Szerintem...
Na felteszek egy kérdést.

Megad a gyár légrést. Ha egy telón, leméred a légrést, majd megméred mennyi olaj ment bele, akkor legközelebb nem ugyan annyi kellesz? És egy teljesen ugyan olyan méretű és évjáratú telóba nem annyi olaj kel? Tehát nem lehet ezt a légrés dolgot egyszer megmérni, aztán így segíteni másnak? Pl nekem is magyaráztátok már mind a ketten, de nem igazán értettem meg hogyan kell. ( ha nagyon akarnám biztosan rájövök, de eddig nem volt rá szükségem )

tehát ha valaki légrés után leméri az olajmennyiséget, akkor másnak jó lehet az az érték ?

nos
jaa,nem a medencénkről volt szó? légrés légrés ammeg mi? ,én csak olyat tudok,hogy egy helyen ne legyen légrés,azt akkó szorít a nuna
Akkor ahhoz jó nagy dömper kell...
naa,most mé mondod?
110 mm
kb 917 köbméter
Köszi,ezzel nem vagyok előrébb,akkor azt véletlenül nem tudod mekkora légrés kell?
Sziasztok!
2004es SX 450nél a következő a probléma: Gázadás után nem esik rögtön vissza a fordulat és az alapjárat sem egyenletes, és rengeteget durrog. a karburátort a szervízkönyvben leírtak alapján próbáltam állítani de változás nem történt, biztos lehetek abban hogy kizárólag karburátorprobléma vagy más is okozhatja ezt?
Akinek van ötlete vagy tippje kérem ossza meg velem, előre is köszönöm.
Légrést ad meg a gyár, nem az olaj mennyiségét...
Helló

Tudja valaki mennyi olaj kell az első telóba 520-as exc-be?
Ja az eléggé tréh:)
Ide látom, hogy annyi pinzem nem van.
Nekem papiros kell, mert mire kimegyek a városból 3X lelőnek
Mondjuk én élőbe gondoltam..
néztem már a képgalériádat
Megnézheted az 540-exc-met ha jó árat ajánlasz érte :)
Jaj dehogy:) Csak filmeztem. Kérdezzed meg ismernek-e egy hülye gyereket ktm-el veret mindig:) Jót nem fogsz hallani rólam :) Holnap mennek a fotók.
Rossz nevet mondtam Már hozzám se szólsz
Mattingék.
Muterom tesója a polgármester....vagy már lehet ,hogy nem az

lucas11 kukac frimél. hu

Bocsi az offért

jöhetnek a fotók
Igen halimbai vagyok, ki az unokatestvéred? Nem az enyém a moci a szomszéd faluban van egy idősebb embernél. Küldj egy mailt aztán küldöm a képeket.
Küldjél képet.... köszi.

Te halimbai vagy? Már mint ott is laksz?
Van ott unokatestvérem.

Nincs linkem szóban ajánlották. Lehet, hogy fent van de nem kérdeztem. Vasárnap arra megyünk más okból kifolyólag is aztán megnézem ,hátha
Heló! Exc 200 '04-hez V-force membránt tud valaki?
Azt tudni lehet melyik az a gép? esetleg egy linket dobhatnál, mert én 1 hónapja vettem gépet és egy darab 520 exc-t nem találtam ami normális lett volna. Egy van a környékbe ami zsir, de arra meg pénzem nem volt ha érdekel küldök képet róla. Üdv.