Sziasztok!
KTM 250 Sx-en behalt a gyújtó trafó! lehet azt másik trafóval helyettesíteni vagy csak kizárólag az az 1fajta trafó jó rá?
előre is köszi a választ!
Dehogy rakok bele 40 óra alatt 4000 km-t , most éri el a 40 órát, kb 2000 km. Javarészt erdők, lőtér, stb. Amúgy most nézem, hogy rosszul írtam, mert úgy van írva, hogy legalább egy évben egyszer, de egyébként 40 óra. Nem is tudom honnan jött ez a 4000 km .
Hát nemtudom,akár még jó is lehet.Amit mi motorozásnak hívunk itt a környéken arra teljesen megfelelne.Főleg ez a 100Kg-os tömeg.De látjátok az ímént linkelt LC4-is ennyi súlyra
Mi a fasz baja lehet a motornak ha a blokkban áll?Kocsiban is lecserélitek ha még nem jött el az ideje?Szerintem semmi baja se lesz ha áll a blokkban.Mondjuk én tavaszal mindig lecserélem szóval tavaszal már friss olaj dolgozik a gépbe.
te aztán nagyon odafigyelsz arra a gépre, 3000 km-enként olajcsere? nekem exc-m van de a váltóban addig én le se engedem, amíg el nem éri a 40 órát vagy 4000 km-t.
én 3000 Km ként cserélek olajat és már le van mosva a kicsike benzint leengedtem a tankból a karbiból nem el van zárva a csap is, fel van bakolva és le is van takarva a kicsike.. :D de még mindíg nem tudom h az olajjal mit csináljak.. :D de valószínű hogy leengedem az olajat és üresen fog pihenni..
KTM 250 Sx-en behalt a gyújtó trafó! lehet azt másik trafóval helyettesíteni vagy csak kizárólag az az 1fajta trafó jó rá?
előre is köszi a választ!
vagy ha esetleg valakinek van eladó az szóljon!