Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Valakinek nincs véletlen eladó KTM fejidom lámpa nélkül!? 1997-2001ig?
Választ előre is köszönöm!

Szép napot!
Igaz, nem néztem.
Te, az nem zavar, hogy ez egy áprilisi hirdetés volt?
Ez a Windham-hajlítású, nem a legnépszerűbb, de nekem volt ilyen. Ha nem jelentkezik senki érte 24-ért, én 20-at ajánlok érte.
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Küldtem e- mail
Bontom a gépet, akinek kell valami belőle hívjon ezen a számon:06305862122
Van 1L motorex 10 30 as váltoolajam zsir bontatlan.

Valakinek féláron?
Hazaértünk...de szadán defektet kaptam, szerencsére az elsőre így haza tudtunk jönni vele.

Így csak 80 km-t mentünk
Nekem már nincs olajam...elvitték egyben a mai napon...
Halló! 40 es hátsó lánckerék narancs gyári KTM cikkszámát honnan tudom megnézni? milyen formájúak vannak? 2004 LC4 re kellene! köszcsi
üdv, van elfekvőben egy gyári 2004 es faridomom, gyári vastag matricás, nem tört. 10 000. e mail:gecso89@freemail.hu
jo neked..

nekem van a sukliban 15 liter elf 2t olajam, a motor is ott van melette, csak jobb lábam nincs hozzá hogy menjek vele...

csak ugy mondom ha már olajtőzsde....
látom kezd elkapni a gépszij terepmotorozásilag...

jol is van ez igy...

egyszer réges régen egy távoli galakszisban sokunkat megérintett az erő sötét oldala, és varázsütésre rájöttünk hogy az IGAZI motorozás ott kezdődik ahol az ember által kőolaj származékbol épitett aszfalt ut véget ér....

ámen.
Holnap megint nyomunk egy kis kört veres felé. Ma megcsináltam az olajcserét, szűrők stb.,.
Sziasztok hagy kérdezzem már meg hogy egy 125-ös Exc
-Mennyire szervíz igényes? gondolok a dugóra,csapágyakra, szóval az egész blokkra.
Sajnos ott se eleget.Most van 260óra a gépben.Kopó alkatrészeket cserélem természetesen.A blokk még nem volt bontva és nem is kell egy ideig!
Az tényleg nem sok.És terepen mennyit szoktál általába menni?Kellet esetleg valamit cserélned?
Idén raktam bele utcán kemény 70KM-t.SM szettet árulom is!Nekem nem jön be az utcai motorozás főleg nem egy EXC-vel.De ez nem csak a motor hibája!Egyszerűen jobb terepen!Oda is van kitalálva
Van 4 liter Motul 5100 olajom. HA valakit érdekel...
Látom te is használod utcán hány km-ert szoktál általába menni vele?
Na ezt találtam én meg a múltkor...

Ezt mondtam(ill. erre gondoltam)
Még tavasszal!Most akciós is a Cross Power náluk!
http://www.blackmoto.hu/index....