Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
látom kezd elkapni a gépszij terepmotorozásilag...
jol is van ez igy...
egyszer réges régen egy távoli galakszisban sokunkat megérintett az erő sötét oldala, és varázsütésre rájöttünk hogy az IGAZI motorozás ott kezdődik ahol az ember által kőolaj származékbol épitett aszfalt ut véget ér....
Idén raktam bele utcán kemény 70KM-t.SM szettet árulom is!Nekem nem jön be az utcai motorozás főleg nem egy EXC-vel.De ez nem csak a motor hibája!Egyszerűen jobb terepen!Oda is van kitalálva
Valakinek nincs véletlen eladó KTM fejidom lámpa nélkül!? 1997-2001ig?
Választ előre is köszönöm!
Szép napot!
Valakinek féláron?
Így csak 80 km-t mentünk
nekem van a sukliban 15 liter elf 2t olajam, a motor is ott van melette, csak jobb lábam nincs hozzá hogy menjek vele...
csak ugy mondom ha már olajtőzsde....
jol is van ez igy...
egyszer réges régen egy távoli galakszisban sokunkat megérintett az erő sötét oldala, és varázsütésre rájöttünk hogy az IGAZI motorozás ott kezdődik ahol az ember által kőolaj származékbol épitett aszfalt ut véget ér....
ámen.
-Mennyire szervíz igényes? gondolok a dugóra,csapágyakra, szóval az egész blokkra.
Ezt mondtam(ill. erre gondoltam)
http://www.blackmoto.hu/index....