Hali!
Engem érdekelhet a csere. Persze új kerékcsapággyal és gumival. Ütés, horpadás és sérülés mentes állapotban.
Enyém 18as és hibátlan, most kapott 3hete új csapágyat és még nem mentem vele 300kmt, a gumi is zsír új rajta, kétszer voltam kint vele pályán...
Nem kell neked ehez manual
Fogod az akksihoz vezető kábelnál a csatit széthúzod így csak az elemből kap tápot a km óra!Hosszan nyomod a Setup gombot(O) majd megjelenik az összes funkció kis kezdőbetükkel.Ezután kikeresed a (O) gombbal a WS funkciót és +,- al beállítod a kívánt kerékméretet!21"-os kerékméretnél 2205 a nagyjából pontos!
előszöris hanyas évjárat a gép? http://www.ktm.com/hu/enduro/4... innen le tudod tölteni a manualt, majd ott lesz az elején valahol, igaz ez egy 2012-es modell manualja. Aztán próba cseresznye.
DaVeD250 hát csak az a baj hogy nincs manual.Esetleg valaki nem tudná bescanelni ezt az oldalt a kézikönyvből vagy lefényképezni és azt feltölteni?Vagy valahonnan nem lehet letölteni?
Nincs valakinek 18 as felnije egy ktm sx 2004 esre ! 2004 es exc rol lenne a legjobb ...... adnam a 19 es excel felnit es meg rafizetek...... Ha valaki tud vmit irjon, koszi
Vagy talán a huszonéves generációval van a baj. Engem nem érdekel az se, ha bontóból vesz láncot, meg az se, ha 2 különféle láncból rak össze egyet. De...legalább ezek után ne ő szóljon már hozzá tanáccsal, a melyik lánc a jó történethez. Főleg úgy, hogy nem is érti azt, hogy ez miért is baj. Aki meg esetleg leoltotta (ha jól néztem, mindhárom hozzászóló régi motoros, sokat tapasztalt személy) azt talán nem csak a kötözködés vezérelte...
Találtam egy táblázatot az exc-m km óráján amiből arra következtetek hogy valahogyan lehet állítani a kerékméretet.(képen látható)
Az volna a kérdésem hogy hogyan lehet beállítani?Vagy ez csak valami sorozat szám lenne?
Ja egy törött mociról jött le szinte új volt a lánc egy 100-as ha volt benne ingyen volt nyilván elhozom mikor alkatrészekre ott hagytam több mint 50 ezret...
Mivel rövid volt az enyémre ezért kellett bele egyetlen szem + a patentszem.
szerintem nincs ebbe semmi csak az ilyen magadféle okosokat zavarja mert te aztán tudod.
Hali Mindenki!
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót(rendszert)KTM SMR motorra!
Új és használt is érdekel!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Előre is köszönöm!
Engem érdekelhet a csere. Persze új kerékcsapággyal és gumival. Ütés, horpadás és sérülés mentes állapotban.
Enyém 18as és hibátlan, most kapott 3hete új csapágyat és még nem mentem vele 300kmt, a gumi is zsír új rajta, kétszer voltam kint vele pályán...