Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Engem érdekelhet a csere. Persze új kerékcsapággyal és gumival. Ütés, horpadás és sérülés mentes állapotban.
Enyém 18as és hibátlan, most kapott 3hete új csapágyat és még nem mentem vele 300kmt, a gumi is zsír új rajta, kétszer voltam kint vele pályán...
Nem kell neked ehez manual
Fogod az akksihoz vezető kábelnál a csatit széthúzod így csak az elemből kap tápot a km óra!Hosszan nyomod a Setup gombot(O) majd megjelenik az összes funkció kis kezdőbetükkel.Ezután kikeresed a (O) gombbal a WS funkciót és +,- al beállítod a kívánt kerékméretet!21"-os kerékméretnél 2205 a nagyjából pontos!
előszöris hanyas évjárat a gép? http://www.ktm.com/hu/enduro/4... innen le tudod tölteni a manualt, majd ott lesz az elején valahol, igaz ez egy 2012-es modell manualja. Aztán próba cseresznye.
DaVeD250 hát csak az a baj hogy nincs manual.Esetleg valaki nem tudná bescanelni ezt az oldalt a kézikönyvből vagy lefényképezni és azt feltölteni?Vagy valahonnan nem lehet letölteni?
Hi!Elhagytam balos hűtővédőmet, ha esetleg lenne valakinek, vevő lennék rá. Köszi...
Nincs valakinek 18 as felnije egy ktm sx 2004 esre ! 2004 es exc rol lenne a legjobb ...... adnam a 19 es excel felnit es meg rafizetek...... Ha valaki tud vmit irjon, koszi
A kerékméretet azt a menüben tudod átállítani, hogy pontosan hogyan kell, azt nem tudom fejből, de le van írva a manualban.
Ha valakit érdekelne, vagy egy eladó gyári SX/EXC telóvédő matricám!
4500 Ft!
70/501-9230
Vagy talán a huszonéves generációval van a baj. Engem nem érdekel az se, ha bontóból vesz láncot, meg az se, ha 2 különféle láncból rak össze egyet. De...legalább ezek után ne ő szóljon már hozzá tanáccsal, a melyik lánc a jó történethez. Főleg úgy, hogy nem is érti azt, hogy ez miért is baj. Aki meg esetleg leoltotta (ha jól néztem, mindhárom hozzászóló régi motoros, sokat tapasztalt személy) azt talán nem csak a kötözködés vezérelte...
Nyugi, itt sok ember el van szállva magától.... :)
Üdv!

Találtam egy táblázatot az exc-m km óráján amiből arra következtetek hogy valahogyan lehet állítani a kerékméretet.(képen látható)
Az volna a kérdésem hogy hogyan lehet beállítani?Vagy ez csak valami sorozat szám lenne?
Nem lettem okosabb, na mind1 ennyi erővel a sima patent szem is életveszélyes mert bármikor széteshet...
Pótolj aranyláncot trombita rézzel, és vidd el egy becsüshöz. Itt csak annyival rosszabb a helyzet, hogy az életeddel játszol...
Nem állt fentebb, még mindig nem értem miért butaság.
Elmagyaráznád?
Hülyegyerek, gondolt már végig, hogy mekkora butaságot csináltál. Aztán még neked áll fentebb, ha szóvá teszik? Inkább hallgass...
Ja egy törött mociról jött le szinte új volt a lánc egy 100-as ha volt benne ingyen volt nyilván elhozom mikor alkatrészekre ott hagytam több mint 50 ezret...

Mivel rövid volt az enyémre ezért kellett bele egyetlen szem + a patentszem.
szerintem nincs ebbe semmi csak az ilyen magadféle okosokat zavarja mert te aztán tudod.
Üdv mindenkinek!
97-es NEM fordított telós KTM-hez nem tud valaki telóvédőt?
Választ előre köszönöm!
van egy eladó gyári benzincsapom és egy tanksapkám ha valakit érdekel.
vagyis 2t-nél 1998-1999
2000-2001-től. Amin már a "Z" idom van.
Hali Mindenki!
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót(rendszert)KTM SMR motorra!
Új és használt is érdekel!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!

Olajszűrők száma pedig ezek: HF-155,HF-157 ?
2003-as exc 450-ről van szó!
0,12 a szívó, 0,15 a kipufogó
Valószínű, hogy a kuplungkosár fogaskerekét hallod zörögni. Szinte mind zörög. Lehet, eddig is zörgött, de elnyomta a többi zaj.
Heló! Olaj 1.4 dl
Filterszűrő 2 db
Szelephézag 0.12