Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát de az nem jóóóó... nem tok tőle ellesni semmit, ha nem látom...
2007 WP pds hátsó gátló
2005 ös WP hátsó gátló
XC 250 tank
SX 250 komplett váz
2tábla mogyorós Milka csoki
Eladó
525 elsö keréktengely csavarral
450 komplett elsö Brembo fék alja,teteje
525 hátsó lengővilla
Sx EXC 2T légszúröház szűrővel
525 villabefogók
450-525 fékpedál
125-200-250-300 hütök
2T tank 2006
450 villabefogók
450 keréktengely
SX,EXC lábtartók!
Koszkosz! Fasza lett alapjarat kicsit magas meg a leomlobe picit beler a karbi de majd holnap allitok rajta!
Nagy összegbe ne fogadj,hogy sokat fogod látni! Max a pályán kívül!
Én nem szedem szét,inkább szakemberre bízom az ilyen dolgokat! Amúgy nem régi benne a karmantyú meg a szimering.Szerintem szétcsinálta a sár.
Nem tudod behajtani,nincs semmim! Már a múltkor megtárgyaltuk,hogy szegényebb vagyok templom egerénél!
üdv!mi is ott vagyunk minden szombaton!
mármint te probálnád őt kergetni? mert szerintem csunyán elverne egy kergetőzös játékban.
Szombat. És szerintem enduropálya. Jönnél egyet kergetőzni?
egy tipp, ingyen adom.

ilyenkor még szét szoktam rántani a telot ránézek a karmantyu élére és ha még éles, sehol nem sérült nem kopott akkor kivágsz a rugobol kb 5 milit és újbol összerakod, olyankor még jo szokott lenni pár honapig..
meg gyengül a rugoja egy idő után és azért ereszt,
összerakásnál szigoruan bekenni a két ajka között szilikon zsirral... de ez már 5 ezer lesz, és behajtom.
Túl vagyok rajta,nem lett jobb.Minnyáá megyek aztán szedem ki.
tisztisd ki hézagmérővel, jo lesz az,
hali! mennyi plusz ra gondoltál? nagyon jó állapotú a gyári rendszerem! ha nem akarod közösbe ide válaszolhatsz: grillebar@hotmail.com
Mondtam már hogy nekem hétköznap nem jó.Amúgy meg az előbb néztem,hogy mind a két telóm pisálja az olajat.Egész szép tócsa van alatta,szerintem nem is maradt már benne olaj!
Sziasztok,

Elnézést az offtopic-ért, DE:

Nagyon jó áron eladó (gyári rendszert kérek plusz pénzmagot):
LC4 Akrapovic rendszer
nagycenk?
enduro vagy crosspálya?
szombat vagy vasárnap?
mondom én, már zéé is azabajteam-os lett
Nyaljál sót...
Hétvégére lesz futó meg kocsi, uh irány Nagycenk.
azabaj............
Én ma is megyek, csak kurvára nincs utánfutóm meg vonóhorog a kocsimon és sosem tudok menni messzebb...
itt a környéken is mindenki AZABAJTEAM-es lett, mindig van valami rinya amire hivatkoznak..

mondjuk leszarom, a legjobb egyedül.
Ha lenne utánfutóm, már indulnék is...
Jimmy nem jössz ki egyet délután vmerre kószálni egyet? Hátha tényő/ravazd környékén is vannak vmi mászókás helyek az erdőben...
Az nem jó,merazabaj.......
balmádi környéke nem lesz jo, vagy a vadregényes bakony.?
Ma valaki kijön borisboy-on kívül motorozni egyet gyirmót és környékére?