Én nem szedem szét,inkább szakemberre bízom az ilyen dolgokat! Amúgy nem régi benne a karmantyú meg a szimering.Szerintem szétcsinálta a sár.
Nem tudod behajtani,nincs semmim! Már a múltkor megtárgyaltuk,hogy szegényebb vagyok templom egerénél!
ilyenkor még szét szoktam rántani a telot ránézek a karmantyu élére és ha még éles, sehol nem sérült nem kopott akkor kivágsz a rugobol kb 5 milit és újbol összerakod, olyankor még jo szokott lenni pár honapig..
meg gyengül a rugoja egy idő után és azért ereszt,
összerakásnál szigoruan bekenni a két ajka között szilikon zsirral... de ez már 5 ezer lesz, és behajtom.
Mondtam már hogy nekem hétköznap nem jó.Amúgy meg az előbb néztem,hogy mind a két telóm pisálja az olajat.Egész szép tócsa van alatta,szerintem nem is maradt már benne olaj!
Ha lenne utánfutóm, már indulnék is...
Jimmy nem jössz ki egyet délután vmerre kószálni egyet? Hátha tényő/ravazd környékén is vannak vmi mászókás helyek az erdőben...
2005 ös WP hátsó gátló
XC 250 tank
SX 250 komplett váz
2tábla mogyorós Milka csoki
525 elsö keréktengely csavarral
450 komplett elsö Brembo fék alja,teteje
525 hátsó lengővilla
Sx EXC 2T légszúröház szűrővel
525 villabefogók
450-525 fékpedál
125-200-250-300 hütök
2T tank 2006
450 villabefogók
450 keréktengely
SX,EXC lábtartók!
Nem tudod behajtani,nincs semmim! Már a múltkor megtárgyaltuk,hogy szegényebb vagyok templom egerénél!
ilyenkor még szét szoktam rántani a telot ránézek a karmantyu élére és ha még éles, sehol nem sérült nem kopott akkor kivágsz a rugobol kb 5 milit és újbol összerakod, olyankor még jo szokott lenni pár honapig..
meg gyengül a rugoja egy idő után és azért ereszt,
összerakásnál szigoruan bekenni a két ajka között szilikon zsirral... de ez már 5 ezer lesz, és behajtom.
Elnézést az offtopic-ért, DE:
Nagyon jó áron eladó (gyári rendszert kérek plusz pénzmagot):
LC4 Akrapovic rendszer
enduro vagy crosspálya?
szombat vagy vasárnap?
Hétvégére lesz futó meg kocsi, uh irány Nagycenk.
mondjuk leszarom, a legjobb egyedül.
Jimmy nem jössz ki egyet délután vmerre kószálni egyet? Hátha tényő/ravazd környékén is vannak vmi mászókás helyek az erdőben...