Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Száz szónak is egy vége a magad fajtából is minden fórumba jut legalább egy.
20 éves generációnak van annyi mersze hogy felvállalja de te még arra sem vagy hajlandó.
Speak...már megint erőlködsz. Csak izzadtság szagú leszel....
Nem a pályán jobb, de jobbára ott szokás 19et használni. Nekem tényleg annyival előnyösebb, h fele annyiért tudok 19es új gumit venni, mint 18ast...
Most nem arról van szó, csak sok az okostojás...
Mert pályán mitől jobb a 18-as mint a 19-es?
Vagy ahogy az üvegtigrisbe mondták: Azért jó,mert jó!
Nem szoktam használt gumit rakni a motoromra... én szoktam eladni a használt gumikat...
Azon kívül h 'csak', mivel jobb a 18as? Én pályán többet használom a motort, mint erdőben...
Nevetséges, de most mákja van, mert még meg van. Persze, az ára miatt úgysem fog jelentkezni többet....
Jimmy csak mert nem kötekedésböl kérdezted..

a 18-as azért jobb mert csak..!
Na végre esik az eső Holnapután milyen jó is lesz motorozni por nélkül
hátha megvan még..
Köszi szépen a segítséget BUGIC! Holnap ki is próbálom.
Nem szégyen az ha használt crossgumit raksz a motorra Én mondjuk inkább megveszem az újat de haver pl cimborájától szerez aki versenyez OB-n és versenyenként dobálja a gumit.Na neki azért jó hogy 19-es a hátsókerék!Amúgy ilyen száraz retek isdőben amikor kőkeményre van száradva a talaj,inkább használom a lekopott gumit minthogy havonta cserélgessem!
Nem...új gumit tudok rá, nagyon olcsón.. magamnak. 18as már drágább...két 18asból 3db 19est kapok. De ti biztos egymás között cserélgetitek a használt gumikat... Innen a felvetés, nem de bár?
Biztos kapja a crossmotoros haverjaitól az "alighasznált" gumikat
Az miért nem mindegy hogy 18-as vagy 19-es a kerék?
Nem kötekedni akarok,csak kérdezem!
Hát most nem tudom megnézni neked de azthiszem hogy 1882-re lőttem be SM kerékhez!Állítsd be ennyire aztán vesd össze az órád számlálóját egy haverod motorjának órájával vagy valami ilyesmi
170.000,- a komplett titán rendszer, gyönyörű állapotban.
Már hiányzott a kötekedés....
csupán 2 éve lett hirdetve a rendszer... nem gondolod hogy azóta csak eladta tán?
Isten király vagy BUGIC. Köszönöm a segítséget srácok.De ha még a 17" kerékhez való számot is el tudnád mondani megköszönném mert igazából cross kerékhez volt állítva az óra és most sm kerékhez kéne.
Az sx-f 250 rendszerér menyit kérnél, érdekelne.
SziasztoK! Segítsetek légyszi!.. Az EXC 125 az mennyire költséges motor, illetve mennyire megbízható?.. Most szeretnék egyet venni, 2003asat. Mire figyeljek oda, vagy ti hogy látjátok?.. segítsetek légyszi..
A gumi akkor zsír új ha egyszer se használtad a pályán nem?Kötekedek már egy kicsit na