Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akra nem kell neki,mert drága.A gerecse a szatyináék?
Az egycsöves hiánycikk, a dupla csöves van a Gerecsénél, én meg tudok komplett Akrát.
Lc4-re keresek gyári kiput! Ha valaki tud,sikítson!
Haver azt rakott az 520-ba,második éve semmi baja,pedig nem nyugdíjasan közlekedik!
Ilyen sárkidobós verziót nem használtam, a sima 520 ORM viszont kurva sokat kibírt még a 450-nél "picit" durvább 625-ösön is...cserébe manapság már a CZ láncokért is annyit kérnek amennyiért kb. akármilyen "hűdemárkásat" is kapni
oké köszi
Majd holnap, ha lesz időm, akkor utána nézek...
írtam mailt zsiráf :)
Az a CZ lánc egy szar...
110 körül van a gyári hajtókar ár. Semmi baj a Prox hajtókarral, évek óta használom, és töredéke a gyárinak.
ez a sárkidobós kialakítás jelentősen meggyengíti
azt mondjátok hogy a prox hajtókar nem jó? most akarok majd 1-2 éven belül venni az LC4 re dúgószettet meg hajtókarszettet
köszönöm az infot.legjobban attól félek hogy elszakad,de akkor lecserélem.
valaki megírhatná legyenszíves hogy mennyi egy gyári hajtókar 525 exc hez ?
én használtam ilyet ! vigyél magaddal szerszámokat mert ezt még menet közben is állítani kell, 56 lóerőhöz gyenge! vegyél D.I.D. VT2
Köszi Jimmy525 ...proxról eddig nemsok jót hallotam érdemes abból hajtókart venni...?...dúgót vettem már proxot de be is fürödtem vele :D..azóta csak wössner
Helló!szerintetek ez a lánc jó egy 450 exc-re? Cz 520,ezzel a lukakal a közepén nekem gyengének tünik bár nem értek hozzá
Nekem 100 körül volt a gyári hajtókar,a prox asszem 50 környéke. Nekem azt mondták nem érdemes perselyezni.De majd jönnek a nagy tudásúak,és megmondják.
Sziasztok KTM esek lenne 1 kérdésem felétek...télen felújítgatnám az 520om..és arra lennék kíváncsi megközelítőleg mennyibekerül 1 hajtókar és henger felújítás...érdemes megpersejeztetni vagy inkább szerezzek be 1 használható nikaszilos hengert?hol lenne érdemes alkatrészeket beszerezni?megköszönném
KTM LC4 Nap Kecskemét.

http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.vatera.hu/ktm_640_l...

ez a vaterás ára,de ha gondolod,tudunk belőle lentebb faragni!
A 625/640/660 hengerfeje különbözik valamiben?
írtam
írj a giraffe64@freemail.hu címre, évjárat, típus, és visszaküldöm a lehetőségeket.
lc4 re. mennyibe fájna 1 teljes készlet? úgy is jó ha mondasz 1 telszámot vagy weboldalt vagy boltnevet.