Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok narancsot is. Milyen típusra kell?
giraffe vettem a bátorságot és megnéztem a motorod a képeken! :D elárulod hogy hol vettél vagy szereztél olyan színes vízcsövet? esetleg narancssárgát is tudsz? vagy esetleg valaki más? :P
Nekem van, és holnap odaér a posta is...;)
Szevasztok! Vettem egy sm szettet és tárcsát szeretnék hozzá venni..elölre lehetöleg 320 as ...Valakinek van eladó valami jo árón? És aki közelembe is lakik?:D hogy ne keljen várni a postára?Győr moson sopron!
Áll a piac egy jóideje úgyhogy eladni kevés esély van csak nyomott áron.Tavaly sógor 450SX-ét is alig vitték el.2006-os volt az is és 550-ért ment el.
Üdv papi!
Ja igazad van használtautóra elfelejtettem árat írni.De pótoltam
a 06 oson egybe van a farok és az oldal idom + külön a légszűrőház idomai akkor mid is van pontosan? :P :) és milyen állapotú? ára? rankata@axelero.hu ide válaszolj kérlek. :) köszi előre is
Bámulatosan rajzolsz paintben...
Helló!
Miért nem kell senkinek a motorom? Túl drágán akarom adni vagy csak egyszerűen nem keresi senki se ezt a típust?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
hallod bácsi,mikor még én néztem,akkor az volt kiírva hogy ÁR NÉLKÜL!
nekem van egy jobb oldali 2006-os narancs idom levonóval :)
exc
nincs nem is volt csak sx,sxc
csőő LC4 hez nincs alkatrészed? idomok érdekelnének
Ott az ár a hirdetésben!Vagy SM kerékkel vagy enduro kerékkel eladó!Esetleg mindkettővel megegyezés szerint
4 SALE
525 lábtartók
525 elsö keréktengely csavarral
450 komplett első Brembo fék alja,teteje
525 hátsó lengővilla WP PDS gátlóval
Sx, EXC 2T légszűrőház szűrővel
525 villabefogók
450-525 fékpedál
EXC 250-300 hűtök
2T tank 2006,2008
450 villabefogók
450 keréktengely
sx 250 hütök
SX,EXC lábtartók!
mi pénz ha megkérdezhetem,mert ár nem volt írva? sm szettel és anélkül is!?
szevasz!
Igen hirdetem a motort,talán kell valakinek de nem minden áron
Nem szívesen adom el mert kurvajó de most lehet kell a lé másra!
szevasz father!

Árulod a gépet,vagy mi a répa? hogy hogy erre a döntésre jutottál?
összerakod tömítés nélkül ha kifúj teszel oda tömítést ha nem akkor mész vele.. istenem ennyi hülyeséget h kell vagy nem kell.. van vagy nincs.. nemmind1? lehessen neki nyelezni aztán szia.. :)
Ne vedd magadra, de ha nem tudod, hogy miről is van szó, inkább ne mondj hülyeséget.
Én tudom, hogy oda akarsz pasztát, de eddig bárki írt, annak fogalma sem volt erről, az adott válaszok alapján...
Hahaha szóval te ilyen vicces gyerek vagy?
hogy mindenki számára egyértelmű legyen, a képen bekarikázott részek közé kell a tömítés .