Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Lenne pár kérdésem!
Ktm exc 450-be mennyi motorolaj kell?
Olajszürők számát és a szelephézag méreteket tudja valaki?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kérdésem volna, hogy a KTM-ek(EXC / SX) mely évjárattól hidro-kuplungosok?
(elnézést ha nem ez a megfelelő szó!)
Előre is köszönöm a választok!
Egyébként ez lett volna az egyik tippem. Már sokadszorra átgondolva.
A hézagolások tuti oké, mert meg lettek nézve a méretek összerakáskor, és át is lettek mérve a kopott alátétek, h tuti jók-e.
Mennyibe fáj egy olyan tűgörgő? Hajthatom így a motort, míg megérkezik az új, vagy nem kéne erőltetni?
kuplungnál van a hiba,,,,amúgy mindegyik szól alapból is ....picit már újkorában is hallani....de....
nálad az lehet .... ha ! nem raktál szarul össze semmit...bár ezek a csapágyak gyári méretűek duma nagyon teszett....mikor simán csak újnak kéne lenniük.....(szóval másra nem is gondolok nem írom le az ilyenkor tipikus szerelési hibákat se mert aztmondtad minden oké ) bár átnézném a hézagolást is ....de valószinű a primertengely és a kuplungkosár csapágyazása a ludas...szóval kopott lehet a kuplung alatti tűgörgő meg a futóperselye ..és ne osztogasd az 5ezreket
Van egy kis problémám a motorral. Most lett kicserélve minden mozgó alkatrész a blokkjában.
A jelenség a következő:
-motor szépen jár, szép hangja van.
-kiengedett kuplungnál valaminek kopogó, csörgő hangja van a blokkban
-behúzom a kuplungot, megint gyönyörű hangja van

A blokk többször átnézve, szervízmanual alapján összerakva. Minden alátét, távtartó, csapágy gyári méretű, minden a helyén van. Természetesen új olaj van benne, és nyomatékra lettek húzva a csavarok. Tömítések cserélve, lamellák jó állapotban.
Minek lehet hangja odabent?
(tudom innen nehéz szerelni, de egyszerűen nem értem, mi a tököm szól benne, így meg nem merek vele kimenni...)
Egyszer már szétszedtem múlt hétvégén, akkor újra össze lett rakva, hibát nem találtunk, pedig a kuplung oldali deklinél minden szét és össze lett rakva újra. Előtte soha nem volt ilyen hangja. És ha behúzom a kuplungot, akkor megszűnik a zaj.
Ötleteket elfogadok 5000ért...euróban!
Halihó! Nem lépsz skype?
ja én is gratulálok
minden lánc olyan erős mint a leggyengébb szeme
Bazze ez tényleg egy kicsit durva!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt inkább le sem írtad volna...idegen lánccal pótolni a láncot? Gratulálok! Ja, és a bontóból hoztad....
Régi mocimhoz egyszer bontóstol hoztam egy alig használt Regina láncot rövid volt és volt iylen CZ-m egy 3 szem hosszú avval pótoltam ki de semmi nem történt vele, nem szakad az el.
Üdvözletem Urak!

Segítsetek nekem! Szükségem lenne egy 2000-es évjáratú 250sx hengerre. Egy 2003-tól hengert újszerű állapotban már sikeresen vásároltam magamnak . De most már kéne egy jó is, mert sürget az idő...mindjárt itt a szezon.
előre is köszönöm a segítségeteket!
számom: 0630 755 42 86
üdv Zsolt
Nekem van. Írj egy mailt ide, és küldök képet, meg árat: giraffe64@freemail.hu
Köszi így már érthető.Nem tudtam,hogy egycsöveset árul.Én is így tudtam,hogy a dupla mind a kétfajta összekötőre jó.
Azzal kezdődik a történet, hogy az az Akrapovic, amit a Giraffe említ, az egy egy dobos rendszer, 2004-es motoron van fenn. Neked meg, ahogy látom a duplacsöves LC4 van. Innentől a rendszer eleje gondolom máris érdektelen számodra.

Anno én is úgy akartam, hogy dob nélkül megvenni csak a csövet -Nekem is volt slip-on Akrapovic dobom-. Erre kaptam azt a választ, hogy mókolás nélkül nem megy fel -még mindig az egy csöves rendszerről beszélünk-, más a slip-on dob és a rendszerhez való dob bemenete. (más cikkszámon is van a kettő, mindkettőnél megjegyzik, hogy milyen csőre tehető)

A te duplacsövesedhez való powerparts-os Akra dobok már felmennek mind a gyári, mind az Akra csőre (ebben tévedtem az előbb). Csakhát ugye az eladó rendszer eleje nem megfelelő....

Így már remélem érthetőbb...
Gyári fejidomot keresek (lámpával) akinek van az jelezze. 2001-es exc-re.
Mármint az a fajta akra ami az enyémen van?
A slip-on dob nem megy fel a full rendszer csövére, úgyhogy ebben a megoldásban ne gondolkodj!
Hali!
Az akra végdob nélkül is eladó?
eladó WP pds hátsó gátló
komplett 1,Brembo fék
EXC 06 os hátsó lengövilla
EXC tank 2T hütök
sziasztok eladó vagy csere nagyobbra..06 70 592 7095
Holnap megkérdezem ,köszi!
Gondolom...