Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem most már minden világos!
laci köszönöm a hasznos tanácsod
és a gumirozott rész legyen alul
lehetőleg a két kerék egymás után helyezkedjenek el a motor ALATT. lehetőség szerint közlekedésre alkalmas legyen a motorkerékpár

CRM-es barátom
üdv!

van valami amire külön oda kell figyelni egy használt LC4 es DUKE II vásárlása esetén?

köszönöm a segítséget!
gecsa! Tudok most is, giraffe64@freemail.hu címre írj, és válaszolok.
Petőfi Ádám...
Atyyaisten mennyi a hülye madár
A sok idióta agyilag kicsinál
Az 1 x i barom motort venne de hogy mit_?
Bár ne venne,mert hát akarni akar, de azt a WC n kell
A sárga motorhoz pedig sok pénz kell
a sok hülye ezt nem fogja ép ésszel fel
mert a faluvégén csapatni egy 300 as kell
legyen gyors és erös,vad és harcos
mindenféle pówerparcos))))))
menjen mint egy Hajabusa,
egyen annyit mint egy Riga
1 dugóval 1000óra
Álmodozni agz ágyban kell
Hülyegyerek ébredjél má fel
Álmodozok,ruppotlanok
KTM et ne akarjatok
jó lesz nektek a derbi sendra
giraffe kimondja a szót , nem hülyeséget, a 17-20 évesek meg nem birják felfogni, ha valami becuppan az agyukba most éppen őt támadjátok.. de ugyan azt megmondta másik két ember is ugyhogy szerintem lehet kussolni !
na ezen a kislajhár videon nagyon sokat röhögtem...

folytatás nincs hogy jöttél le a fárol?
zsiráf neked volt sokszor castrol olajod eladó! esetleg most tudsz eladót? vagy valaki.... 10w40 kell racing(full szint) motorolaj
Castrol power 1 4T
Motul 300v vagy 7100
Agip
Fuchs?

ki mit tud mennyiért? 1 karton kiszerelésben kellene
köszi!
van még ott ahonnan ez jött......a Sárga motor se a fán terem
aztán ha kitör a balhé idiota országban mivel véded meg magad a sok hűlye ellen..,
Eladó
hülyék,értetlenek,idióták ellen
Tudod mit? egy köcsög vagy

ui.: 20 éves vagyok
ennyi!
de am komolyan vicc amiket tudnak kérdezni...az ilyen emberről csak azt tudom elképzelni,hogy jampizik a cora meg penny parkolóban a spanoknak,meg a kis tini szukáknak...másra nem tudok gondolni...melóba járos motornak kicsit erős lenne az exc 125
na de mindegy is... úgy is azt fogja megvenni,majd ha szétesik akkor meg "pfffööö köcsög ktm,tiszta szar..."
Sehogy! Az EXC árából vegyél inkább egy Yamaha DT125-öt, sm szettel. És még egy zsák pénzed is marad tankolni. Nem üzemórás és nyúzhatod a végtelenségig. (majdnem)
nehéz az lc4 SM első telójába olajat cserélni? hogyan veszem észre ha már cserés vagy elfogyott?
köszi, az inviteles címre írtam.
Utcára 125 2T? Inkább vegyél 250/300 2T-t. Azok sem esznek többet egy 25-östől és nem is kell forgatni annyira (a 125 exc forog max. vagy 11-12 ezret, a 250/300 7-8 ezret, csak összehasonlításképpen). A fogyasztásról még egyébként annyit, hogy tényleg csak a csuklódtól függ.
Épp hogy örülnie kellene az ilyen tanácsnak!Egy versenymotort akar utcán használni akkor mivel áltassuk?Hogy keveset fog neki enni?Vagy hogy kimegy vele a világból úgy hogy csak tankolja?Utána kéne egy kicsit nézni ezeknek a motoroknak hogy mire is tervezték a gyártók és hamar rájönne az ember hogy egy 125EXC-t utcán hosszútávon használni nem a legpraktikusabb dolog.Se anyagilag se kényelmileg.A fogyasztása se lesz olyan barátságos
érdekes h mindig mindenki a zsiráfot találja meg.. de gondolom mindig a másik a hülye.. :D mert gyerekek ti nem tettetek még semmit a KTM ér csak annyit h megvettétek és használjátok! :D ámen!
Lehúzom magam? akkor mifaszért hívogat az ország különböző helyeiről engem bárki is? Az hogy a nagyszájú, new generation (17-21-ig) mit mond rólam az meg érdekel szerinted? Te mi alapján osztod az észt rólam, mikor se nem ismersz, se nem találkoztál, de még nem is beszéltél velem?