Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani ilyen helyeket bármelyik magyarországi hegységben mutatok neked százával..

anno még 2000-ben a Namoto álltal rendezett Várpalotai, vagy a pilisi versenyek detto ilyen ,vagy még ennél nehezebb nyomvonalakon mentek..

,jo helyen lakunk mi, csak a fejekben van baj , sajnos...
Kurvára rossz helyre születtünk wazze...
Akkor már a bakonyba is lehúzhatnád!
Ez van...főnökeim diktálnak sajnos egyelőre. Lehetne vonóhorog a céges verdán, akkor kivinném a motort pályázni...
Akkor ezt beszipkáztad!
Év végéig mindenképp...de szeptemberben döntenek a további kint maradásomról. Uh jó keveset tudok majd motorozni...
Nekem hétközben sosem jó.Vasárnap az isten és a motorozás napja! Meddig leszel kint?
Ma épp bejárattam volna az EXC-t, de rá kellett jönnöm, h a berugótengelyt rosszul raktam vissza és racsnizik járás közben. Holnap este kész lesz, csütörtökön mehetünk motorozni, vgy pénteken. Hétvége nem jó sajnos, megyek vissza deutschlandba...
Hali!
1000köszönet a válaszért,még egy kérdés melyik irányba mit állítasz!
Választ előre is köszi!
Én hívtalak sokszor,csak neked mindig volt valami problémád! Hogy is mondta a zéé? Azabaj team?
Hali!
Power szelepnek a nyitását tudod vele állítani, hogy alacsonyabb, vagy magasabb fordulaton kezdjen el nyitni. A henger másik oldalán van egy kisujjnyi dekni függőlegesen, azt ha leveszed látod hogy mennyit állítottál rajt.
Üdv Mindenkinek!

Valaki megtudja nekem mondani,hogy mit lehet a állítani a vízpumpa alatt található csavarral?(1997 KTM exc 360)
Választ előre is köszönöm!
Nem kellenek? És miért is?
Látszik, h keveset motoroztunk még együtt...
Persze persze! Sokan mondták már ezt!
Bocs mester, ezekre nem is gondoltam.
Ezekért a hibákért a pokol tüzén fogok elégni
A mértből kiszámolt kerékátmérőhöz ezek nem kellenek. Felveszel egy jelet, felülsz, legördíted mondjuk 10 fordualtot, leméred, majd átlagolsz.
Egyébként tényleg csak egy excel tábla.
Bár mérések alapján elmondható, hogy 100km/h-nál már így is "csalni" fog, fordulaton annyit nő a gumi átmérője.
Amcsi Top Fuel videókban látható, hogy ott milyen komoly mértékű gumideformáció van, hatalmas átmérő változás, számolnak is vele.
hivj fel azt megbeszéljük
A guminyomást, típust is belekalkuláltad? Milyen tömegű a pilóta? Na látod...semmi értelme...
Ki akarom próbálni mindenképp... utána levonom a konzekvenciát, h szeretem-e v sem De szerintem szeretni fogom....
Hát jah, csak itt minden adatot tudsz változtatni.
Primer áttétel, sebességi fokozatok áttételei, kerék átmérő, meg kiirja hanyadik sebességben milyen fordulaton mennyit megy
köszi szépen a válaszodat mivel a mocit már csak terepen használom hétvégenként sok minden lekerült róla a műszeregység is :)
láttam én már komoly meglett férfi embereket összeroppani az erdő mélyén.

a lényeg hogy ne mondj ilyet addig amig a saját bőrödön nem tapasztaltad milyen egy kilátástalan szituban egy katlan mélyén kapirgálni.
Na én tuti nem adnám oda senkinek a motort, h hozza fel... nincs az az isten. Akkor addig nyektetem, míg meg nem tanulom...