Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szilikonpaszta...kipufogóhoz
kuráshoz meg tejeszacskó?
Helyesbítve,a gyárban a szalag mellett álló,vagy ülő,izzadós segédmunkás,aki azt se tudja mit csinál,és inkább nem csinál semmit,hanem julis nényje farát lesi.Na ,az nem teszi oda nem a gyár
Oda nem létezik tömítés, mivel a gyár se rak oda...
Lehet kapni oda tömítést! Én is úgy vettem...
Ami neked light, az lehet havernak extrem hard lesz... Nekem meg minél nehezebb, annál jobban tetszik... te is adhatnál vmi elérhetőséget, aztán holnap rád érdeklődök, h ott vagy-e
Persze csak ha van kedved pesztrálni két amatőr endurost..
És van kedvetek nekünk ott körbemutatni néhány jó helyet? Mert akkor kérek tőled egy telszámot, aztán megbeszélnénk a részleteket.
Baromi ismeretlenül indulunk neki a dolognak. Reggel időben indulunk és délután jövünk haza vmikor, sajnos egyéb házassági elfoglaltságok miatt nem tudunk estig maradni.
Ja félreérted, nem a kipufogóhoz kell, hanem a henger és a hengeren lévő kipufogó csonk közé, mert szétszedtem, de oda nincs gyári tömítés, hanem ilyen szilikonpasztával kenik ki, ha jól tudom, csak abba nem voltam biztos, hogy milyen fajta kell oda. Még kezdő szerelő vagyok .
A réztartalmű rézszínű :) Van direkt kipupaszta is, pl bernernél, de az rideg és kireped.
Hát olyan vejkén nincs! kisalföld.
Ott csak olyan halados fűzős részek vannak meg jóindulatu feljárók.Tényleg semmi hard!
Ha nem megyek a bakony felé akkor kiugrok én is.
Mi ott leszünk egy 4en!lesz kezdő és haladó csapat is!
Vagy a szürke...
arra a pasztára gondolok, amit a kipufogócsonk és a henger közé kennek, akkor ezek szerint csak a fekete színű a megfelelő oda.
Mármint arra a pasztára gondolsz, amivel a blokkot rakod össze? Persze, hogy van. Valamelyik nem benzin álló. giraffe64@freemail.hu a címem, írj oda.
vagy ezt privátba beszéljük?
tudnál belőle küldeni 4-et? meg az lenne a másik kérdésem, hogy a szilikonpaszták között van különbség? gondolok itt a fekete meg piros színűre
De van véletlenül...
Üdv!
zoozee vagy giraffe. nincs nektek polcon 11.3x2.4-es szilikon O-gyűrű? A fényképen a 19-es számú alkatrész. 2006-os 250 EXC (2T)
Kérdés:
2007-es 4T EXC 250F és 2005-ös 4T EXC 450 műanyag idomai megegyeznek,ugyan olyanok?
Sziasztok!
Jól tudom hogy a Beta 50 RR-ben KTM EXC blokk van?(legalábbis a régebbiekben...)

Képen a vasam.
Van itt vki 50-essel?
Rábaringnél voltam tegnap, de ezek szerint a katlan elkerülte a figyelmemet...
a rábaring melleti katlan amiben anno még verseny is ment.....
Milyen katlan?
Egyébként én csak utas leszek nagycenkre, épp felfér a motorom és elvisznek egyet világot látni... Oly mindegy hova megyünk, csak menjünk! Bakonyhoz is lenne kedvem, de nem én döntök.
itt van a házunk mögötti kis hegy, azon a pályán mész 3 kört garantáltan kidobod a tüdődet...
Ezért nem kell elmenni nagycenkre,itt van a ring melletti katlan!
Valaki megmutathatná úgy rendesen a helyet... Az MX pályát nagyjából vágom, de az enduron még sosem voltam... Vmi jó nehéz terepet mutassatok, ahol 2 óra próbálkozás után sírva fogok könyörögni, h vki vigye fel a motort...