Helyesbítve,a gyárban a szalag mellett álló,vagy ülő,izzadós segédmunkás,aki azt se tudja mit csinál,és inkább nem csinál semmit,hanem julis nényje farát lesi.Na ,az nem teszi oda nem a gyár
Ami neked light, az lehet havernak extrem hard lesz... Nekem meg minél nehezebb, annál jobban tetszik... te is adhatnál vmi elérhetőséget, aztán holnap rád érdeklődök, h ott vagy-e
Persze csak ha van kedved pesztrálni két amatőr endurost..
És van kedvetek nekünk ott körbemutatni néhány jó helyet? Mert akkor kérek tőled egy telszámot, aztán megbeszélnénk a részleteket.
Baromi ismeretlenül indulunk neki a dolognak. Reggel időben indulunk és délután jövünk haza vmikor, sajnos egyéb házassági elfoglaltságok miatt nem tudunk estig maradni.
Ja félreérted, nem a kipufogóhoz kell, hanem a henger és a hengeren lévő kipufogó csonk közé, mert szétszedtem, de oda nincs gyári tömítés, hanem ilyen szilikonpasztával kenik ki, ha jól tudom, csak abba nem voltam biztos, hogy milyen fajta kell oda. Még kezdő szerelő vagyok .
Hát olyan vejkén nincs! kisalföld.
Ott csak olyan halados fűzős részek vannak meg jóindulatu feljárók.Tényleg semmi hard!
Ha nem megyek a bakony felé akkor kiugrok én is.
Milyen katlan?
Egyébként én csak utas leszek nagycenkre, épp felfér a motorom és elvisznek egyet világot látni... Oly mindegy hova megyünk, csak menjünk! Bakonyhoz is lenne kedvem, de nem én döntök.
Valaki megmutathatná úgy rendesen a helyet... Az MX pályát nagyjából vágom, de az enduron még sosem voltam... Vmi jó nehéz terepet mutassatok, ahol 2 óra próbálkozás után sírva fogok könyörögni, h vki vigye fel a motort...
kuráshoz meg tejeszacskó?