Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öhm
Komplett ktm sx exc-t nem tudsz esetleg eladót?legalább 2004-től,de leginkább az új designos 2007-től érdekelne
Tudsz excel fájlban dolgozni. Nahát...nem kell ehhez tervező, csak egy számológép.
Rá lehet, csak kicsit eláll a műszeregység miatt, de nem vészes.
Mostmár csináltam egyet, akinek kell az irjon mailt
LC4-hez nincs valakinek áttétel tervezője?
hello lenne egy kérdésem
van egy exc 125 ösöm rá lehetne e tenni a sx 125 rajtszámtábláját ugyanaz e a felfogatás?
a soklóerős
Valamiért tőlünk is lemorzsolódtak sokan! Nem értem miért!
Mi négyen szoktunk menni,de sosincs nyarvogás! Valahogy mindenkinek ugyanaz tetszik mint a másiknak.Úgy is mondhatnám,hogy egyforma hülyék vagyunk! Persze vannak akik elszoktak velünk jönni,de ők nem hisztiznek.Ha elfáradtak vagy valami bajuk van,elcsutkóznak haza.
én is egyedül motorozom , majdnem mindig.

igy nincs rinya, meg hiszti, közös egyetértsben vagyok magammal.
szeva csikusz, ez vizi fűnyiro.
Ismerős,velem má nem is jönnek,bár én sem megyek
Szasz nyaralós
régen miket mentünk ezekkel...
a multkor haver 15 éves fia, is behisztizett egy ilyen helyen lelökte a motort az árokba hogy ő innen nem tud kijőnni a sisakot meg eldobta a gecibe, persze legurult az aljáig....

ha nem a jobarátom elkényeztetett gyermeke lett volna akkor ugy ott hagyom azt se mondom neki ukk-mukk-fukk...
Jó reggelt!Ez mijeze?Fűnyírótraktor?Olyan lebegős?
bizony ....
Aztaaaaaaa! Itt a másik csilliárdos!
A legszebb,mikor az árok alján méregből már rugdalja a sisakot,mert nem tud kijönni! Elmond idegből mindenféle geci köcsögnek,hogy mi a kurva anyádérerrejöttélhakimegyekszétvágomafejedet,aztán 10 perc múlva meg könyörög hogy vidd ki a motort légyszi,fizetem a kávét meg az üdítőt a kocsmába!
hát perszeee hogy aaaz
annyi versenyzői tapasztalatom van mint börtönben a vészkijárat
de most tényleg, mijaza jetski.? nemtudom...
Na jó,mert te versenyző vagy,én meg csak turista!
ismerős a dolog.. miért erre jöttünk mikor ott vannak a normális erdei utak..

volt olyan csávo aki komoly dűhrohamot kapott ettöl és elment nagy duzzogva..
áááá hát nem nekem kell,
nekem nem gond a pór meg egyéb természeti adottságok