Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van olyan is, de akkor huznod kell magad után egy lajtos kocsit
Éééés akkor én vagyok a miller? Mondja ezt az élet császára,aki horvátba jár jetezni! Én nem hogy nem jeteztem,de még nem is láttam közelről olyat!
az szétbassza rendesen a turbinalapátot...

cirka 3 kilo..
Akkor ezért nem tudott kölcsön adni múlthéten!
Ahogy boborján szokta mondani! Pedig,de!
Na ettől a miért pont erre jöttünk dumától a falnak tudnák rohanni! Nálunk is szokott lenni!
-Mééé erre jöttünk?
-Miért merre menjünk?
-Azt nem tudom,de ne erre,másfelé!
-Akkor menj előre!
-Áááá nem megyek,menjél csak.
-De merre?
-Mondom hogy nem tudom!
-Akkor ere megyünk tovább,akinek nem tetszik,az meg bekaphatja a faszomat!
ma még jetezünk mielőtt hazaindulunk .....ha már lecipeltük ide .....legalább üssük szét....meg még nem fogyott el 400 liter benya csak...

képzeld el most hozták fel szomszéd apartmanba a jetet felszívták vele a murvát de nem kicsit....cigi...és nem is olcsó jet az se ...az is turbo 215 lovas faszaság....elkúrták... már vizsgáljuk...
olyan nincs hogy a vicsorgó akáctuskó leharapó koponyafejek lehugyozzák a vas elött a placcot, h ne legyen akkora pór?
azt elbasztad teso, a templom egerétöl én már a mult héten elvettem mindenét eröszakkal..
rábaszott a kis cincogo!
ne sírjál
meg rohadt meleg ez a sisak,meg a hálos páncél, meg jönnek a legyek, meg az is baj hogy miért pont erre jöttünk...
Nálam csak a monsteres matrica jöhet szóba!

Miller? A templom egerétől kérek kölcsön,olyan szegény vagyok!
van már olyan tribal skulos matricaszett amin a vicsorgo halálfejek leharapják az akáctuskokat, nem is tudtad?

tudok eladot , ha érdekel, bár nem olcso, de ugyis miller vagy..
Nálunk már olyan is volt,amikor az ember azért nyarvogott,mert szar a csizma! Fetrengtünk a röhögéstől!
ja ismerem....

de ami a legjobb...egyik héten azabaj ,hogy mondjuk száraz azért nem akarnak menni ....és rá pár napra megjön az eső és sáros a pálya...és a múltkori embereknek ez is baj lett hirtelen...pedig előző héten ezért a feltételért imádkoztak...ill. fogták rá a tudást....

szóval ha eccere megyünk akkor ugyanaz a pályánk amin kell mennünk...és aki tud az nagykabátban is tud...
Az enyémbe sem véletlenül zöldült ki a búza! A haver csak annyit mondott: Na megint egy gondos motor gazda!

A matrica szettel nekem nincs problémám,mert kb 2 éve nincs! Minek? Úgyis ledörzsölik az akác tuskók!
Nekem csak a meleggel meg a porral van bajom.A többivel nem szokott gondom lenni. Gumi választással sem szokott baj lenni,azzal megyek ami van.
nyáron sose mosok motort, tilos, erősen kopik töle

és ugye akkor oda lenne a matrica szettem..
AZABAJ TEAM..

ismered ,mikor minden mondat igy kezdődik, azabaj hogy nem jo a gumim, vagy nem ide valo,vagy tul lapos,vagy kemény, vagy azabaj hogy nem kurtam az éjjel, vagy tul sokat kurtam, vagy tul meleg van ,meg porzik, vagy tul nagy a sár és csuszik... éstaöbbi és a stb...
Neked meg kimarad a mai futam ahogy elnézem még horvátba áztatod magad.Kellett volna oda az EXC!Ahogy elnézem veletek szembe elég csinos hegyek vannak.
Mi csak a számítógép előtt motorozunk.Ott is csak a szánkkal! Én inkább vitrin motorosnak hívnám magunkat! A sarat meg azért nem szeretem,mert utálom ha piszkos a motorom!
mert fotelkrosszosok vagytok
Mi már csak ilyen öregesen válogatósan motorozunk! Nem is motorozunk,inkább csak kirándulunk!
én is olyan dél fele ,