Na ettől a miért pont erre jöttünk dumától a falnak tudnák rohanni! Nálunk is szokott lenni!
-Mééé erre jöttünk?
-Miért merre menjünk?
-Azt nem tudom,de ne erre,másfelé!
-Akkor menj előre!
-Áááá nem megyek,menjél csak.
-De merre?
-Mondom hogy nem tudom!
-Akkor ere megyünk tovább,akinek nem tetszik,az meg bekaphatja a faszomat!
ma még jetezünk mielőtt hazaindulunk .....ha már lecipeltük ide .....legalább üssük szét....meg még nem fogyott el 400 liter benya csak...
képzeld el most hozták fel szomszéd apartmanba a jetet felszívták vele a murvát de nem kicsit....cigi...és nem is olcsó jet az se ...az is turbo 215 lovas faszaság....elkúrták... már vizsgáljuk...
de ami a legjobb...egyik héten azabaj ,hogy mondjuk száraz azért nem akarnak menni ....és rá pár napra megjön az eső és sáros a pálya...és a múltkori embereknek ez is baj lett hirtelen...pedig előző héten ezért a feltételért imádkoztak...ill. fogták rá a tudást....
szóval ha eccere megyünk akkor ugyanaz a pályánk amin kell mennünk...és aki tud az nagykabátban is tud...
ismered ,mikor minden mondat igy kezdődik, azabaj hogy nem jo a gumim, vagy nem ide valo,vagy tul lapos,vagy kemény, vagy azabaj hogy nem kurtam az éjjel, vagy tul sokat kurtam, vagy tul meleg van ,meg porzik, vagy tul nagy a sár és csuszik... éstaöbbi és a stb...
Neked meg kimarad a mai futam ahogy elnézem még horvátba áztatod magad.Kellett volna oda az EXC!Ahogy elnézem veletek szembe elég csinos hegyek vannak.
Mi csak a számítógép előtt motorozunk.Ott is csak a szánkkal! Én inkább vitrin motorosnak hívnám magunkat! A sarat meg azért nem szeretem,mert utálom ha piszkos a motorom!
cirka 3 kilo..
-Mééé erre jöttünk?
-Miért merre menjünk?
-Azt nem tudom,de ne erre,másfelé!
-Akkor menj előre!
-Áááá nem megyek,menjél csak.
-De merre?
-Mondom hogy nem tudom!
-Akkor ere megyünk tovább,akinek nem tetszik,az meg bekaphatja a faszomat!
képzeld el most hozták fel szomszéd apartmanba a jetet felszívták vele a murvát de nem kicsit....cigi...és nem is olcsó jet az se ...az is turbo 215 lovas faszaság....elkúrták... már vizsgáljuk...
rábaszott a kis cincogo!
Miller? A templom egerétől kérek kölcsön,olyan szegény vagyok!
tudok eladot , ha érdekel, bár nem olcso, de ugyis miller vagy..
de ami a legjobb...egyik héten azabaj ,hogy mondjuk száraz azért nem akarnak menni ....és rá pár napra megjön az eső és sáros a pálya...és a múltkori embereknek ez is baj lett hirtelen...pedig előző héten ezért a feltételért imádkoztak...ill. fogták rá a tudást....
szóval ha eccere megyünk akkor ugyanaz a pályánk amin kell mennünk...és aki tud az nagykabátban is tud...
A matrica szettel nekem nincs problémám,mert kb 2 éve nincs! Minek? Úgyis ledörzsölik az akác tuskók!
és ugye akkor oda lenne a matrica szettem..
ismered ,mikor minden mondat igy kezdődik, azabaj hogy nem jo a gumim, vagy nem ide valo,vagy tul lapos,vagy kemény, vagy azabaj hogy nem kurtam az éjjel, vagy tul sokat kurtam, vagy tul meleg van ,meg porzik, vagy tul nagy a sár és csuszik... éstaöbbi és a stb...