Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem minél tovább magyarázkodsz annál jobban lehúzod magad.
" Ez egy fórum, nem egy tudakozó." szerinted akkor mire való egy fórum ha nem arra, hogy esetleg választ kapjunk kérdéseinkre, megosszuk tapasztalatainkat vagy segítsünk ha tudunk. Ja szerinted arra, hogy leugassuk a csóró fiatalokat és ilyen tanácsokkal lássuk el, hogy inkább ne vegyen motort ha nem tud tankolni.
Kishapsi legalább viccesen kezdte de leírta, hogy az EXC nem spórolós motor és nem utcára való. Ha az ember beleszeret valamibe nehéz elszakadni tőle tudom de a tanulópénzt mindenki megfizeti egyszer(vagy többször is).
Írj egy mailt, és este válaszolok.
És még a Ronis vicces mondását se vette itt szerintem senki komolyan, hogy nincs mit, 5000,- De néha azért el kéne gondolkozni azon, hogy ki, merre, mennyiért. Sokszor téma volt ez itt már, hogy van egy 'kemény mag' és vannak az a néha beeső emberek, akik azt látják, hogy mindenki segít mindenkinek. Na ja, vagy inkább a a magon belül van ez, meg amíg nem szívatják meg az embert, addig lehet, hogy másnak is.
Zsiráf, a teleszkópom állítóját meg tudod csinálni? Ha nem akkor hova érdemes vinnem? de ne azt mond hogy futómű szervízbe..
Igy már más. Jogos.
Segítek, de azt ne várd el, hogy amit leküldök alkatrészt 'neked', azt én fizessem ki...a segítség az, hogy tanácsot adsz, javítási tippet, meg esetleg az, hogy szerzek neked alkatrészt, és feladom postán. Most már érted?
ADOM!
Hogy is van ez? SEGITESZ valakinek és pénzt vársz el? Ezt nem értem.....
Ja, és akkor olvasd már el a kishapsi hozzászólását, és akkor tényleg lenne okod morogni...vagy akkor sem, mert ő is válaszolt, és a lényeg abban is benne volt. Ez egy fórum, nem egy tudakozó. Ha akar valaki válaszolsz, ha nem akar, akkor meg nem. És senkit nem kötelezhetsz semmire. Ez van. Nekem se tetszik minden...főleg az nem, ha arc nélkül ugat rám a fórumon bárki, de ha kiderül, hogy nekem van igazam, akkor meg csak sunyin lapít. És most sorolhatnék 1-2 nevet, ha hiszed, ha nem...
Hát ez az, egyszer kértem tőled valamit és basztál még csak válaszolni is. Ugyanis úgy vettem észre csak azokkal állsz szóba(és ezt nem csak én látom így) akiket le tudsz hurrogni vagy lehúzni meg akik a seggedet nyalják. No, akkor fussunk neki még egyszer, hogy te is megértsd. Nem itt élek a fórumon, néha nem olvasom, csak napok múlva. Ergo ha akarsz valamit, akkor írj mailt, vagy ívj fel, ahogy mások is. Lehúzni nem igazán szoktam senkit, legalábbis szándékosan sosem. A seggemet meg senki sem nyalja. Ha lenne egy pici sütnivalód, és mivel teljesen képbe vagy a viselkedési szokásaimmal is, így rájöhetnél, hogy nincs is értelme annak... Ja, arról meg nem beszélek, hogy akinek meg segítesz, az vagy meg sem kérdezi, hogy tartozik-e valamivel, vagy pusztán nem érdekli, és nem fizeti ki. Na, akkor így segíts bárkin is...
Pontosan!.. Nem értem én sem, hogy miért nem lehet értelmesen leírni valamit.. Amúgy köszöntem!
Hát ez az, egyszer kértem tőled valamit és basztál még csak válaszolni is. Ugyanis úgy vettem észre csak azokkal állsz szóba(és ezt nem csak én látom így) akiket le tudsz hurrogni vagy lehúzni meg akik a seggedet nyalják.
Kedves barátom, Ternokalmi! Gondolom, hogy azok vagyunk, hisz állandóan az én sorsommal foglalkozol. Én eddig sem kommentáltam, és ezután se fogom a hozzászólásaidat. a téged zavar az enyém, akkor ne olvasd el. Az, hogy ilyen színvonalas kérdések sorjáznak itt a fórumon, az meg nem az én hibám. Egyszerű paraszti ésszel végig lehet gondolni, hogy mit akarsz kérdezni, és akkor megkímélheti magát bárki, akár tőlem, akár más hozzászóló 'jótanácsától'. Arról meg tényleg ne szálljunk vitába, hogy kitől, és mi várható el. Mint ahogy arról sem, hogy tőled mi lenne elvárható...
tegyél be kisebb fúvókát csavargasd el faszán a karbit és vágjál majd bamba pofát ha leolvad a motor...

ha utcán akarsz motorozni és számít a fogyasztás akkor ne ktm et vegyél az a legolcsóbb megoldás. a 125exc amúgy se utcára való
Na, megint egy lekezelő hozzászólás.
Mondjuk tőled más nem is várható.
Ez megint egy vicces kérdés. Ha az üzemanyag a legfájóbb költség szerinted egy motornál, akkor inkább meg se vedd...
Szépen megkérsz valakit, hogy tologasson...
Egyéb alternatíva?..
Nem húzod a gázt.
Sziasztok!.. Most állok motorvásárlás előtt.. Egy KTM EXC 125-t szeretnék venni. Supermotoszettel van felszerelve, tehát utcán szeretném használni... Az lenne a kérdésem, hogy mi módon lehetne csökkenteni a fogyasztását a gépnek?
tényleg? :O a festék is? és a munkadíj? édesistenem.. :S
nagyon szépen köszönöm a segítséget :) van fényező ismerős sztem meg tudja csinálni :) köszi még 1X
deeeeeeeeee aaaaaaaaaz péééééénzbe kerűűűűűűűűl.......