Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs várás Ma rajtolunk mi is úgy 11fele
azabaj team.......
Igazad van.tavaly itt mifelénk mindenhol belviz meg 3napos esőzések.most meg szárasság meg minden be játszik.Kis eső kellene jobban fog a gumma :)
jajaj ,ha ennyi feltételre kell várni akkor sose mentek...
Jóreggelt!
Remélem jövőhéten már jön egy kis eső Rég volt már hogy ezt kivántam de már egy hónapja nem esett felénk.Bezzeg tavaly
Amint nem lesz ilyen nagy a por,és lesz egy kis sár,már rajtolunk is! Majd üzenek ha megyünk!
Mikor mentek? Lehet csatlakoznék...
Inkább a bakony! Ha gondolod,gyere velünk!
20-ért vihető, postát Mo-ra én állom. apróbb kőfelverődések vannak rajta, amennyire lehetett felpolíroztam. egyébként tökéletes állapotban.
hívj fel azt megbeszéljük 70 660 52 61
Hello
Mennyiért adod a dobot?Sérülése van?
adatlapomon levő e-mail cím az msn címem is egyben. Azon elérsz.
Hétfőn még járatom 1tankot, aztán gyí!
na hát akkor mennyünk valami elérhetőséget dobjál máár msn
http://maps.google.hu/maps?q=k...

pedig nagyon zsiir kis sziget,puding próbája az evés
kinek a pap kinek a paplan
Egyszer én is elmentem ilyen ártéri motorozásra. Azt mondták gyere el,fasza lesz! Háááát,nem volt az!
Ha a likócsi hajléktalanszállót megtalálod,akkor már ott is vagy.
Bakonybél felé jártunk régen. Volt ott egy fasza hely,a haverom csak úgy hívta ökör árok. Azt mondta azért,mert egy ökör aki oda lemegy!
akááár
Jöv héten beiktatunk egy gyirmót - környéki motorozást? Tényő felett is biztos vannak mászókás "enduros" helyek... mostanában nem voltam mondjuk.
nem nehéz megtalálni de tudok 1 fain abbat ha szeretek folyóba és szigeten csapatni van kavics folyómeder domb sár stb.............
bakonybéltől nem messze vissz az út hegyen völgyön árkon bokron
Likócsi erdőbe elmennék, de lábon nem találok el oda, futóm meg még nincs...
Az hol a tőgybe van? Mi csak a rengeteget ismerjük a bakonyból!
hajagoson az elhagyott katonai bázison volt már valaki?