amugy anno a spártaiak nem ölték vagy dobták le a taigetosz hegyéröl az életképtelen vagy fogyatékos csecsemőket, ez egy tévhit, "csak" kirakták oda őket ezzel adva nekik ugymond még egy esélyt, és gyermektelen szegényebb családok pedig onnan elvitték és felnevelték őket...
csak ugy mondom mert eszembe jutott a T-pozitivrol..
pedig ott voltam!minden hétvégén gurulunk!láttam a kocsitok de nem voltatok ott aztán elmentünk az osztrákokkal esni-
kelni.én csak michelin veszek sztem nagyon jo gumi ls 15ezret megér nekem!és sokáig birja!
hello! jó látni újra itt! kellenek a blokkba cuccok! kell önindító, akksi, relé, fesszabályzó! a leghuzosabb árba a blokkba a kerekek! :-( remélem segítettem!
én is egyből erre gondoltam.. valaki írta hogy balesetveszélyes.. nekem ez jut eszembe utoljára.. inkább az hogy másképpen nyúlik és meg fogja enni a lánckerekeket
csak ugy mondom mert eszembe jutott a T-pozitivrol..
kelni.én csak michelin veszek sztem nagyon jo gumi ls 15ezret megér nekem!és sokáig birja!
Segítsen valaki mert már az ideg szétvág 97 KTM EXC-hez orange idom szettet hol tudok beszerezni,használt új egyaránt érdekel!
Érdeklődni 06 30 5862122