Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

1997 KTM 360 EXC baloldali idom nincs valakinek eladó?
na igen.
először is narancs színűek (a többség), van belőle egy pár típus, jó motorok is meg rosszak is. a KTM-eket a szalagmunkások gyártják. nagyon nagy vonalakban ennyi.
Itt a baj már nem kicsi...................
jahh ha neked elégséges válasz volt az a közhely amit a közös falon kaptál, hogy : - jo motorok de kicsit többet kell simogatni mind a többit...

irtam neked ha lenne kiválasztott tipus, évjárat, akkor biztos hogy kapnál rá kimeritő elégséges választ.

de szerintem ez téged nem érdekel...

mindenesetre én leirom neked az összes ilyen közhelyet ingyen...

a suzukik olcsok de nem tul megbizhatoak..

a kawák ritkák és zöldek...

a yamahák jok de drága hozzájuk az alkatrész..

a hondák nagyon jok és megbizhatoak...

a ducatik drága oasz fostalicskák..

a bmw valami német márka, állitolag gyárt motorokat is..

a ktm-ek jok de több simogatást igényelnek ...

a gasgas, az meg valami spanyol szurkolás ?
Köszi, adatlapom kitöltésére én is gondoltam már, de nem élnék a lehetőséggel. Másrészt nem hinném, hogy ezzel valakit is megtisztelnék. De vedd úgy, hogy meg vagy tisztelve.
Én arra voltam kíváncsi, hogy megbízható motorok-e, vagy sem. Kaptam rá választ, tehát innentől tárgytalan.
kitölthetnéd az adatlapodat, hogy megtiszteld ezzel azokat akiktöl kérdezel.

www.ktm.com

ott mindent elolvashatsz a történelméröl napjainkig.

amugymeg sokkal értelmesebb lenne ha esetleg van egy kiszemelt tipus köbcenti évjárat, talán ugy még segiteni is lehetne, mert igy olyan mintha azt kérdeznéd milyen motorok a Hondák, jok vagy roszak valaki világositson fel rola....
szerinted erre mit lehet válaszolni?
Valaki világosítson fel a KTM -ekről... lehetőleg ne olyan akinek életében nem volt, és ne is olyan aki elfogult a KTM -ek irányába. Sok helyen azt olvasom, hogy KTM -ek egy nagy szarok, sok helyen meg azt olvasom, hogy a KTM -ek jó motorok. Én eddig úgy tudtam, hogy a KTM -ek jó motorok. Egyáltalán kik gyártják a KTM -eket? Jók vagy nem túl megbízhatók?
ment az email!
Ezt megcsináltam spricceli a benzint!
Elviszem szerelőhöz majd csinál vele valamit ha nem akkor meg visszaadom a gazdájának a kerekeket meg a féket eladom!
Köszi a segítséget!
köszi!
rendben! dobsz egy email címet?
mooki250@gmail.com
Légyszi írj róla pár sort e-mailben. Képeket is küldhetsz. Nem szeretném elsietni a vásárlást.
ha az enyém érdekel 750 be odaadom!
Van, de szerintem nem egy árban gondolkozunk. Max 750 környékén tudnék csak motort venni...
Kraftfahrzheuge Trunkenpolz Mattighofen
én a service manualban egy árva szót se láttam még, ami említené a kuplungkosár vizsgálatát és nem is én alattam verődött be. de amúgyis korábban írtam hogy alapból se szabadna beverődnie, azelőtt nem is hallotam ilyenről hogy a kuplung beverődik . ami meg nekünk van saválló lemez (bizos van több változata is), az nagyon is strapabíró cucc, a rögzítéséhez pedig csak egy kis találékonyság kell .
Mail-cimed van? Beszélhetnénk...
Ez nem ilyen egyszerű, nehezebbnek az inerciája nem tetszene legfőképpen. Másrészt attól, hogy valami puha.. semmit sem jelent, sokkal inkább az anyagok összeválogatása. Nézz meg, van olyan autó, amiben vajból vannak a dolgok és mégis látszik a hónolás pár százezer után is, nem vállasra kopva.
Saválló? Rideg és törik. Persze a saválló is egy tág fogalom.
Nomeg gondolom service manual ütemterv szerint volt minden nézve a motoron és azért verődött be :)
este leszel fent?
Helló, valakinek van kerékcsavarja? Mert az enyém elég kula.
Nincs gépem csak teló.