először is narancs színűek (a többség), van belőle egy pár típus, jó motorok is meg rosszak is. a KTM-eket a szalagmunkások gyártják. nagyon nagy vonalakban ennyi.
Köszi, adatlapom kitöltésére én is gondoltam már, de nem élnék a lehetőséggel. Másrészt nem hinném, hogy ezzel valakit is megtisztelnék. De vedd úgy, hogy meg vagy tisztelve.
Én arra voltam kíváncsi, hogy megbízható motorok-e, vagy sem. Kaptam rá választ, tehát innentől tárgytalan.
ott mindent elolvashatsz a történelméröl napjainkig.
amugymeg sokkal értelmesebb lenne ha esetleg van egy kiszemelt tipus köbcenti évjárat, talán ugy még segiteni is lehetne, mert igy olyan mintha azt kérdeznéd milyen motorok a Hondák, jok vagy roszak valaki világositson fel rola....
szerinted erre mit lehet válaszolni?
Valaki világosítson fel a KTM -ekről... lehetőleg ne olyan akinek életében nem volt, és ne is olyan aki elfogult a KTM -ek irányába. Sok helyen azt olvasom, hogy KTM -ek egy nagy szarok, sok helyen meg azt olvasom, hogy a KTM -ek jó motorok. Én eddig úgy tudtam, hogy a KTM -ek jó motorok. Egyáltalán kik gyártják a KTM -eket? Jók vagy nem túl megbízhatók?
Ezt megcsináltam spricceli a benzint!
Elviszem szerelőhöz majd csinál vele valamit ha nem akkor meg visszaadom a gazdájának a kerekeket meg a féket eladom!
Köszi a segítséget!
én a service manualban egy árva szót se láttam még, ami említené a kuplungkosár vizsgálatát és nem is én alattam verődött be. de amúgyis korábban írtam hogy alapból se szabadna beverődnie, azelőtt nem is hallotam ilyenről hogy a kuplung beverődik . ami meg nekünk van saválló lemez (bizos van több változata is), az nagyon is strapabíró cucc, a rögzítéséhez pedig csak egy kis találékonyság kell .
Ez nem ilyen egyszerű, nehezebbnek az inerciája nem tetszene legfőképpen. Másrészt attól, hogy valami puha.. semmit sem jelent, sokkal inkább az anyagok összeválogatása. Nézz meg, van olyan autó, amiben vajból vannak a dolgok és mégis látszik a hónolás pár százezer után is, nem vállasra kopva.
Saválló? Rideg és törik. Persze a saválló is egy tág fogalom.
Nomeg gondolom service manual ütemterv szerint volt minden nézve a motoron és azért verődött be :)
1997 KTM 360 EXC baloldali idom nincs valakinek eladó?