Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivlak telon és Litérnél a pataknál talizhatnánk.Ok?.Lehet jön velem egy exc tag is.na ezt majd megbesz még.

most koccoltam.köszke akkor holnap hilak :)
20 387-7107.

pontosan almádi mellett, közel a fűzfői bánya pályához, találkozhatunk ott is ha oda találsz...
Áááá pangás van hallod.mindenki be van punnyadva meg minden.egyedül szoktam ki menni az ejtöernyösfele meg adidasnak meg baglyasfele.de egyedül meg benzin pocséklásos a téme.Holnap veled tartanék.
amugy ti jártok ki motorozni,? mert sosem találkozom senkivel hétvégente a bakonyban...
Ok.Asszem a tel számod meg van.amug yhol van a te kis pályád helyileg?rem nem lnn füzfön vmerre
szerintem kimegyek, de csak ide a kispályámra, ha érdekel elszaladok érted Öskün a somadombig és elhozlak ide kiprobálni...
Mi olyan nevetséges ronis? :) Holnap kinn leszel motorolni?Veled tartanák ha Ja.

Üdvike
Hagyd,csak irigy,hogy neki nem futja motorra,csak vázasbiciklire!
na fussá még egy pár kört te szerencsétlen idiota...
szénné röhögöm magam az ilyen arctalan szánalmas kis gyökereken mit amilyen te is vagy...
Na jó,az eszed mint egy 17 évesé,de a tested az már élt 55-öt is!
Na hali!
Csak meg kellene nézni azt a vezérlést.
Kérdés!
Az mitől van hogy alig bírom indítani a motort nagy nehezen elindul gázon megy csak aztán gondol egyet leáll (ledurrog) meg a járása is valami kurva szar.
El van rakva a vezérlés?
Elektrós hiba?
Gyertyát cseréltem...

Most cseréltem vezérmű tengelyt eddig az okozta a hiba egy részét de valami mégsem ok mikor raktam össze a vezérlést nem ellenőriztem le mivel nem bontottam meg de lehetséges előttem valami fabricska mester elrakhatta?

Meg még van egy olyan is hogy gyújtás felől iylen pattogó kattogó hang jön kuplung felől ugyan ez na az mi lehet?

Duke II lc4 2004
Eladó 525 ös villabefogók alsó felsö plusz a középrész
450 elsö Brembo fék kompletten
EXC 1. keréktengely csavarral
EXC 250 06 os tank tanksapkával
SX-EXC hátsó lengövilla
SX 450 hátsó dob gyári
2t SX EXC hütök 2db
2db WP pds hátsó gátló
Thor KTM mez XL
Shift mez L
Shift Bukó M
B bácsi azért én szeretlek
Ez már csak ilyen "enyém legyen az utolsó szó, mert akkor nekem van igazam" hozzászólás volt. :))) Én nem futok egy kört sem, bebizonyítottad, hogy egy monitorfejű nyomorult vagy. Egy rossz szót nem szóltam hozzád, azért belém kötni, hogy legyen itt élet, felesleges volt.

Üdv. szerencsétlen népség, a fisfos ktmekkel.
köszönöm...valojában még 27-nek sem érzem magam, max 17..
ehez képest elég sok felesleges kört futsz...
Jaja évfolyamtársam volt ronis csak a sok GG kipuffgáztól beöregedett.Újabban már mikulásokkal is motorozik
Amúgy csak 27 éves,csak már kicsit megviselte az élet! Azt is mondhatnám,hogy nyeretlen tacskó,csak egy kicsit koravén!
nyarajjá
Ronisról van pár kép és olyan 43-as forma De hogy te ki fia borja vagy azt mi honnan tudjuk?Amúgy válasz a kérdésedre a KTM egy narancssárga divatmotor!Mindenki aki KTM-et vesz az divatból veszi mert ezt diktálja a trend!Ha enduróversenyző lennél akkor neked is KTM-et kéne venned hogy kövesd a divatot
Na látod ezért volt az első reakció,a nem kitöltött adatlap!
Szerintem még,annak is örülhetsz hogy valaki reagált rád!

amúgy meg jók!
Örülök neki, hogy 43 évesen ennyire van időd a hülyeségre. Nem értetted és most sem érted, hogy mire voltam kíváncsi. Annak még inkább örülök, hogy 43 évesen (ha egyáltalán annyi vagy ), ilyen jól tudsz helyesen írni.
Ha kötekedni akarsz, hülyeségekkel én is tudok kötekedni, csak én erre nem érek rá. Be kurva anyázhatsz vagy csinálhatsz amit akarsz, meg folytathatod a "óvódáskodást", csak engem ez továbbra sem érdekel és sajnálom, hogy ezt nem tudod elfogadni.