Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg ekkora baszom por van,addig szerintem semerre,max itt a likócsi erdőbe.Bakonyba nem igen lehet ilyenkor menni,mert a második már semmit nem lát a portól.
Amúgy vasárnap szoktunk hajtani.Vagy szentivánról lábon,vagy lepakolunk a varsányi kútra.
az jó ugy is gyirmóton szoktam kiérni a töltésen vagy mellete
Gyirmóton találkozhatunk...Oda Jimmy is kitalál, ha van kedve egyet menni vmerre. Nekem csak hétköznap jó, mert vasárnap megyek vissza a fritzekhez, addig meg jó lenne minél többet menni...Bár ma raktuk össze a blokkot, ma még járatom kicsit. De keddtől ok.
győr kálvária street
Merre laksz?
na akkor már csak 1 helyet kell lebeszélni ahol találkozunk
Szintén ;)
Jöv héten hétközben szívesen elmegyek motorozni egyet, ha valakinek van kedve jönni...
na zsiir mikor hol?merre?
Jelen!
Van eladó két michelin bib mousseom használt, 21 és 19 es méretben!2009 es tömlők!kérésre teszek be képet! ár 15e/db ha egyben viszed!
Sziasztok!
Van elfekvőben egy KTM gyújtásrendszerem, de halvány lila gőzöm sincs hogy milyen KTM-hez való. Valaki esetleg tudja mire jó?
Valami kis "microswitch" feliratú fekete akármi, egy "Digital Control", egy szép mágnesezésű, nem töredezett lendkerék és egy 4 kábeles AMAL SEM alaplap. Köszi előre is!
vagy esetleg valaki Győr környékéről?
szeva
bakonyba merre bandázól mert én is 1 edül szoktam vágtázni,de szívesen csatlakoznák valami fain kis turára
helló a féknyerget a felfogatással eggyütt mennyiért adod?
Eladó nyitott dob. KTM EXC 450-en volt.
nagy igazság
KTM ALU KARTERVÉDŐ ELADÓ 2T-RE!

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Heló Zéé! Nyaralsz? e-mailra irj valamit,köszi.
A dob már elkelt a mezért ma jönnek már csak Shift mezem van
Hello
Az sx hátsó dob és a thor Ktm mez érdekelne!
Ezekről légyszíves tegyél fel képet.
Jah és mennyibe kerűlnek?
hááááát... köszönjük Emese....
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. http://www.vatera.hu/listings/...
Oké.
"Sose vitatkozz idiótával: leránt a saját szintjére, aztán megver a rutinjával"