Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott nyakban ütheted rendes kalapácsal is, vagy műanyagal, csak tedd rá egy fára.

ha nagyon feszül akkor adott helyen meg kell vágni 1 milis flexkorongal a helyén összeforgatni megpöttyölni co-val ,és készre hegeszteni avival.

ha sokáig ugy marad elkezdi megenni a kipufogo csonkot, és a ktm-en az jo drága mulatság mert félig az a power ház is.

ez már 6000. ft, lesz.
Fogalmam sincs róla, h másik márkáknál van-e esetleg. De szerintem nincs.
Az alábbi linken megnézheted az árát. Nem vészes szerintem.
DOMINO GYORSGÁZ
igazából más sérülés nem is látszik a rezón, csak azok amik a képen szerepelnek. abból vettem észre, hogy akárhányszor kicseréltem a két O-gyűrűt, pár óra után nagyon folyt az olaj. már próbáltam a szilikontömítést (ilyen piros kenőcs), azzal is csak ideig óráig ment, amíg ki nem fújta. az biztos hogy a kipufogó csonkkal nem derékszöget zár be a rezó (ez a bemaródásból is látszik, meg tolómérővel is mértem). gondoltam ilyesmire hogy gumikalapáccsal kiütöm belőle, csak attól félek hogy behorpasztom esetleg.
szerintem feszülhet, mert a vázon lévő gumi felfogatás (a hátsó) kifelé hajlik, amikor teljesen fel van szerelve, de a hűtőt nem éri el. Van benne két O-gyűrű, és egy részen le vannak dörzsölődve és már enyhén belemartak a kipucsonkba is. 5000x köszönöm
És azt nem tudod, hogy esetleg a Hondának, vagy a Kawasakinak nincs-e hasonló? Vagy ami ugyan úgy stimmelnek?
5000. -ért megmondom...

amugymeg feszül valamerre? eléri a jobbos hűtő alját?
Ennek már én is utánajártam, sajnos enyémen is szakadt... de csak kompletten lehet kapni gázkarral együtt...
gyorsítgópumpa ?
Nemrég linkeltem be egyet itt a fórumba:
LC4 Service Manual 98-03
Heló!
Valaki tudna nekem e-mailbe adni LC4 hez service manual-t ?
Szevasztok!
Van egy 525 exc-m nem alapjáraton szépen megy ha ráhúzom a gázt csuklik leáll,ha ráhúzom a szívatót akkor kipörög a motor karbit levettem kitisztítottam üzemanyag csap tartalékon van gyertya új.
Mi lehet a baja?
esetleg valaki nem tudna tippet adni!
Üdv!
Valakinek nincs ötlete, hogyan lehet az ilyen jellegű rezó sérülést gyógyítani? Gondolom gyárilag nem így kellene kinéznie. Nyakban van elhajolva, meg a kipuff végének nem merőlegesnek kellene lennie?
Üdv!

Szükségem lenne egy első fékcsőre mert sajnos a telóvédő kidörzsölte és lyukas lett. Ha valaki tud bontásból olcsón akkor érdekel.
KÖszi
Keresek jó állapotú 450-525-EXC-t 2005-től, esetleg 250-300at.
Zsiráf, remélem nem küldesz el, mert itt kérdezem. De mondom most egy ilyenért nem hívlak telefonon.
Nincs-e esetleg gázbowdennél lévő porvédő gumid? Esetleg valami cseréből vissza maradt, mert ugye azt csak bowdennel együtt adják, nem lehet külön kapni.

Vagy ha esetleg valakinek lenne az szoljon, köszi
Hát szerencséje volt a faszinak hogy nem törte ki a nyakát.Mintha egy bábu lett volna el se engedte a kormányt a hülye állat
Minden tetszik Csak nyomtam egy kis szmájlit a multkori emlékére
Nagyon királyos!
az érdekel, csak legyen fizetés :D
Na már megint mi nem tetszik, kedves Klauzovits úr?
15.000,-
price?