Vannak egyszerű fordulatszámmérők (Daytona pl) amik a gyertyakábelről veszik a jelet, mint az üzemóramérők. Ha érdekel, akkor van egy eladó. Órát, üzemórát, fordulatszámot mér, és kicsi, praktikus.
Sok esetben a kép se ér lófaszt se!Mikor motorvétel előtt álltam én is kinéztem magamnak egy 525EXC-t fel is hívtam a srácot.Küldött képet innen onnan a motorról.Na mondom fasza lesz ez megnézzük.Elmentem megnézni hát az állam leesett.Tocsogott az idom a szilikontól.Úgy néztek ki az idomok mint amit drótkefével átsikáltak.Lógott,kotyogott mindene.Felnik szétütve.Ez még a külső de hogy a blokkban jóesetben volt fél liter feketére szurkosodott olaj a hűtőben meg 2deci víz na az már végképp kibaszta a biztit az agyamban És ez egy folyamatosan karbantartott motor volt 50üzemórával
Igazad van,de a telefonba nem látni hogy mit veszel.Szerintem te is voltál már "hibátlan" cuccot megvenni,aminek a végén legszívesebben a vérét vetted volna az eladónak.Telefonba minden kocsi hibátlan és minden motor felújított!
nehezen értem mostanság a kűldj képet,meg msn,meg email meg többi ilyen marhaságot,
ott egy teloszám, pillanatok alatt meg lehet tudni mindent , kész ennyi...
,
hasonlo ez mint itt a fotok galériába már napi szinten a fele ilyen baromság kérdés, segitsetek ,meg vajon mi lehet a hiba, meg eladnám ezt-azt ezért vannak a topikok,vagy nem?
de végül is mindenki várhat 4-5 napot egy fotora , csak addig ha jo a holmi kb 5X eladják...
Például 6 féle színben kapható, és küldtek már olyan egyszer használt terméket, amin a cimke teljesen le volt kopva. A mai világban nem bízunk senkiben!
Ja és mégvalami!Szerintem motorozhatatlanúl erős!Még az 525SX-től is érezhetően agresszívabb.Nekem nem kéne az tuti.Amatőröknek szerintem inkább hátrány mint előny az ereje!
Motort szeretnék venni, ezt nézegetem http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Szerintetek nagyon ritka dolog ez az 540-es? Csak mert egy 450-eshez mindent lehet találni, de 540-esről még nem is hallottam... szerintetek 450-540 nagyjából a blokkon kívül a többi dolog ugyan olyan lehet?
Ha valakinek esetleg megtetszene! Ktm smr 450
Giraffe-nál informálható!
2009-es hsz...már nem emlékszem mennyiért ment el, de elkelt
nehezen értem mostanság a kűldj képet,meg msn,meg email meg többi ilyen marhaságot,
ott egy teloszám, pillanatok alatt meg lehet tudni mindent , kész ennyi...
,
hasonlo ez mint itt a fotok galériába már napi szinten a fele ilyen baromság kérdés, segitsetek ,meg vajon mi lehet a hiba, meg eladnám ezt-azt ezért vannak a topikok,vagy nem?
de végül is mindenki várhat 4-5 napot egy fotora , csak addig ha jo a holmi kb 5X eladják...
KTM 250 exc-f-en 2007es, van fordulatszám mérő jeladó?
neten találsz csomo képet ha azt akarsz nézegetni, az ár nagyon jo a tipus is, ott a telefonszáma hivd fel vedd meg utána akár még hordhatod is..
Szerintetek nagyon ritka dolog ez az 540-es? Csak mert egy 450-eshez mindent lehet találni, de 540-esről még nem is hallottam... szerintetek 450-540 nagyjából a blokkon kívül a többi dolog ugyan olyan lehet?