Eladó SX 250 2T cuccok tank,hátsó futómű,hütők,lengövilla
valamint egy EXC 250 hiányos állapotban alkatrésznek vagy építeni belőle 1 et
(kerekek,blokk,és első futómű nélkül
valamint sx 125 hütök,villabefogó,légszüröház,
70 660 52 61
dehogy akarom én megerősíteni, nekem a gyári is jó lenne, ha nem repedne . de ezt már ígyis úgyis meg kell hegeszteni. így ki sem lehet egyengetni a nyakat, mert egyszerűen eltörik. az alapprobléma maradt plusz még kaptam egy másikat is . ne tedd ezt velem ronis, a következő tanácsod már 20 ezer lesz . asszem az adósok börtönébe kerülök .
pl ezért nem szabad behegeszteni egy laposvasat a nyakba, hogy erősebb legyen mert akkor nem tud engedni a rezo, hanem letöri a kipufogonyakat...
az pedig sulyos lové...
a másik meg az anyagvastagság is játszik egy rezonál, ugyanis rezonál azért rezo a neve, szoval nem lehet ész nélkül vastagitani esősitgetni...
oké, azzal még egyetértek hogy a fül hajoljon, de azért nehogy már kézi erővel lehessen mozgatni. én oda min. egy 2-es vagy 3-as lemezt hegesztenék gyárilag. de a rezó az abszurd . nem is ütöttem rá izomból, csak "kopogtattam" és a most már a nyakat kb 6-7 centi tartja a helyén . az már biztos hogy a következő motorom nem osztrák gyártmányú lesz . amennyit szívtam már ezzel a szarral, nálam tényleg bejött, hogy többet szerelek mint motorozok. ezt még annak betudom hogy egy szart fogtam ki, de amikor ripityára volt szedve és láttam a belét, gyárilag hoki anyagból vannak benne alkatrészek. tanultam az esetből, versenymotort soha többé használtan .
Elkezdtem kikalapálni a rezót, erre nem messze az ütés helyétől megrepedt egy pár centi hosszan . Ez ilyen szar anyagból van, vagy csak rosszul csinálom (gumikalapáccsal ütöttem). Nem tudom, én már kezdek kiábrándulni nagyon ebből a KTM-ből. A kipuff felfogató lemez is,a mi a vázon van elöl, szinte kézzel hajlítható. Mi a faszomból van ez a motor?
pedig a 2t-én a rezo a legsérülékenyebb rész, volt hogy hetente kellett leszednem restaurálni.
az a gyakorlat hogy akik 2t-vel nyomják komolyabb szinten azok mindig tartanak otthon 2-3 rezot, és ha már nagyon feszül akkor csere, és ráérnek a másikat rendberakni.
ahogy elnéztem a csonkot, az alumíniumból van, az meg javítható, abból biztos nem vennék újat. mégegyszer kösz a segítséget , megnézem mit tudok vele kezdeni, sajnos vagy szerencsére ilyesmiben nincs tapasztalatom.
Ezt a gázmarkolatot a Domino gyártja a KTM-nek. Ennyi erővel más gyártónak is szállíthatja, de oda is biztos csak komplett. Keress olyan helyet, ahol Domino termékeket forgalmaznak, hátha. Nekem van egy jó állapotú használt, de szintén csak komplett. 4.000-ért vihető...ja, és a tanács 5.000. Nem szabad a Ronis alá ígérni, mert úgy leverjük az árakat...
valamint egy EXC 250 hiányos állapotban alkatrésznek vagy építeni belőle 1 et
(kerekek,blokk,és első futómű nélkül
valamint sx 125 hütök,villabefogó,légszüröház,
70 660 52 61