Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most keltem fel most má lehet hivni
" emberiben " azaz reggel kilenc előtt nem telefonálok anyámnak se...plusz olyankor minden rendes ember alszik még....este meg szintén illik nem telefonálni....
kivétel a barátaim mert ott már egyezményes a szokás.....de a reggel ott is szent....

na menjetek motorozni ...jó meleg van....
most hivd, biztos nem lesz mérges ,szeret korán kelni tudom.
köszi szépen! milyen időpontba tudnálak hívni?
hivj fel nekem van 70 660 52 61
Üdv!
Nemtud valaki 2004es 125ös exc-re légszűrőfedelet? Mert sajnos bemondta az unalmast előre is köszi! Peti
kösz most keresgéltem és sajnos lecsúsztam róla!
Erről lecsúsztál. A múlt héten volt, és Varsányban. A www.offroaddepo.hu oldalon van versenynaptár....
helló! valaki nem tudja hogy most szombaton Szandán hány órakor kezdődik az enduro cross verseny?
Mármit az a csavar lazult le a mechanikai erőtöl ami alól volt a kuplungnál és a szelepállító csavar reteszelte le a vezérműtengely bütyköt, csak hogy érthető legyen mert gyors visszaolvastam kissé hülyén fogalmaztam meg.

Tegnap fáradt voltam ma meg megsütött a nap ez van.
Oké oké tudom igazad van bütyök!

Ez nem két hiba hanem csak 1

A csavar valószínűleg azért lazult le mert mikor a bütyök maga alá gyűrte a csavart nyilván egy hangyányit negálhatott az egész és az kibaszott nagy mechanikai erő szépen lelazította a csavart mint egy légkulcs.

Gondolom mind ez menetközbe történt nagy fordulaton tehát puff legyengült a motor meg beindítani se bírta valószínűleg aztán úgy voltak vele gajra ment a blokk olaszba nem divat szerelgetni az ilyet kidobják azt vesznek másikat.
Hali e-mail ment!
Heló. igaz nem ide tartozó de ha valaki tud CR 250 berúgókart az jelezzen. 97-es.
A veztengelynek nem sonkája van hanem bütyke
Csak azt furcsálom, hogy a fenébe jött elő két ilyen hiba. Nem vették észre az egyiket és használták tovább míg leállt a motor. Vagy, hogy
írtam de sztem fb-n találod, mert onnan küldtem
Szia!
Van LC4 vezérmű tengelyem. Ha érdekel, írj magánban!
giraffe64@freemail.hu

Írj ide és válaszolok!
Akkor mehet ilyenből a blokkba?
És mit tartalmaz a kit?
és mennyibe fáj?
szép
jók
Na meg van mi okozta az egész balhét!

Lekaptam a szelepfedelet és minden világossá vált.

Mivel a két pici fedél igen igénytelenül volt letömítve sufnisságot is beleszámoltam az elméletembe, ami a következő.

Szelephézag állítás után nem húzták rendesen le a fixáló anyacsavart ami letekeredett és a vezmű tengely sonka maga alá gyűrte mivel fasza kemény mind2 anyag így a sonkát szépen felére legyűrte ezáltal nem tudott rendesen nyitni a szívó szelep.

Persze hogy nem tudta tekerni az önindító hisz majdnem zárva voltak a szelepek csoda hogy tudott sűríteni...

Úgyhogy kell egy új vezmű tengely és már hasítok is.
A himbák megúszták ahogy elnéztem.
Meg a többi is patika.
NSK csapágyakról hallott már valaki valamit? (köszi előre is)
hali 2006os exc 450 re van meg hütöspoilered,erdekelne mindenkepp
Igen! Tudnál képet küldeni róla?