Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jégen is elkapar? vagy annyira nem erős?
Az a baj, hogy ezeknek annyi esze sincs, mint a többségnek csak tartalékban...

igen, csak olyan válaszoljon lehetőleg aki értelmes választ tud adni a kérdésemre, aki meg nem az inkább kussoljon mert nem érdekel. meg a csomó haveromnak szólok és szétkapartassuk a hátát egy dr600-al, mert az nagyon nyomatékos! vizes füvön még 6-ba is kapar! van róla videó is
És kioktat, ha lehülyézed...
akkor lentmarad, vagy megvárja a következő HÉV-et
hüje.
plussz még annyi hogy nektek mennyit fogyaszt úgy általában, nem versenyző vagyok csak hobby szinten, erdőn mezőn használva endurora tehát nem hajtva félgázon alapjárat közelében, mert ha 8-9 liter az még jó, nem mint egy 500as 2T ami 30 litert eszik, mert hát 4szer nagyobb ccm mint a 125 alkatrész legyen hozzá használtan tökéletes állapotú, kb ingyen. de a legjobb ha sose romlik el! de mivel hobbysta vagyok, sztem 5-10évet kibír hozzányúlás nélkül. ja és ne kerüljön 250nél többe, 2004 évjárattól érdekel csak, rendszámos friss műszakival, lehetőleg fűzött sm szettel. ajánlatokat várom, köszi előre is
Egy a baj hogy verseny közben szerintem senkinél sincs pénz
Túl van tárgyalva!
Valakinek KTM sisak? http://www.kepesmotor.hu/nyito...
Helló lenne pár kérdésem
melyil a jobb a cross vagy az enduró?
leginkább KTM et szeretnék de pénzem nincs rá
Babetta csere érdekelne valakit ha muszáj ráfizetek picit
legyen min 300 as de ha van nagyobb az se baj
legyen majdnem új szép erős gyors ha lehet Powerparts os vagy FAKTORIS de matricaszett az legyen mindenképpen rajta MÁNSZTERES vagyRÁKSZTÁR os egyen annyit mint egy Honda Dio és menjen ugy a szántásba a falu végén mint egy Hajabusa ,akarok vele supermotozni,meg 1154km es túrára menni le az Adriára a csajommal,indulni az ERzberben és Hillclimbezni meg FMX ezni
Ha csak félig húzom a gázt akkor az üzemóra is lefelezöödik ugye?
1 dugóval mennyit megy el?Sokat?keveset?
A 4 ütemü az power os?
És a legfontosabb ha a Heinekenbe Narancsszörpöt töltünk az már Radler?
köszi a segitséget ha tudsz hivj fel ha nincs pénz a telódon majd töltök rá csak küld el a számod MSN en
A felsőbb 'vezetés' odszairól nem tudok nyilatkozni. És remélem még sokáig nem is fogok tudni...
szerintem a joisten akkora játékos hogy neki mindig van tétje 1-2-X-en is...
gabesz haveromal egyszer kitaláltuk hogy romaniacs-on igy fogunk csomo pénzt keresni felmegyünk a nehéz feljárokon és fentröl ledobunk kötelet mikor a mezőny nem tud rajta feljönni, de egy olyan kötelet amire lesz kötve egy kis zsákocska ráirva 20 EUR..

ha nem dob bele lovét nincs kötél..

gondoltuk ezzel a vállalkozással ellenénk erzbergen is egész jol.
Nekem annyi energiát sem ér meg a te boltod rontása, hogy ezen gondolkodjak. Téged próbáltalak rávezetni, hogy mielőtt szaroznál bármit, nézz körül, hogy mi a pálya. Ha nem teszed, akkor meg ne csodálkozz, ha visszakapod. Tőlem biztos nem, de a jóisten mindig X-re játszik...
Jóreggelt!
Zsiráf te meg rontsd a boltomat ha úgy tartja kedved de nemhiszem hogy bárki is miattad nem venné meg a cuccom!Ha úgyérzed hogy a múltban miattam nem sikerült eladnod ezt azt hát elnézésedet kérem!
Bazzeg Ronis beszednéd azokat az 5ezreket ma már elég jó bevételed lenne
jahh és joreggelt.
a gs 125 a régi modell, az exc 125 az ujabb modell.
amugy mentél már olyan motorral, vagy a nagyon bejön nekem csak anyit jelent láttad a neten hogy bagoért árulják őket és jo nagy a köbcenti fuuu ez debejön.

persze csodák nincsenek, azért árulják öket occson mert szarok, kb 10 éve is leharcoltak voltak már, plusz egy kezelhetetlen bolond vasdarab...

természetesen nincs igazam mindezt csakis rosszindulatbol irtam,nyugodtan vegyél olyan motort, nagyon faszák, még kevés tapasztalatu emberek is könnyedén megbirkoznak velük,
nem tudom a millenium falcon, jol működő hiper tér ugro berendezéssel már nagy kérés lenne ,persze plusszban....
én egy toronyorát szeretnék láncostol, elég ha a harang szinaranybol van, egy garázst tele motorral , egy svájci milliomos nagynénit, 4-5 offshore céget cipruson meg thaiföldön, meg még 2 élet pluszban jol jönne ... köszönöm ooo uram...
EXC 125 röl vagy gs 125 röl is írhatnátok nagyon megköszönném..
Tapasztalatok adatok stb..
Sziasztok valaki tudna nekem írni az exc360-380-ról milyen motor fogyasztás,megbízhatóság,szervízigényes-e? illetve lehet-e hozzá alkatrésztvenni?
Szeretnék motort venni és ez a két típus nekem bejön.
Válaszotokat előre kösz:D
ha ilyen célokra kell a motor, akkor az EXC-t felejtsd el. utcára nagyon drága a fenntartása.