1 Ktm EXC-t szeretnék max 500 cc-ig , endurózni hobbiként, túrázni..,utcai használatra, melóba járni, szüleim 250 km -re laknak , néha meglátogatni őket ..,üzemórás gépet nem akarok.. , tapasztalatot kérnék, esetleg tanácsot..
széles utat...
Ronis..
Igazából azért mert elsősorban a motorom cserélném valamilyen ktm re de mivel eddig semmi ezért ha valaki jó áron ad vázat akkor megépítem én magamnak szép lassan..
ez kész... oda irta a számát , mivel te érdeklődtél ,és mellesleg neked kell akkor miért nem hivod fel ahelyett futod itt a felesleges köröket msn meg majd hivlak ha jo az ár....
Persze, kapcsolatban áll vele...a 2T modellekre gyártott csövet. Engem nem érdekel, én se tudom majd, hogy mibe szólok bele, csak beleszólok, hogy rontsam a boltot. Jó?
Nem tudom már mibe szoltam bele de nem is ez a lényeg.Egy sima Akra dobot se kapsz ennyiért és teljesítményben alig maradhat el az Akrától.Szóval nem egy sufniban gyártott cucc ez a Doma.Tudtommal a KTM elég jó viszonyban áll ezzel a gyárral.Kétütemekre elég népszerü ez a márka.Egyszó mint száz zsiráf szurkálódunk e vagy sem az tény hogy nem árulok szart!
Ez ízlések és pofonok kérdése. Jó az Akra, de kicsit magas az ára. A Doma is lehet jó, sőt az ár-érték aránya lehet, hogy az Akránál is jobb. Látod, ha te szólsz bele egy eladásba, akkor észre sem veszed, de neked milyen rosszul esik...
Elnézést akkor biztos jobb az Akra rendszer százezerszer a Doma meg harmatos légyfing ha zsiráf mondja!Annyi biztos hogy a gyári rendszernél komolyabb ha így megfelel
1 Ktm EXC-t szeretnék max 500 cc-ig , endurózni hobbiként, túrázni..,utcai használatra, melóba járni, szüleim 250 km -re laknak , néha meglátogatni őket ..,üzemórás gépet nem akarok.. , tapasztalatot kérnék, esetleg tanácsot..
széles utat...
Nem értheted te ezt,túl öreg vagy hozzá
Ismét sikerült vasárnap kicsit csecsre utaznom Romániába,de hátha javulok tőle
Igazából azért mert elsősorban a motorom cserélném valamilyen ktm re de mivel eddig semmi ezért ha valaki jó áron ad vázat akkor megépítem én magamnak szép lassan..
pont erröl beszélt Giraffe...
Exc 125 motorod esetleg vázad nincs csak 250es?
Amúgy megvan még a komplett fekete idomszettem, ha valami más is kell...
Menyibe adod a vázat ?
Egyik haverom 450 excére kéne. 2007es.
Ha jó rá milyen árba adod?
Átgondolom.
Elég jónak tünik.
üdv.