Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindenki.
KTM SMR-re keresnék kipufogót lehetőleg Akrapovic-t.
Új is érdekel.
Köszike!
06-20-5-636-213
sziasztok!
125-ös vásárlása elöt állok... egy 2001-es exc-t néztem ki, de a tulaj elmondása szerint a motor 4 sebességes (!) és folytott, 15 le-s !ez igaz az összes gyári exc-re? lehet ezeken módosítani?(váltó, kipufogó, karbi?) válaszokat elpre köszönöm.
Szia GD!

Első-hátsó sárvédőd nincs véletlenül? narancs.
2006-osra való fekete hűtőspoilerem van nekem is.
volt de elvitték most semmim sincs csak ezek amiket kiirtam meg most 1 darabig nem is lesz szerintem 2T hez van vázam tankom rugóm,lengövillám 07 ig meg pár aproság
Hello!
Van elado 450 excre jo hütö elé olyan légterelö müanyagod?
SX 250 2006 komplett váz lábtartókkal eladó
hátsó lengövilla hibátlan
2006 os tank
Villabefogók
légszüröház exc 300
SX 125,250 hütök
WP pds hátsó hibátlan
2006 os Brembo 1.fék kompletten
ELADÓ

KTM EXC MŰSZERFAL

ELADÓ
Már nem lényeges Zooooozzzzeeee,KTM-et akartam venni,nem az lett sajnos.
Nem értek embereket hogy ha megvan a pénzem és Ő hirdet,azaz megvenném amit árul az miért ilyen nehézkes.
Szóval majdnem 350sxf lett.
Majdnem.
kurvaa egyszerű!bemész a ktm-be és megmutatod mi a gond!haver is így tett,az állítókán eltört az alja műanyag és rendeltek bele 2 újat volt vagy 2-3ezer a kettő...otthon meg kicseréled...persze ha nem törés a hiba akkor csecs van és ettől drágább
A shop telefonja egyirányú, csak hívni tudod. Ergo, ha nem tudom felvenni, akkor nem is tudom, hogy ki keresett. Ezért van az, hogy ha lehetőség van rá, akkor a privát elérhetőségemet adom meg...én úgy vagyok vele, hogy ha valaki megadja a privát számát, akkor annál közvetlenebb csatorna nincs, akkor minek mailezzek?
Ha tudok akkor majd teszek az ügy érdekében. És nem várok arra, hogy a sírásomtól meg fog javulni.

A le*aszásomról meg annyit, hogy azt se annak szántam. Csak előtte hívtalak legalább 2x meg írtam sms-t, egyikre se reagáltál, akkor jött a mail. Arra igen, és ott meg te basztál le engem, hogy nincs erre időd...

No mindegy, nem tesz semmit, nálam szent a béke
Mennyibe kerülne kb a megcsinálása?
Vagy mi lehet az ami eltört benne?
én szivesen segitek mindenkinek itt a forumon, 1 tanács 5000. ft, ha már hozzá is kell nyulni 10-töl indul...
Én? Szenvedtek minden szarral hónapokat. Értem, hogy szar, engem is zavarna, de attól, hogy minden héten megkérdezed nagy sóhajok közt, hogy mi lehet ez, még nem fog megjavulni. Meg kell érteni, hogy a motorozás nem olcsó, és vannak olyan dolgok, amiket nem lehet összefusizni, vagy utángyártott alkatrésszel kiváltani. Azzal meg, hogy a fiatalok tiszteletlenek, és nagyszájúak, azzal meg nem tudok azonosulni. Engem is lebasztál, hogy mi az, hogy nem válaszolok a mailedre, holott tudod a telefonszámomat is. Ja, és azóta se jelentkeztél azért a hűde fontos volt, most azonnal kell alkatrészért...talán ez az oka, hogy nem rohan segíteni senki egy bizonyos életkor, és stílus alatt itt a fórumon...tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...
Semmi érdekes sincs benne csak egy okos "szakember" egyszer hozzányúlt és tekergette összevissza biztos mint a barom.Nem lehet körbetekergetni akárhányszor
KTM EXC 125 előnyben van...
Jó estét..
Uj vagyok ebben a fórumban szeretnék egy ktm et és hozzátok fordulok..
Évjárat mindegy csak 125cc és 2t s legyen..
Rieju Rs1 motoromat cserélném akár értékegyeztetéssel is..
A képet mellékeltem a hsz be akit érdekel a dolog írjon..
Na de mind a 2?
Az érdekes
most se hazudtoltat meg magad :D
Vazze, szar és kész. Vidd el egy szerelőhöz (teló javító), és megcsinálja...
a balnál meg is van a az húszon valamennyi, a jobbon pedig csak 12, és az se kattan, csak picit akad.
Azt nem tudom, menyit kattan a tied? Úgy emlékszem 28-30 körül kell a két végállás között.
az enyém meg nem tekeredik annyira mint amennyire kéne, akkor is valami ilyesmi lehet a gond?
Ha "örökhajtós" az állító akkor vagy kiakadt vagy eltört benne egy műanyag pöcök. Én is így jártam az enyémmel. Nem drága alkatrész könnyen ki lehet cserélni.