Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy a hátsó féklámpakapcsoló (exc 250 2006) szabványméret-e vagy csak a gyári a jó? Válaszokat előre is köszönöm.
Az első telónak a tetején a visszarúgás állitó csavart akárhányszor körbelehet forgatni?
Hogy lehet jól beállitani alul felül?
Nincs hozzá valami táblázat hogy mondjuk 85kg-ra hány kattanás alul felül vagy ilyesmi?
köszi
melyikről ? 3028910179
Sziasztok!
Van itt valakinek lc2 125 ?
Zooozzzzeeeee mester írj egy sms-t rám,nagyon fontos lenne,a nálatok lévő 350sxf-ről faggatóznék ha lehet
06303407360
Köszi
Eladó Páncél
Szép állapotú
Progrip RacePro 5945
Ár: 9000ft + posta
Nem,már nem árulom.Kellett volna az ára valamihez.
Persze van az a pénz,amiért oda adnám.Mondjuk nem tolongtak a vevők amikor hirdettem!
Hali! Árulod még a masinát,jó az miért adod el?
Most nézem hogy te meg rontod itt az üzletemet!
nekem van egy 250-es! ha érdekel csörgess meg 06304769867
Keresek jó állapotú 250-300, 450-525 EXC-t max 750 000-ig. Akinek van eladó írjon!
Köszi,most inkább nem!
Nincs fényképezőm!
én adok neked 2 csavart 4 ezerért...
te meg egy arcát nem vállalo kis ostoba köcsög vagy, huzzál szépen a homokozoba aztán csinálj pár homok sütit, aztán tologasd kicsit a csattogo lepkédet...
bazdmeg te
Látom milyen köcsög emberek vannak a fórumokon! nemtudnak rendesen válaszolni! fuck
van benne valami. de a poén az, hogy ezek a dolgok le is vannak írva a service manualban, sőt még fényképes illusztráció is van, csak annyira kellene venni a fáradtságot, hogy letöltsék. na jó persze, egy kis angol tudás is kell.
amugy egy vicc ez a mai internetes világ mindenki neten akar szerelni,

meg folyton tele van ilyen halál fogyatékos kérdésekkel a fotok topik is hogy segitsetek hogy kell meghuzni a láncot, meg milyen olaj, meg hogy töröljem ki a seggemet...
még igy is eltudod adni, csak nyomjál rola közeli makro fotot...
Bazzeg lelőtted a poént! Pedig most eltudtam volna adni két 10-es csavart 5000-ér!
látom ez a KTM topik átment valami humor herold oldalba....

lenne pár hűlye kérdésem nekem is, és vannak elado csavarjaim pár fiokal, majd nyomok roluk közelit ha valakit érdekel..
a féknyereg felfogo csavarokrol képeket több oldalrol, sőt még közeli makrot is menet mélység minőség van-e benne karc .... na ez is jo.