Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"100 km n kb 2X megellessz rajta.. :D"
"igazából sztem ez arra való h lámpától lámpáig keréken pesten kb.. meg pályára.."

még szerencse h mellettünk laksz és tudod percre és km re pontosan hogy mennyit és mikor motorozok.. :ASD:AS úúúristen.. :D
Ezek a motorok az első sárvédőn meg a festésen/matricákon kívül kb. pont tök gyári állapotúak...
Mert ha 100 m-nél hosszabb távot kell egyhuzamban lemotorozni, akkor már sír a szátok.
Mondjuk számomra nem is az a döbbenet, hogy ilyen terepeken elmennek, ráadásul ilyen mocival, mert mittomén, napi 8 óra gyakorlással következő életemre talán én is végig tudnék menni egy szakaszt. Ezekben az a durva, meg dakarban is hogy heteken keresztül minden nap. Ehhez eszméletlen fizikum kell, meg valami durva anyagot szívhatnak az is biztos :)
Akkor 1-1, de tegyük hozzá, hogy a Camel Trophy sosem volt verseny, ott más irányelvek domináltak...és pont ezért jött kapóra a Dominator...
Camel Tropy videó

Shell, agipról valszeg tévedtem, mindenesetre úgy tudtam közös érdekeltség alatt áll. :)
Camel Trophyn sosem mentek motorral...a Sell meg sosem vette meg az Agip-ot...max több pénzt adott a Ferrarinak, és ezért őket választották...
No igen, érdemes megnézni hogy annak idején milyen moccokkal mentek dakaron vagy pl camel trophyn :)
Bár nyilván az is olyan ,mint a milka csoki, ami nem nyomokban tartalmazhat mogyorót is, hanem nyomokban tartalmazhat gyári alkatrészeket. Bár nem hinném, hogy ma egy komoly versenycsapatnál nagy eggyezés lenne egy széria motor és a racerecege között enduroban vagy akár krosszban. Max a marketingesek agyában. Ebben a legeslegpoénosabb mondjuk a shell. Azt meg reklámokból tudjuk milyen, annak idején már a kútról hozott vpower racinggal is döntött körrekordot sumák józsi a ferrariban, már eljutottak odáig csak 1 seccel lassabb lenne, kiváncsi leszek mikor jön a realitás, hogy a 107-es oktánszámú üzemanyagnak mégsem felel meg :) Van az a reklám, amikor több kor f1-es kocsijával mennek az utcán és hogy a shell hány évtizede a ferrarival dolgozik együtt, az egy dolog ,hogy megvették az agipot, de azért annyira nem volt régen, amikor még agip matrica virított sok ideig a piros kocsik oldalán és a shellnek nyoma sem volt. :) Szóval ennyit a marketingről.
Mondjuk azért a trabantot meg ladát... naszóval taxiként egy dinnyés merdzsó sokáig húzta, azért egy lada nem igazán :)
mér? :D
2005-ösön volt.
Üdv!
Ennek a leömlőfelöli vége kúpos ugye?Mert az csak 2003-ig jó a dupla leömlősökre
helló! valaki ha tud segitsen első féktárcsa rögzítő csavar kellene sörgősen 6-os és lapos fej illesztésű 6 db! köszi
Mer gyikok vagytok...
Eladó egy Giannelli sport kipufogó dob 50 mm-es csőre való. (nekem 525 exc-n volt). Iá.:40000 HUF tel.: 30/3545751
jaja... igazából sztem ez arra való h lámpától lámpáig keréken pesten kb.. meg pályára.. mert azért 130 ig elég rendesen húz..
152-t mentem egyszer a tarlón az se volt kényelmes De nem szpídmotorok ezek hogy ez számítson
kiló30nál lehajlás nélkül nekem halálfélelmem van, annyira visz a szél :D. De amugy 110-120 az még "kényelmes"
nem tudom mennyi, nem figyeltem de gyári az tuti.. chege: minek hajoljak le? :D meg nem nagyon szoktam 150 et menni vele, átlagba 90-110 h ne pörögjön szét.. és ugye azt se egyhuzamban mert az se jó neki én úgy tudom..
Zozee úr mikor járhat errefelé? Mert nekem meg egy sx 380 hajtókar kellene de abszurdisztánban sajnos nincs. Ötlet?
Jóreggelt
A dizájnra sok maki ráharap!Nézi a VB-ket azt a fullig felmatricázott következő évjárat már dübörög a crosspályán az emberállatjának meg kifolyik a nyál a száján a látványtól Azt ha tele van pénzzel leszarja hogy mégkiforratlan darab azt veszi egyből nem pedig az előző évjáratot.Ez a dizájnmarketing a KTM-nél eléggé jelen van.Külsőre minden évben más lesz bár a válság óta ők is visszavettek kicsit.Külsőre már csak matricán változtatnak legtöbbet.
ez az ami nem tetszik nekem sem...eldobják,kitalálnak valami újat...minek?áááá
gyártsanak akkor 2-3évente motort,ne dobjanak ki minden évebn új modellt
Tegnap beszéltem Zozival, nekem azt mondta hogy OKR nincs a héten,mert szabira mentek, de egy csörgést megér, hátha
Köszi:)
hívd fel őket beszélni Magyar
000421905420112