Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

g.krisztian nevű felhasználónak van eladó KTM agya. Sztem jó áron adja. A múlt héten ide is írt hirdetést egy SM kerékkel kapcsolatban, de azon kívül is van neki eladó. Írj rá, és mond meg én küldtelek ;)
Bocs,előbb írtam,mint olvastam a hozzászólásodat!
Hello!

Van egy KTM 520 SX 2002 es vasam. Van egy olyan probléma vele, hogy cseréltem csapágyat és akkor vettem észre hogy az új PROX csapágy beesik az agyba, mert az agy már tojásra van szétkopva. Nem tud valaki tartós megoldást Borsodban, vagy bontottan agyat-kereket?
Az anyagminőséget már most is szívjuk. Mindenhol a spórolás megy, a KTMekből is pár éve elkezdik kifelejteni az anyagot.
A 20éves DR-ek nehezek mint állat, de még ma is ketyeregnek. A mostani EXC-k hol fognak menni 20év múlva?! Sehol, mert addigra darabban lesz mind.
És ez a tendencia így folytatódik, a vásárló a fogát szívja, a kereskedő meg a markát tartja. Ennyi.
Voltam Ákosnál szombaton, szép az az SM szett. Meg jár hozzá minden. Az ára is egészen rendben van.
üdv!nekünk van egy karcmentes gyári fekete excel felnis szett egy az egybe a tiédhez tárcsával lánckerékkel felgumizva!
Nincs...mert sosem tudhatod, hogy ki és mire használja, amit megvesz...
Na de nincs igazam Azért egy Supermoto szettet még én se tudok ollóval kikarcóni
Főleg amikor árul valaki valamit, és te beírod, hogy ilyen szart ki a fasz vesz meg, mert egy ollóval is jobbat karcolnál abból...
ÁÁ én nem is vagyok olyan
Ne legyen olyan, mint te...
Naa ne vedd el a kuncsaftot
Írj vagy telefonálj ide. Mintha az Ákos azt mondta volna valamelyik nap,hogy neki van egy eladó.
Osztom a véleményedet! 2000 után már csak ipari hulladék az összes! Egy forintot nem érnek!
mondj egy mailcímet!
hali! mennyi lenne a karburátor?
Enyém eladó!
Gyári KTM BEHR felnik ,féktárcsák is gyári KTM alig kopott,fékadapterrel!Írj mailt ha érdekel vagy hívj fel!Bugic01@freemail.hu Tel:06706290586
Eladó Lc4!
Ittend a Link!
Üdv. Keresek supermoto szett-et tud valaki ? ktm exc 530ra kellene
Tőlem árulhatnák, legalább nem engem hívogatna a sok agyhalott...
ez szerintem is igy van, kb 2000-ig tudtak autot csinálni, azota csak dizájnos pénznyelőket gyártanak...
szoval akkor az ocsaiak a te motorodat árulják alkatrésznek..
Az autóiparban már ezer éve ennek a szemléletnek 'hódolnak'...
nagy a gyanum hogy husz év mulva a motorok rohadt dizájnosak lesznek, de az anyagminőséget és a strapabirást vissza sirjuk majd...

ilyen igazi fogyasztoi motorok lesznek használd 1-2-3 évig és dobbd el tipusuak..
Vegyél be öregedés gyorsítót pl házasodj meg Amúgy nem kell aggódnod majd 20év múlva úgyis az a motor fog leginkább tetszeni amit akkor dobnak piacra!A mai öreg endurósok se régi XL meg DR-el járnak!Ja és 20év nagyon sok!Lehet hogy addigra már benzin se lesz vagy lesz 1000Ft literje.Majd járunk elektronyos KTM-el ha megéljük!