g.krisztian nevű felhasználónak van eladó KTM agya. Sztem jó áron adja. A múlt héten ide is írt hirdetést egy SM kerékkel kapcsolatban, de azon kívül is van neki eladó. Írj rá, és mond meg én küldtelek ;)
Van egy KTM 520 SX 2002 es vasam. Van egy olyan probléma vele, hogy cseréltem csapágyat és akkor vettem észre hogy az új PROX csapágy beesik az agyba, mert az agy már tojásra van szétkopva. Nem tud valaki tartós megoldást Borsodban, vagy bontottan agyat-kereket?
Az anyagminőséget már most is szívjuk. Mindenhol a spórolás megy, a KTMekből is pár éve elkezdik kifelejteni az anyagot.
A 20éves DR-ek nehezek mint állat, de még ma is ketyeregnek. A mostani EXC-k hol fognak menni 20év múlva?! Sehol, mert addigra darabban lesz mind.
És ez a tendencia így folytatódik, a vásárló a fogát szívja, a kereskedő meg a markát tartja. Ennyi.
Enyém eladó!
Gyári KTM BEHR felnik ,féktárcsák is gyári KTM alig kopott,fékadapterrel!Írj mailt ha érdekel vagy hívj fel!Bugic01@freemail.hu Tel:06706290586
Vegyél be öregedés gyorsítót pl házasodj meg Amúgy nem kell aggódnod majd 20év múlva úgyis az a motor fog leginkább tetszeni amit akkor dobnak piacra!A mai öreg endurósok se régi XL meg DR-el járnak!Ja és 20év nagyon sok!Lehet hogy addigra már benzin se lesz vagy lesz 1000Ft literje.Majd járunk elektronyos KTM-el ha megéljük!
Van egy KTM 520 SX 2002 es vasam. Van egy olyan probléma vele, hogy cseréltem csapágyat és akkor vettem észre hogy az új PROX csapágy beesik az agyba, mert az agy már tojásra van szétkopva. Nem tud valaki tartós megoldást Borsodban, vagy bontottan agyat-kereket?
A 20éves DR-ek nehezek mint állat, de még ma is ketyeregnek. A mostani EXC-k hol fognak menni 20év múlva?! Sehol, mert addigra darabban lesz mind.
És ez a tendencia így folytatódik, a vásárló a fogát szívja, a kereskedő meg a markát tartja. Ennyi.
Gyári KTM BEHR felnik ,féktárcsák is gyári KTM alig kopott,fékadapterrel!Írj mailt ha érdekel vagy hívj fel!Bugic01@freemail.hu Tel:06706290586
Ittend a Link!
ilyen igazi fogyasztoi motorok lesznek használd 1-2-3 évig és dobbd el tipusuak..