ami nekem feltűnt,hogy a husaberg 2T-ket nagyon nyomják,szponzorációznak,meg rengeteg helyen ott vannak és elég szépen szerepelnek...oké,hogy ehte ktm,de mégis a husaberg logó van rajta! jah és álom szépek...na de melyik motor nem szép?...
én csak ezt a kurva evolúciót utálom...vannak itt 40-50évesek akik élvezik a motorozást a 2T-vel...de mire én 40-50 leszek ezek a motorok sehol sem lesznek...és én kurvára nem vagyok kiváncsi arra,hogy 20év múlva milyen motorok lesznek! nekem 2012es exc kell 2018--ban is! addigra csak lesz annyi pénzem,hogy vegyek egy újat
remélem értitek mit akartam közölni
Na jah, ebben igazad van. Akkor helyesbítek, amit lehet cserélek rajta.
Akartam is kérdezni, van vmi weblap talán KTM PARTS.com vagy vmi ilyesmi, ahol az alkatrész számokat, méretek le tudom venni, mert a szervízmanual nem írja a szimmering méreteket sajnos. Te tudod melyik oldalról beszélek? Add már meg kérlek, ha van infod! Köszi
További jó estét mindenkinek!
Én úgy vagyok vele, hogy le akartam újabbra cserélni, de inkább kicserélek rajta szó szerint mindent és akkor megbízható motor lesz. Nem éri meg lecserélni, sok a kókány fasz...
Behr sm szett, friss műszaki, új wössner emelt kompressziós dugó, új fékbetétek, szelepek, lánckerekek,egyedi idomszett....kifogástalan,költségmentes, 2002-es Maoi, felújítás óta 324km-ert ment. fix.:750e
Kicsit fasz voltam mert a váltó tengelynek a csapágyait nem cseréltem ki, és kicsit zörög a kuplung amúgy isteni szépen jár... Mind1 a követező felújítást is biztos nekem kell majd csinálni mert ezt soha el nem adom...
Még kicsit járatgatni kell azt utána mehet szántani vele
Akkor lehet hogy én kivétel vagyok,mert én is úgy árultam a motoromat,hogy felújítva és hogy nem kell hozzányúlni. De mondjuk ez így is van!
Szóval azért vannak kivételek!
Szeva!Kérdezd G-style-t!Ő lehet tud neked szerezni kitámasztót!A km órán meg asszem nyomkodod a setup gombot amíg nem találod meg az órát aztán hosszan nyomod setup gombot majd a +,- gombbal beállítod!
én csak ezt a kurva evolúciót utálom...vannak itt 40-50évesek akik élvezik a motorozást a 2T-vel...de mire én 40-50 leszek ezek a motorok sehol sem lesznek...és én kurvára nem vagyok kiváncsi arra,hogy 20év múlva milyen motorok lesznek! nekem 2012es exc kell 2018--ban is! addigra csak lesz annyi pénzem,hogy vegyek egy újat
remélem értitek mit akartam közölni
kijön 100 ezer találat, persze rögtön az elsőre ráböksz pl . ( www.carlsalter.com/motorcycle-... )
és ott bal tálca free manuals ,kikeresed egy kat és letöltöd,
nem nehéz menni fog csak akarni kell, mint a nehéz helyeket az enduroban , hajrá az erő veled van luuuukkkk...
Akartam is kérdezni, van vmi weblap talán KTM PARTS.com vagy vmi ilyesmi, ahol az alkatrész számokat, méretek le tudom venni, mert a szervízmanual nem írja a szimmering méreteket sajnos. Te tudod melyik oldalról beszélek? Add már meg kérlek, ha van infod! Köszi
További jó estét mindenkinek!
sokan visszatértek a 2t -re nagy lett rá a kereslet, gondolom ezért hiánycikk, vagy tudja a fasom...
mindenesetre az enyém nem elado...
Kicsit fasz voltam mert a váltó tengelynek a csapágyait nem cseréltem ki, és kicsit zörög a kuplung amúgy isteni szépen jár... Mind1 a követező felújítást is biztos nekem kell majd csinálni mert ezt soha el nem adom...
Még kicsit járatgatni kell azt utána mehet szántani vele
Szóval azért vannak kivételek!