Vettem nemrég egy KTM 520 sx-t , 2002 est. Az elsö féket tejlesen be tudom huzni markolatig, fog de ez nekem nem tetszik így. Ki lettek cserélve a fékpofák és a fékolaj is..... Van valakinek ötlete hogy tudnám beállítani hogy legalább az ujjam beférjen a fék és a gáz közé? Van egy tekerö a fék mögött de nem sok mindent csinál
Sziasztok. Szerintetek hány fogas lánckereket tegyek hátra,hogy magasabb fokozatban is ugrós legyen az lc4 sm. Most 42-es van rajta,kettesen kell neki segiteni,hogy megemelkedjen. Igaz még csak most tanulgatok egykerekezni. Köszi
Ebben az országban amiért nem fizetsz azt már nem lehet!Az endurós nem fizet hogy ott motorozik ezért a sok sötétzöld patkány minden erejével azon van hogy minket motorosokat üldözzön.Biztos vagyok benne hogy ha le lennének fizetve akkor még a fokozottan védett részeken is mehetnél!Korrupt geci az összes
pedig aztán nálunk is jobbnál jobb ilyen régi vagy még mindig működő bányás versenyeket lehetne rendezni...
és jöhetnének ide az osztrákok százával versenyezni...
nálunk biztos hogy a szana széjjel kurt bánya területen sem lehet motorozni, a helyi zöldek arra is kitalálnának valami faszságot, ott fészkel a réti bizbasz, mert egyszer valamikor valaki látott egyet arra repülni ... lásd gánt, tise pálya stb...
Nemrég vettem egy Ktm Duke2 2001es évjáratút, és szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a láncon feszíteni? Meglazítottam mind két oldalon a csavart, és állítottam az excenteren, de semmi változás. Lehetséges hogy tovább nem feszíthető?
második vagyok 5 pontal lemaradva és még van 2 verseny.
de semmi kedvem hozzá mert olyan szarok az idei versenyek mint az állat.ez nem endurocross hanem mezőcross
sehova nem kapnak engedélyt és csak a mezőn veretünk ezerrel.jövőre nem is veszek licencet az biztos.
viszont most h.végén megyek austriába egy 3 napos enduroversenyre.
kiváncsi leszek mert aztmondják nem rosz és eddig már 650fölött van a nevezések száma.
Látod ezért olyan jó állapotuak a cuccaim mert ahová megyek motorozni sose viszek hanem kérek.
Két éve megvan de volt rajtam vagy ötször mert lötyög a fejemen.
Amugy mi a helyzet veletek nyomjátok a motorozás nevű extrémsportot rendesen?Samuval is régen beszéltem.El kéne menni arra felétek egyszer.
Vettem nemrég egy KTM 520 sx-t , 2002 est. Az elsö féket tejlesen be tudom huzni markolatig, fog de ez nekem nem tetszik így. Ki lettek cserélve a fékpofák és a fékolaj is..... Van valakinek ötlete hogy tudnám beállítani hogy legalább az ujjam beférjen a fék és a gáz közé? Van egy tekerö a fék mögött de nem sok mindent csinál