Helló!az volna akérdésem hogy a 2003-as EXC-men, menet közben a kilométeróra nem a valós értékeket mutatja.kilométert alig mér illetve megyek kb 80-nal és 20-at mutat.ez mitől lehet?
Így van ahogy GI mondja!Kevés km se takarja a valóságot főleg nem ezeknél az exc-k nél!De kívánom körtisz hogy találj egy fasza exc-t!Enyémbe most van 9000párszáz úgy hogy csak ünnepnapokon használom!Ilyen 4-5ezreknek ne dőlj be!De nagyjából úgyis látni a motoron mennyit volt használva na meg hogy hol és hogy volt használva!Mert nem mindegy ám hogy a csóka kijárt vele hétvégenként a pályára és tiltáson nyelezte.Vagy csak kiment vele kirándulni,néha a boltba tejért kenyérért És akkor még nem beszéltünk arról hogy milyen olajat kapott és milyen rendszerességgel!Szóval rizikó nagyon!Én nem is vennék már 4T exc-t mert ha beszopom egyel akkor rámegy a gatyám is!
Kevés kilóméterrel :) :) Túl sok scifit nézel, egyrészt a westbalkánon élünk és így elég sajátos használt autó és motor piacunk van. Ilyenbe kevés kilóméter? Nem tökmindegy, üzemórás motor. A generál óta mit kapott szerencsétlen azt az óra állása nem mutatja meg. Meg hiába mondják hogy gyári alkatrészekből felújítva, borítékolhatóan azt jelenti, hogy a létező legszarabb anyagokból, kalapáccsal meg hidegvágóval szét, össze szerelve :)
Egyébként meg autókereskedelemben érintett egyének között járok, ott kb a használt piaccal kapcsolatban mindenkinek az a véleménye, hogy ha az évjárat már stimmel, akkor egész korrekt az eladó :) :) :)
már eladtam egy pár hónapja, menni akarok földdúrózni.
már vettem volna,de father kicsavarta a pénzt a kezemből,most melózok, aztán jövőre szeretnék egy 450-est vagy egy 525-öst,mindenféleképpen kevés km-rel meg ami lényeg hogy 2004-2006-os évjáratig legyen!
tiéd hogy szuperál,megbízhatóm a masina?
hát figyelj! haver vett tegnap egy drz-t,aztán vele adták. Nem tudták beépíteni,mert esztergálni kellett volna hozzá távtartókat meg egyéb apróságokat,és inkább nem kínlódtak vele. Én ahogy figyeltem,megforgattuk tengelyen, amatőr szemmel nézve nem tűnik rossznak,fel kell rakni kipróbálni hogy nem-e üt! átvágni nem akarok senkit,meg kell nézni,ki kell próbálni. Szerintem ennyi pénzért nem sok érte. Az árból minimálisat lehet alkudni!
Hát SXS-nek írják. Ott Heilbronn-ban ahol lakom, ott van egy KTM kereskedés, és az ő honlapjukon nézegettem ezt... Itthon mi pénz egy ilyen?
(egyébként az adatlapja itt olvasható)
Art.Nr.: SXS08300560
Artikelname: SIXDAYS ENDDÄMPFER
Details:
Grösse:
Farbe:
Marke: KTM
Bemerkung: Passend für folgende Modelle: EXC 200/250/300 98-10 Dieser Artikel ist unter Umständen nicht für den Betrieb im öffentlichen Straßenverkehr zugelassen. Bitte informieren Sie sich bei Ihrem Fachhändler.
Verfügbarkeit: auf Anfrage
Angebotspreis: 139,00 (inkl. 19%Mwst)
In den Warenkorb legen
Dehogyis, árulni nem. Meguntam mások sz*rjailval kínlódni, van nekem elég bajom, nomeg eleve nincs az a pénz, amiért én megcsinálnám másnak. Bár van az a sör :)
Simán :) Nálunk amúgyis nagy túlélők a macskák. Egyik egyszer meglapult a fűnyíró alatt és megállt benne, döbbenet de túlélte. Multkor meg egy másikon kocsival mentem át, azóta kicsit belassult, de tapintható, látható baja nincs :)
van egy ilyen rendszerem,bár nem tudom hogy a 200exc-re jó,de a 125 és 150es teljesítményét megdobta a felső tartományban... szerintem egy dob csak egymágában kevés...persze ha azt nézzük sokkal szebb mint a gyári...te is biztos ezért cserélted le
Egyébként meg autókereskedelemben érintett egyének között járok, ott kb a használt piaccal kapcsolatban mindenkinek az a véleménye, hogy ha az évjárat már stimmel, akkor egész korrekt az eladó :) :) :)
Enyém nagyon patent,hál isten.Ha van Skype-od végy fel.
már eladtam egy pár hónapja, menni akarok földdúrózni.
már vettem volna,de father kicsavarta a pénzt a kezemből,most melózok, aztán jövőre szeretnék egy 450-est vagy egy 525-öst,mindenféleképpen kevés km-rel meg ami lényeg hogy 2004-2006-os évjáratig legyen!
tiéd hogy szuperál,megbízhatóm a masina?
E-mail az adatlapomon. Köszi Kalmi
hát figyelj! haver vett tegnap egy drz-t,aztán vele adták. Nem tudták beépíteni,mert esztergálni kellett volna hozzá távtartókat meg egyéb apróságokat,és inkább nem kínlódtak vele. Én ahogy figyeltem,megforgattuk tengelyen, amatőr szemmel nézve nem tűnik rossznak,fel kell rakni kipróbálni hogy nem-e üt! átvágni nem akarok senkit,meg kell nézni,ki kell próbálni. Szerintem ennyi pénzért nem sok érte. Az árból minimálisat lehet alkudni!
Aki magára ismer az írjon!
(egyébként az adatlapja itt olvasható)
Art.Nr.: SXS08300560
Artikelname: SIXDAYS ENDDÄMPFER
Details:
Grösse:
Farbe:
Marke: KTM
Bemerkung: Passend für folgende Modelle: EXC 200/250/300 98-10 Dieser Artikel ist unter Umständen nicht für den Betrieb im öffentlichen Straßenverkehr zugelassen. Bitte informieren Sie sich bei Ihrem Fachhändler.
Verfügbarkeit: auf Anfrage
Angebotspreis: 139,00 (inkl. 19%Mwst)
In den Warenkorb legen
Ezt a kiput veszem meg Heilbronnban, gyári SXS tompító: