Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárit megvenné egyik ügyfelem!
Írj egy mailt mennyiért eladó és merre vagy!
K355? K408? k409? Melyikkel van szerelve?
Én is megyek Bódis márkatalálkozóra (Indulás reggel 8-kor). Ki jön még Budapestről?
Valakit esetleg érdekel Sport dob (könyök)?
Hello!
Eladó a sportdobom! Az ár irányár, minden értelmes ajánlatra nyitott vagyok.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 2000-es évjáratú zx6r-t. A gyári kipufogót szeretném lecserélni. Tud valaki ajánlani vmi jó állapotú használt sport dobot? Köszönöm!
Valaki szombaton zamárdira Bodis talira vas megye környékéröl indul?
Sziasztok!
Eladnám Leo Vince ZX típusú kipufogómat.
Íme a link:http://www.kepesmotor.hu/robog...
Írjatok egy árat biztosan meg tudunk egyezni.
misi900rr@freemail.hu
Igen, de már nem lényeg, mert elvitték
Régi kawasaki kipufogó Mach1 típus 5eft,Yamaha fz1 gyári kipufogódob+exap 20e ft,Érd:zoli_motor@freemail.hu
Kis segítség. Csak a TL1000S-re jó, az R-re nem.
Azt meg köszönném, mert több elképzelés is van a fejemben, de fogalmam sincs, hogy melyik milyen lenne! Az ismerősömnek trioval dob van fent a Busáján, 38cm palást/5cm átmérőjű perforált cső és nagyon szép mélyen és nem üvöltőssen szól neki! Szereztem már bazalt gyapotot és két csík saválló perforált lemezt amiből kb. 4.7cm átmérőjű csövet lehet hajtani, sajnos nem volt szélesebb darab...
Arra gondoltam, hogy vagy végig tömöm a dobot teljes hosszában gyapottal és bele a perforált cső+fém szunyogháló, vagy a dob első harmadát bazalt gyapot nélkül hagyom és a perforált csövet kb. az első 10 centinél lezárom, hogy csak oldalra tudjon menni a gáz,(így 0-ra kell lassulniuk a gázoknak, ami a nyomatéknak kedvez ha jól tudom) és a kétharmadát meg kitömöm a már előbb említett gyapottal és perforált csővel!
Szia!
Csináltam egy pár ilyet és szettem is szét több fajta dobot.
Ha gondolod privátba szívesen elmesélem,meg átküldöm hól hoznak perforáltat.
Sziasztok! Érdekel valakit két eladó D&D carbon nyitott dob? SV/TL1000-re négy csavaros felfogatással felmegy tökéletesen
Sziasztok!
Milyen márkájú / tipusú dobok vannak amik ilyen hangot adnak mint itt lentebb ebben a videoban?
Olyasmi érdekel aminek erős mély, ha rá rántom, akkor "durranós" hangja van. Remélem érthető, hogy kb. milyenre gondolok. :)

video: http://youtu.be/fj5rqriwfmw

link
eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez a képeken látható komplett gyári 200 km-es kipufogórendszer. ára fix 40 eft. 0620/462-8237 pestmegye
Triumph st1050 gyári titán sportdobok "e" jelzés nélkül hibátlan állapotban eladók.40e ft/2db.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Yamaha fz6-ra sportdob eladó.

Iá.: 45000
Gyapotot már szereztem...
Már csak perforált cső kell!
Szerinted a "kiherélt" gyári dob 60-as perforált csővel milyen hangzású lesz?
A perforált csövön lévő lyukak mérete hogyan befolyásolja a hangzást?
yoshimura rs-5 kipufogó dobban ,van E jelzés?
MiaManó?!

Gyapot rendelhető nálunk... perforált cső nincs...
Sziasztok!
Szereztem apró pénzért két gyári Busa dobot belső átalakítás céljából!
Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten hol tudék venni bele perforált csövet és gyapotot? Tudna olyan ember tanácsot adni aki már csinált ilyet, hogy mire figyeljek oda és milyen anyagokat használjak fel bele? Mekkora átmérőjű és milyen szerkezetű perforált csövet rakjak bele és milyenre alakítsam át belül a dobot, hogy ne üvöltős, hanem szép mély hangja legyen, de hangosabb legyen mint gyári állapotában? Arra gondoltam, hogy a perforált csövet betekerem fém szunyoghálóval, hogy ne fujja ki a gyapotot! Jó ötlet, vagy felejtsem el?!
Szia,

úgy tűnik, hogy sikerül megoldani itt helyben. Ha mégsem, akkor mindenképpen kereslek!
Keresek dupla dobos leömlőt lc4re,akár dobokkal!Ha valakinek van elfekvőben irjon bátran! gugvik91@gmail.com
Keresek 2003-as Honda CBR 600RR re kipufogórendszert! Aki tud vmit írjon!
sziasztok,
van valakinek esetleg eladó leo vince x3-asa? E-s DRZ-m van. itt is írhat, vagy adatlapomon lévő emailre is. köszi