Persze jelzem hogy mi a helyzet vele!Én beszéltem több szerelővel,nekem azt mondták hogy kárt nem okoz,maximum egy kis nyomatékvesztés lehet a hátránya,de szerintem mi azt észre sem vennénk ilyen lóerők mellet.
Sziasztok! Venni szeretnék egy kipufogót,Amerikában elég ismert (Shorty gp) néven fut.Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek nem e tesz valami kárt a motornak vagy teljesítmény csökkenést esetleg(lehet hülye kérdés,de inkább rákérdezek).Mondjuk ha valmi kárt csinállni gondolom nem forgalmaznák! Esetleg van e valakinek ilyen,vagy valami tapasztalat ilyennel? Mellékelek egy képet róla!
Eladó sport dob (könyök) Nekem 400-as Banaditon volt, de jó biztos a 250-esre is és hasonló más kategóriájú motorra. Pár ezerért oda adom, a hang amit nyújt felejthetetlen.
Nemrég láttam egy hayabusát, házi készítésű dobok voltak rajta. A végek esztergált aluból voltak megcsinálva, de egész pofásra sikeredett. Kicsi hasonlóan volt megcsinálva mint az XX ek gyárija...
Sürgősen eladó kipufogó dob és összekötő cső és hozzá a bilincsek.
Gsx 550 volt de rá alakíthatod arra amire akarod. Ár megegyezés szerint ha érdekel írj vagy hívj 06204494877
K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.
Ez?
GSX-R 600 K4 cuccok ha esetleg vkit érdekelne...
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Honda CBR600F4i / FSport-hoz (USA modell) keresek sportdobot, vagy akár komplett rendszer.
Gagyi nem érdekel... csakis márkás.
Tri-oval előnyben!
Tud valaki ajánlani valamit?
Előre is köszönöm!
Kipufogóba hol tudnék gyapotot venni? Ha jól tudom kerámia gyapot kell bele, mert az nem ég ki.
Előre is köszi!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Tessék.
Gsx 550 volt de rá alakíthatod arra amire akarod. Ár megegyezés szerint ha érdekel írj vagy hívj 06204494877
Kipuffvéget hol/kitől tudok venni jó áron? :)
Csak 2db vég kellene,mert a VTR kiszaggatta a karbondobból a szegecseket és elhagytam a véget
Keresnék kipufogóhoz 40es külső átmérőjű max 1.5es falvastagságú rozsdamentes csövet. Nem kellene sok max. 2x25cm hosszú darabok.
Dobnál nekem egy fotót e-mailban a Yoshi dob E-betűjéről :) ?
Köszi!
K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.
Köszönet
Olyan lemez engem is érdekelne. Kéne pár haveromnak...
Azóta is megyek folyamatosan...