Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire való Eredendően?
Hali!

GSX-R 600 K4 cuccok ha esetleg vkit érdekelne...

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Sziasztok!

Honda CBR600F4i / FSport-hoz (USA modell) keresek sportdobot, vagy akár komplett rendszer.

Gagyi nem érdekel... csakis márkás.

Tri-oval előnyben!

Tud valaki ajánlani valamit?

Előre is köszönöm!
Persze jelzem hogy mi a helyzet vele!Én beszéltem több szerelővel,nekem azt mondták hogy kárt nem okoz,maximum egy kis nyomatékvesztés lehet a hátránya,de szerintem mi azt észre sem vennénk ilyen lóerők mellet.
Üdv. Én is ezzel szemezek ,lehet veszek majd de előbb a szerelőmmel beszélek róla, ha te veszel hamarabb jelezd légyszi milyen a hangja. Üdv.
Sziasztok!
Kipufogóba hol tudnék gyapotot venni? Ha jól tudom kerámia gyapot kell bele, mert az nem ég ki.
Előre is köszi!
Sziasztok! Venni szeretnék egy kipufogót,Amerikában elég ismert (Shorty gp) néven fut.Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek nem e tesz valami kárt a motornak vagy teljesítmény csökkenést esetleg(lehet hülye kérdés,de inkább rákérdezek).Mondjuk ha valmi kárt csinállni gondolom nem forgalmaznák! Esetleg van e valakinek ilyen,vagy valami tapasztalat ilyennel? Mellékelek egy képet róla!
Hali! Van valakinek eladó sport kipufogója? 03as hornet 600ra kellene.
Eladó sport dob (könyök) Nekem 400-as Banaditon volt, de jó biztos a 250-esre is és hasonló más kategóriájú motorra. Pár ezerért oda adom, a hang amit nyújt felejthetetlen.
gondoltam erre is,de ha nem túl horror áron lehet kapni kész végeket,akkor nem bonyolítom :)
Nemrég láttam egy hayabusát, házi készítésű dobok voltak rajta. A végek esztergált aluból voltak megcsinálva, de egész pofásra sikeredett. Kicsi hasonlóan volt megcsinálva mint az XX ek gyárija...
persze :)) csak most ezt a kipuff problemet kellene megoldanom mert így eléggé durca hangja van :D
Alfás Kartárs kérem szépen, te motorozol is?:)
sehol senki? :/
Sürgősen eladó kipufogó dob és összekötő cső és hozzá a bilincsek.
Gsx 550 volt de rá alakíthatod arra amire akarod. Ár megegyezés szerint ha érdekel írj vagy hívj 06204494877
Hali!

Kipuffvéget hol/kitől tudok venni jó áron? :)
Csak 2db vég kellene,mert a VTR kiszaggatta a karbondobból a szegecseket és elhagytam a véget
Helló!
Keresnék kipufogóhoz 40es külső átmérőjű max 1.5es falvastagságú rozsdamentes csövet. Nem kellene sok max. 2x25cm hosszú darabok.
Bocs, benéztem, már látom :)
Hali,

Dobnál nekem egy fotót e-mailban a Yoshi dob E-betűjéről :) ?
Köszi!
Sziasztok!

K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.

Köszönet
Hi,
Olyan lemez engem is érdekelne. Kéne pár haveromnak...
Próbálom... Nekem is szívóztak már a rendszám miatt is, hogy csináljam meg, és holnap menjek be bemutatni...
Azóta is megyek folyamatosan...