Sziasztok! Van egy felesleges Aprilia RS 50-hez való Giannelli kipufogó. Helyette szükségem lenne Rieju MRX-re való Giannelli v hasonló tuning kipufogóra.
Uraim,szerintetek honnan lehet ilyen "bilincset" szerezni
Ez ugye a leömlőt és a blokkot köti össze.Vagy lehet ezt hegeszteni?
Mert egy kicsit túlhúztam.
eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007 évjárathoz a képen látható kb. 200 km-ert futott komplett gyári makulátlan kipufogórendszer csak egyben. ár 40 eft. 0620/598-2538
Meg van már bocsi látom. Nekem a palást nem tetszik, meg túl vastag, de kúpos vég az nagyon jól néz ki. Nem értem ha anyira nem érdekel titeket hogy mit cserélek a motoron, mit veszek magamnak akkor minek szóltok bele? Újítom a gépet és ennyi.... Olyan dobok közül szemezek főleg amit már halottam élőbe, tehát nem vaktába fogok vásárolni, ha meg olyat veszek amit nem ismerek hát próba szerencse
Nem értelek ha teszik a dob meg jó is a hangja csak azért lecseréled mert alakitod a motort arra amit más ad érte honnét fogod tudni hogy passzolni fog -e a motorodhoz kinézetre meg tetszeni fog a hangja.De te tudod mit akarsz.Nekem megvoltak a kritériumok ami alapján választottam és jól döntöttem.Az biztos semmire nem cserélném el se adnám.Max ha gajra töröm tuti bodis veszek helyette vagy komolyabbat de első választás a bodis lenne
Egy kipufogó márka minőségét ne az alapján ítéljétek meg hogy hány db videó van róla feltöltve a Youtube-ra...
Csak ha az egyes országok népességét hasonlítom össze, akkor is egy olasz vagy japán vagy amerikai dob nyilván statisztikailag több embernek van fent a motorján mint egy Bódis, ergo nyilván több videó is van róla. De ettől még minőségben lehet hogy felveszi a versenyt a Bódis az Arrow-val.
A másik pedig hogy ne videó alapján ítéljetek, hanem ha komolyan gondoljátok akkor élőben (!) hallgassátok meg a kiszemelt dobot. A videó hangja torzít, nem mindegy hogy két dob összehasonlításánál milyen távolságban, milyen magasságban, milyen szögben, stb stb vették fel a videót. Sőt, hogy tovább menjek, ugyanaz a dob teljesen másképp szól egy másik motoron.
Esetleg tudnál fel rakni videót milyen hagja is van, mert azért meg hallgatnám, meg meg néznék róla pár képet. Ez a Tromboncino amúgy a z750-neken nagyon fel kapott dob, ha jól látom neked is az van.
Szeretném újítani a gépem. Folyamatosan csinálom, csinosítom, rakok rá ezt azt( tengelygomba bukógomba, GPS tartó stb..) most el következet a feneke a motornak. Nekem nagyon tetszik ez a dob, tetszik a hangja is, de ha másik dobot akarok akkor ettől meg kell hogy váljak. Ennyi az ok.
Én csak a véleményem irtam a varratok feltüntek rajt lehet több video van arrowról de nem hallottam még olyanról h valaki rosszat mondot vagy csalodott volna a bodisban.Az biztos mind hang mind teljesitmény mind megmunkálás szempontjábol nagyon jók.Sok jó kipuff gyártó van igaz és tény nehéz választani én megannyi videot néztem kérdeztem embereket és megtaláltam a számomra tetszött.Mindenkinek más az izlése.végülis mért akarod elcserélni az arrowt?
Hát én nem tudom de nem becsülném le annyira az Arrow-ot. Nem fikázás kép meg okoskodás képen mondom de az Arrow szerintem nagyobb márka mint a Bodis. Onnan gondolom hogy külföldön is az Arrow egy elismert márka, míg Bodis nem igazán van. Youtube-n is ha csak videóra rá keresel sokkal több Arrow van mint Bodis, de hátkinek mi. Csúnya volna ha mindenkinek csak ugyanaz tetszene :D
Nagyon zsir a kipuff nekem is hasonló bodis van legjobb választás ha megnézed az arrow képét nagyban azért vannak ott forrasztási hibák vagy nincs végighúzva olyant a bodisnál nem találsz az tuti
Ez ugye a leömlőt és a blokkot köti össze.Vagy lehet ezt hegeszteni?
Mert egy kicsit túlhúztam.
http://aprod.hu/hirdetes/giann...
Köszi!
Csak ha az egyes országok népességét hasonlítom össze, akkor is egy olasz vagy japán vagy amerikai dob nyilván statisztikailag több embernek van fent a motorján mint egy Bódis, ergo nyilván több videó is van róla. De ettől még minőségben lehet hogy felveszi a versenyt a Bódis az Arrow-val.
A másik pedig hogy ne videó alapján ítéljetek, hanem ha komolyan gondoljátok akkor élőben (!) hallgassátok meg a kiszemelt dobot. A videó hangja torzít, nem mindegy hogy két dob összehasonlításánál milyen távolságban, milyen magasságban, milyen szögben, stb stb vették fel a videót. Sőt, hogy tovább menjek, ugyanaz a dob teljesen másképp szól egy másik motoron.