Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A műszaki simán ment a múlt héten, be sem indították.
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!

motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
http://szallas.hu/sipos-apartm...
Bocsi de nem nagyon értem, a komentedet, ezt a Bodist ajánlanád érte?
Nem egy használt kategória.....
Üdv!Én is ilyen motort vennék,érdeklődnék hogy a rendőrökkel mi a helyzet közúton?El lehet 50ccm nek sütni?
A rendőr nem kér semmit, az "E" jelzés a műszakihoz kell!
Hali!
Én láttam már olyan dobot (nem Akra), ahol a dob végén lévő, szegecselt bilincsbe volt beleütve az E + a hozzá tartozó azonosító számok. Ha esetleg már volt tömve a dob, és nem került vissza valamiért az eredeti bilincs, akkor az is okozhat kis problémát.
Sziasztok.
Ha az E jelzés van a kipufogón arról tanúsítvány is kel?
A rendőr igazoltatáskor el kéri?
Kipufogó dob és összekötő és bilincsek saválló csőből E betűs dob 15000 Ft ért vihető ha érdekel írj vagy hívj 06204494877
hali! vki tud olyan embert budapesten aki töm kipufogókat és elég ügyes is? 3x tömtem meg az enyém és még mindig nem olyan szép a hangja mint amilyen volt.. szép öblös mély volt most meg ilyen csattogós szar.. pedig tömtem lazán, szorosan, mindenhogy..
Cserélném Arrow Tromboncino dobom kúpos karbon végű, vagy karbon palástú hasonló márkájú és jó állapotú dobra. Ami szóba jöhet Arrow, Akra, Yosi, Mivv, Bodis, Danmot stb
Sziasztok!

Honda NS125F bontásából megmaradt egy komplett kipufogó. Ha valakit érdekel, akkor érdeklődni a streetfighters@mailbox.hu címen lehet! Ár megegyezés szerint!
A kipufogó végére gondoltam
Ha szép sérülésmentes, netán még E betű is van benne akkor 60-70 körül lehet az ára.
Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni Urak!
Egy kollégám aki szintén XX-es, megválna 2db LASER dobjától.
Sérülésmentes, szép állapotú dobok, nem tudom a pontos típusukat, ovális, fekete színű palást, nagyon szép mély hangjuk van.
A gondom az, hogy első alkalom, hogy lecserélném a gyárit, így nem igazán vagyok tisztában az árakkal.
Ő 70-ért adná, tudom, hogy erre így nehéz válaszolni, de szerintetek ez sok, nem sok érte?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Pipa alatt? Mi az a pipa? Az meg hol van? En forgattam, mint majom a diot, de nem talaltam.
Sziasztok ! Jolly moto /Aprilia RS 125/ kip rendszerröl vélemény,tapasztalat ?
Hali!

Kipuffvégeket és kipufftartót keresek,tudja valaki,hogy ki foglalkozik ilyennel,illetve hol tudok venni?
Nem igazán értem, hogy nincs benne az E betű a dobodba.....
Úgy emlékszem, a pipa alatt kellene lennie, de ha nincs, hát nincs. Hallottam én is, hogy pár száz eurós büntiket osztogatnak érte
Vagy megpróbálkozol egy gravírozással, ami vagy bejön vagy nem. Viszont papírod még mindig nem lesz, amit sajna már felénk is kéregetnek úgy hallom. Én a helyedben pl itt:http://akrapovics.hu/index.php...
utána járnék, hogy lehetséges, hogy nincs E jelölés? És ha tényleg nincs, akkor én elgondolkodnék egy kipu cserén. Tudom, nevetséges, hogy egy ilyen jó dobot lecserélni másikra, de egy büntetés árán már lehet új dobot tudnál venni....
E jelolest keresek a kipufogomnak! Akrapovic, carbon-titan slip-on. Ausztriaban vagyok es itt kotelezo az E-jeloles. Anelkul megbuntetnek. Otlet, hozzaszolas, javaslat?
üdv. elkelt már.
Hello! Tudom ezeréves, de nincs véletlen még meg a two brothers?
Triumph st1050 gyári titán sportdobok.E jelzés nélkül,szép állapotban,gondolom némi faragással másra is jó lehet.Ár:40e ft/pár érd:zoli_motor@freemail.hu
Gsxr Yoshi rendszer dobja volt...