Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Lehet tudok segiteni de látni kellene hogy milyen a repedés a karbon nem szokot ugy csak megrepedni
ja és nem egy olyan robogót szereltem aminek a tolattyúja műanyagból volt.
Igazából azért vettem mert kellett valami amivel tudok közlekedni de nem akartam robogót. És részben azért is vettem mert lassan akarok A2-es jogsit és viszonylag jó áron el lehet adni ezt a cpi-t szerintem úgyhogy ez lesz a sorsa, de mielőtt meglenne a jogsim és mielőtt eladnám akarok vele valamit csinálni hogy azért haladjon mégis.
valami ötlet ?
Felejtsd el.
Ne haragudj, de javítottam már CPI-t.
Az egy fos!
Ne locsold bele a lét, add el s vegyél márkás motort ha motorozni akarsz.
Műanyagból van a karbiban a tolattyú.
Nekem ennyi elég.
Hello...

karbon dob palástot(repedés) tud valaki javítani?

köszi
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy CPI sx 50-em. Mikor megvettem azt mondták hogy azért ilyen lomha mert katalizátoros. De később szétszedtem/levettem a kipufogót rájöttem hogy nem katalizátoros. 75körül van a motor. vége. Elég kevés és szeretném egy kicsit jobbra megcsinálni. Gondolkodtam 70es hengeren, nagyobb karbin, meg egy valamilyen tuning kipufogón. De amíg ezeket beszerzem addig ezzel szeretnék csinálni valamit. Tudok vele valamit csinálni vagy felejtős?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem elég sokan leszünk...úgy 150decibel körülien
Új ár! 50e
Eladó Muzzy Kawasaki ZX-9R-hez.
Persze, más a blokk, sztem az elvezetése is más annak.
lemérem majd! de itt a mérete is a dobnak amin volt! http://www.motorradonline.de/s...
Hali

Mérnél kb egy hosszt mekkora az én régi Remus dobomra kellene,
kerülete 40cm mértem hátha jó
Köszi
Yamaha fz1 gyári kipufogó 15e ft,triumph st1050 gyári titán sportdobok "e" jelzés nélkül 30e ft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
ha valakinek esetleg szüksége lenne..... a nagy kiárusítás közben találtam egy ilyen bilincset(gumival)

új állapotú, saválló, gumi sem szakadt
ovál dobra!

Ha valakit úgy érdekel, van 1 hibátlan amerikai alu yoshiumra cserébe!
Szép estét!

Cbr 954-re keresek karbon ovál Akrapovic kipufogó dobot!

Csak és kizárólag hibátlan és sérülésmentes érdekel és a bilincs is legyen meg hozzá!
email: honda900rr@freemail.hu
Ha valakit érdekel Husaberg kipufogó eladó!

http://www.kepesmotor.hu/offro...
passzosan van összetolva. Valamelyik végének le kell jönnie! Gumi kalapáccsal szoktam szét szedni a sport dobokat. Általában a kipufogó vége szokott lejönni, az elejébe van bele hegesztve a perforált cső. Legalábbis amelyikekkel én találkoztam eddig, azok ilyenek voltak.

Utoljára a volt motorom Arrow dobját csaptam szét, azon is ilyen volt a helyzet, gumi kalapáccsal sikerült le küzdenem. Kicsit meg mozgatod a vég kupakot a dob paláston utánna kis noszogatás után kifelé ki fog jönni.
SOS, valaki szedett már szét Finster kipufogót? Ki akarnám tömni, de nem jön szét a bele, lefúrtam a szegecseket, be is ütöttem.... Valami ötlet? melegíteni is próbáltam, úgyse jön...
Szerintem ha 50mma nel tobbet leveszel, hulyen fog kinezni. Olyan lesz mint egy kis doboz. Mivel "magas". Igy konnyen aranytalan lesz. Szerintem azzal kezdj h leragasxtod pl papirszalaggal azt a reszt amit levagnal es megnezed.
Skacok van egy Akra nyitot rendszer de nem szól anyira amenyire szeretnem. Bár nem sokk kell hogy megfeleljen. Nah vágni szeretnek belole szerintetek menyit lenne erdemes levenni ? :D
Szintén
Remélem sokan leszünk! Én biztos ott leszek.
http://www.programturizmus.hu/...
eladó ez a csodás kidörrentő!

rozsdamentes teljesen nyitott rendszer.

MIVV titán MOTO2 verseny dob!(nem replika!)

ez biztosan nem jön veled szembe az utcán, sem pályán(már csak azért sem mert pályán nem igazán jön szembe senki)

nincs benne E!

kb. egy hónapot használtam!
jelen valójában ZX6R 03-04 re felpattintható, első lábtartóhoz rögzítendő...

sajnos az én motoromon nem készült róla értelmes kép....így ezekkel kell beérnetek
És még mindig nem tudom,miben tér el.. Beleér az idomokba? Nem fér el a blokktól?