Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Egy 125ös Yamaha XT-m van, azon szeretném lecserélni a gyári kipufogót egy Bendorf sportdobra. Erről milyen vélemények vannak, esetleg ha valaki tudna küldeni egy linket a honlapjukról, megköszönném!
heló,érdekel a bodis dob 400 majestire,mi az ára s mi a vélemény róla? elérhetöségem 30 2980400 vagy sjc@freemail.hu
Köszi,de jelenleg nem kell. Talán 2 év múlva rádírok. Bár itt elég olcsó a műszaki. Nincs 5000
Ha kell megìrom hova vigyed műszakira
Marha jó helyre járhatsz műszakira. Nekem még a kicsit repedezett gumi miatt is okoskodott, meg az a fiatal, full hozzáértő csávó elkezdte simogatni a dobot. Lehet ez a fétise. De valahogy rájött,hogy gyári,nem tudom,hogy csinálta Viszont a chopperes kollégától kért műbizonylatot még a reggeli kummantásáról is (kormány,kipuff) Igaz, hogy vizsga alatt egyszer sem merte beindítani a gépet. A parkolóban nem hallottam a gixit az ő motorja mellett, pedig 5000 körül volt a fordulat.
Nem értem mit vagytok úgy beszarva mintha az óvodában lennénk lemotoroztam ezzel az ixil dobbal 50.000 km ert jártam külföldön és itthon is pár városban de sehol nem érdekelt senkit a mai napig beleértve az E betű Körmenden még a rend őre meg is mondta fe fasza hangja van a gépnek :)
műbizonylatot meg a kutya nem kéri a beszari emberek meg gravíroztassanak bele egy E betűt és megoldva a probléma a műszaki meg végképp vicc ott sem foglalkoznak vele ahogy a slick gumival sem
Én sem akarok belepofázni, de van E-legal TwoBrothers dob...
ja ja no para végülis minden topicba befér ahová tetted, csak fura volt a főoldalon egymás után 5 helyen a neved
Ha ela karom adni, valamit tennem is kell.
Ment mail.
Igazi spamkirály vagy
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek szüksége lenne GSX-R600 K8 gyári leömlőre.
már nem...
Eladó!
Hát igen ,ezért akarok dobokat cserélni ,gondoltam rá ,hogy gravíroztatom ,de ha a tanúsítványt kéri a pa.aszt akkor meg úgyis mind1 :(
Ment a mail....
Szia renitens!

Tudsz adni egy email címet vagy elérhetőséget? Érdekelnék valamilyen Bódis dob, még nem sikerült kiválasztani a típust, és szeretnék érdeklődni a lehetőségekről és az árakról.

üdv: Sifi
Nem akarok belepofázni (bár mégis azt teszem ), de én is úgy tudom, hogy a TB dobok nem "e" jelesek. És akkor biza a műbizonylat sem ér sokat. Ha pedig használt dobokról beszélünk, megint csak kérdéses, hogy egyáltalán lesz e hozzá bármilyen papír is.....? Amikor egy barátom használt dobokat vett, még a killereket sem kapta meg. És sajna épp a napokban kaptam infót arról, hogy Pécs felé tényleg szigorúak a rend őrei a motorosokkal. Az már szerintem vicc kategória, ami ott van. Ezt írta nekem egy srác:
" két motoros rendőr állított meg nemrég és nézték a kipufogót, rendszámtábla világítást, prizmát, gumit, rendszámtábla milyen szögben áll, még a gyári hátsó lámpába is bele kötöttek mert ledes, a kipufogó hiába szűkítős meg "e" jelzéses azt mondták hogy ők ezt a jelzést nem ismerik és hogy ez egy japán belpiacos dob ezért most csak figyelmeztetnek legközelebb viszont elveszik a forgalmit ha nem cserélem le"
Igen ez volt a dilemmám ,írtam e-mailt a srácnak még nem jelentkezett :( pedig krva szép hangjuk van a TB-nek . Ebben az esetben ha elment a Yoshim kereslek :)
Nem akarok vészmadárkodni, de TB dobok sem E jelesek... legalábbis nem frankó.... láttunk mi már Kínai quad engedélyszámot is begravírozva! Megsúgom, legalább akkora bukta, mintha nem lenne!

Nem fogok hazabeszélni, de egyszer gyere be hozzánk! Kapsz Busás kedvezményt is.
Andryxról nem sokat tudok csak ami a fórumon közzé van téve (Club130/hayabusa) .
Hello !

Néztem Two brothers dobokat összekötővel ,ha ez nem jön össze akkor megkereslek téged :) sajnos felénk(Mecsek) igen rászálltak a dobokra -E jelzés + tanusítványt kérnek :(a gyökerek .Nem tudom miért jobb az ha van papír csak éppen nem hallanak az autósok ?!
Szia Tom!

Most hogyan lesz? Mi marad a gépen? Vagy eladod a szép Busát?

Hogy van Andrix?
Sziasztok! keresek 99-es zx6r-re kipufogót ha van valakinek jelezzen köszi
Yoshimura karbon trioval dobpár eladó (hayabusán van 3 csavaros) E-jelzés nélküli ,de gravírozás megoldható . 90.000/pár