Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia renitens!

Az előttem szólóhoz csatlakozva, szeretnék én is egy K7-esre két dobod, összekötő csöveket és Y-t. Feltéve, hogy te ilyenekkel foglalkozol és van valami ajánlatod. Ha nem és csak benéztem a hozzászólásokat, akkor elnézést :)
Bocs, de ezt a tapasztalatot megtartom magamnak. Lehet, csak rossz napja volt az emberkének aznap amikor felhívtam, és ezért nem biztos, hogy megérdemli, hogy valaki lejárassa. Ki tudja, lehet Neked épp szerencséd lesz vele egyszer....
Ki volt az amúgy aki lekezelően beszélt?
Vannak boltok amelyek forgalmazzák a Bódis kipufogót. pl. link
Igen, ott volt a pécsi szezon nyitón, és vadkerten is, ahová szerencsére már én is eljutottam. Ha érdekel a Bodis, merem ajánlani őket: http://www.szervizautobuda.hu/
Egy email nem kerül semmibe, de részletes felvilágosítást fogsz kapni minden kérdésedre. De persze majd eldöntöd, hogy melyik gyártót választod. Csak arra vigyázz, nehogy rád sózzanak egy pl Dragon dobot akra matricával! Mert sajnos vannak olyan eladók is...
Csáó!
Köszönöm a válaszod, illetve a többi eddig hozzászólást is. Ezzel a motorral találkoztam is kétszer (orfűi szezonnyitó és a soltvadkerti találkozón). Az orfűi találkozó előtt eszembe se jutott volna a Bódis, csak ott meglepődtem a hangján ennek a K7-esnek. Nem volt túl erős,de mégse egy gyári szúnyoghangról van szó. Persze ez nem jelenti azt,hogy el tudom dönteni mit is vegyek, ezért is kérdeztelek benneteket. Marad az olvasgatás,hogy kinek mi jött be, illetve ahol van rá lehetőség meghallgatni motorokat. Épp tegnap néztem volna a Bódis oldalát (mielőtt írtam), de nem jutottam előrébb, csak a facebook-os oldalukon találtam videókat és képeket. Esetleg van valahol egy árlista motortípusokhoz felírva vagy ajánlat kéréssel megy az egész?
Van még eladó Z1000 gyári dob?
Halli! Nincs valakinek elfekvőbe egy Z1000 gyári dob?
Köszi!
Én tudom ajánlani az Arrow-ot. Nekem most kető is van, mind a kettő nagyon jó! Volt Egrus-om is, de ez annál sokk jobb! De ugye kinek mi..
Mikor veszel mar vegre egy igazi motort
Menjetek már... A legjobb a herélt gyári dob, akrapivovic matricával!
Mondja ezt egy KawaBBusa fedőnevű provokátor.
Ovatosan emberek
Egy kawasakisra nem szabad hallgatni
Csak a Bódis. Esetleg Arata, vagy Akra, vagy Arrow, vagy ha az nincs akkor Yoshimura. Utána Leo Vince. Végső esetben MIVV.
Sok igazságot mondasz.
A MIVV a legjobb elhihetitek!
Helló!
Nekem az időm engedi, ezért írok is
Már csak azért is, hogy tovább fokozzam a feszkót a Bodis miatt!
Mert vannak, akiknek a könyökükön jön már ki a Bodis, de amikor valaki kipufogóról érdeklődik, megy a hallgatás
Olyankor nem tudom, hogy vajon miért nem sztárolja valaki pl az akrát, yosit, mivvet, és még sorolhatnám....
Úgyhogy én konkrét nagyívben leszarom, hogy kinek tetszik és kinek nem, hogy sokszor kerül itt szóba a Bodis. Nekem nem érdekem, hogy sztároljam a Bodist, nem kapok érte senkitől semmit, egyszerűen csak egy elégedett használója vagyok, és egy barátom is, akinek K7 ezrese van, inox Bodis tri-ovallal. Először 2 dob volt összekötőcsővel, de később a katalizátor is lekerült, helyére egy Y.
Természetesen kivehető db killer van a dobokhoz, de szerintem még killer nélkül sem annyira zavaróan hangos. Világos, hogy van "élet" a Bodison kívül is, csak azoknak az embereknek, akiknek esetleg van véleményük, tapasztalatuk másik kipufogóról, azok vagy titokban akarják tartani, vagy csak nincs idejük ide írni, épp csak annyit, hogy "már megint a Bodis"
Egyébként csak úgy megjegyzem, lehet nekem is akra lenne most a motoromon, ha "valaki" annó (aki kipufogókat árul) nem olyan lekezelően beszél velem telefonon, és legalább egy pici rugalmasságot mutatott volna! De végülis mostmár inkább hálás vagyok neki, mert így legalább Bodist vettem én is, és jó döntés volt.
Akármit is veszel a motorra, sok sikert hozzá!
Sziasztok!
Szeretnék egy K7-es 1000-es GSX-R-re kipufogót venni. A katalizátort is kivenném, tehát Y-nal indítva a dolgot, összekötőcsövek és a két dob kellene. Úgy gondolom mindenkinek megvan a saját kedvence és érdekelne pár vélemény. Kinek mi jött be, esetleg hasonló motoron mit használt. Tehát itt most inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi,akinek ideje engedi, írjon nekem pár sort
Szeva!
Köszi a gyors választ! Esetleg a barthaszabi@freemail.hu-ra egy pár képet tudnál róla még küldeni.
Akkor lehetne Akra, Arrow, LeoVince, Yoshi és stb. topikot is igényelni.
Üdv a fórumozóknak,elismerem a Bódis minőségét,de tényleg van élet a Bódison túl is,így talán a Bódis fanclub részére érdemes lenne a moderátoroktól/szerkesztőktől igényelni egy Bódis fórumot az Ő részükre.

Eről szoktam beszélni én is!
az arrow-hoz összekötő is van +ba.
szeva! az arrow dob még eladó. egy alu no ném dobom van még, egy titán akra 52 bemenővel titán összekötővel, ha nem lesz jó a hangja akkor vance&hines rendszer zx9R 98-02-re.