Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne leskelődj máshol
Yoshit...
Még mindig nem jó rá...
Sziasztok!

'96-'99-es SRAD leömlő jó egy K3-ra? Passzol? Vagy eltér valamiben,nem tudja valaki?
Örülnék egy mihamarabbi infónak
Köszi
Sziasztok.

Szerintetek milyen kipufogót vegyek a mocimra? Remust vagy Leo vincet?
Sziasztok!

2002-es Kawasaki ZX6R-hez van eladó gyári kipuffom, ha érdekel valakit, szívesen küldök kérésre képet is! balazs [kukac] gtx.hu
Madarasra nem megyek sajnos,videot csinálhatok róla aztán annak a linkjét elküldöm neked! Igen az ebayről vettem 1,5hét alatt itt volt és 25000ft volt postával mindennel együtt!
Üdv. Szóval bejött a kipu. hangját nem raktad föl valahova ahol megtudnám hallgatni? Vagy esetleg nem jössz madarasra augusztusba? Az ebay-röl vetted vagy itt Mo-n?Bocs a sok kérdésért de beültetted a bogarat a fülembe.
Sziasztok! Szerintetek , ez átmegy így műszaki vizsgán? :D
Helló! Megjött a kipufogó amiről beszéltünk! Hanghatás kegyetlen nagyon brutál,nekem nagyon bejön a hangja,nem egy halk fajta,észreveszik ha közeledsz sorozatosan húzódnak félre az autók hogy elengednek
Teljesítménybe egy kis nyomatékvesztést vettem észre 4ezres fordulat alatt de utána semmi különbség! Csak ajánlani tudom!
rendben várom válaszod köszi
Beszélek a többiekkel (többen mennénk ) ha pontos a létszám rád írok !
Hali egy mailt küldj a suzukilaci1000@gmail.com ra és ott megbeszéljük
Aprilia RS50 horpadt leömlővel mit lehet kezdeni?
Üdv !
Nem idevág ,de kérdezném a szállást amit hirdetsz ,hogy aug.18-20-ig kiadó-é ?
szia elvesztettem a számod és csak érdeklődni szeretnék, hogy mikorra várható a dob
Tudtok valakit Miskolc környékén, aki fel tudja reszelni a motoromra ezt a sportdobot?
Van hozzá egy XL 600 leömlő is, amiből az "Y"-t esetleg fel lehet használni a műtéthez.
Üdv, van egy Muzzy dob a motoromon (dr750s), amit szeretnék lecserélni valamilyen halkabb, vagy db-killeres, de mindenképpen e-betűs, papíros, esetleg valami gyári dobra. A mostani 40cm hosszú, három csavaros flansnin van, 10cm átmérőjű, belső 50-52 mm, vég nincs rajta, és baszott hangos. Hasonló méretű kéne, mert nagyobbnak nemigen van hely.
Régebben nem is foglalkoztak vele, az utóbbi 1-2 évben kezdték el figyelni és baszakodni, ha olvasol korábbi kommenteket, akkor már konkrét esetekről is szó volt.
A vizsgát persze meg lehet oldani pénzért v. akár visszarakod arra az időre a gyárit, a rendőrt már nem biztos, külföldön meg tuti nem. És igen, lehetsz szerencsés is, h évekig nem állítanak meg és ha megállít, akkor se foglalkozik vele, csak mindig ott van a ha...
Ez igen
Minden tiszteletem a Tiéd, Mester!
Az ilyen emberek a kedvenceim, mint amilyen Te is vagy. Beszarinak, óvodásnak nevezel valakit azért, mert próbál "legálisan" közlekedni....? Kíváncsi lennék, hogy amikor a rendőr elvenné a forgalmidat, milyen arcot vágnál, és hogy mernél e bármit is szólni....?
Bár, szerintem, amit leszűrtem az írásodból, Te akkkora király lehetsz, hogy Téged meg sem mernek állítani. De mindegy, én inkább akkor is maradok egy beszari óvodás.
ok köszönöm
Yamaha fz1 kipufogó+exap 20e ft,régi kawasaki kipufogó mach1 tipus 5e ft,triumph st1050 gyári titán sportdobok 40eft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Zalában nem szokás velük beszélgetni.....
Szeretettel meginvitállak egy Mecsek környéki /mecseki szerpentinezésre ,a rendőrrel meg majd te beszélsz
Szia!

Már elkelt a dob! Kettőnk közt szólva kicsit hangos volt...