Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No arról kéne akkor egy közeli kép, h láthassuk hol is van és hogy néz ki. Itthon vetted? Műbizonylatod is van hozzá?
Igen, létezik!
Nekem is E betűs Yoshim van...
Úgy látszik a kép többünket érdekel.
Szia!
Küldenél nekem mailben képet a kipufogóról, illetve elérhetőséget a helyről,ahol meg tudtad oldani? :)
Maximum felkerülnek a listára
Holnap felhívom, de mintha már velük is beszéltem volna, és vad árat mondtak, de majd holnap kiderül..
Budapest és vonzáskörzete ami nekem szóba jöhet..
Nem tudom hol laksz de Mezőtúron tudok egy ügyes srácot, aki dobokat készít saválóból és ha kell csinál összekötőt is, nagyon ügyes és nem dolgozik drágán.
Őket kérdezd meg. Gyorsak és nem drágák. Ismerősömnek 1 óra alatt csináltak dB killert, míg máshol heteket kellett volna várni rá, dupla annyiért.
Okés, felvettem a nekemnemösszekötőtcsinálók listájára.
Kihagytad Sakált. (link)

Tavaly augusztusban vittem el egy dobot, hogy hozza rendbe azóta kétszer sikerült beszélnem vele, mindkétszer azt ígérte hogy még két hét.
De már jó ideje fel sem veszi a telefont.
Asszem hamarosan meglátogatjuk.....
Tudtok olyan kipufogó összekötő cső gyártót mondani aki az alábbi kritériumoknak megfelel?
- Nem 1 hónap múlva tud csak időpontot mondani. (jano)
- Nem a világ végére kellene elmenni hozzá. (race, mastek, martin,, dragonada)
- Nem 30ezer Ft felett akarna velem szóba állni (karkus)
- Nem akarja hogy 1 hétig ott hagyjam a motort hogy tudjon dolgozni rajta szabadidejében (egrus)
- felveszi a telefont ha már 1x beszéltél vele a megvalósításról (zsozsimura)

Eddig zsozsimura volt a legesélyesebb, de nem válaszol a hívásaimra.. Raptorral is beszéltem már, ott nem emlékszem mi volt a gond..Red raptorral talán még nem beszéltem..
Ezeken kívül van ötlet kit hívhatnék?
Vki akinek van ilyen műbizonylata, feldobhatna róla egy képet, h mi is ez tulajdonképpen.

Egyébként ma beszéltem egy sráccal az NKH-nál és ha nincs műbizonylat, akkor elvileg az E jelzés lótúrót se ér. Be lehet vizsgáltatni a kipuffot vhol, de vmi 1000 euroról regéltek és persze nem biztos, h megfelel az előírásoknak. Szóval vhogy én is rakok rá vmi E számot, de persze ettől még bizonylatom nem lesz. Azért lenne jó látni egy ilyen papírt, hátha lehet karcolni olyat is vhogy.
Fog róla küldeni mailben képet hogy hova kell/ érdemes felfogatni.
Köszi a mailt Jámbi!

Azért a kép még érdekelne, h hova fogattad fel és hogy néz ki.
Szia

Ment a mail.
Dobnál fel képet róla? És ha nem gond elküldenéd mailban (cím adatlapomon) ezt a kipuf. gyártó elérhetőségét?
Neten találtam 1 kipu gyártónál rákérdeztem és segített. Lényegében rendeltem 1 lemez darabot ezen E betű és számok vannak. Ezt fel fogattam a kipura. 2 szegecset kifúrtam lemez beilleszt 2 szegecs visszatesz és kész. Mintha gyárilag lenne rajta.
Nekem is amerikai kivitelű Yoshimura RS5 van a CBR 600 RR-emen, amiben szintén nincsen "E" jelzés. Vas megyei vagyok, és mostanság igen kiképezhették az itteni jardokat, mert egyik cimborámat is jól megkurták 30.000 Ft-ra. Megpróbáltam az "E" jelet belegravírozni (vibrontűvel), de sajnos nem sikerült, még jó hogy előtte csak egy lemezdarabon próbáltam, mivel szar volt a sablon és nem fért be a kidörrentő alá. Vas megyében meg egy gravírozó sem vállalta el, hogy szépen beleírná. Ezért most megkértem édasapám gyárában a lézerest, hogy vágja ki nekem egy lemezcsíkra az "E" jelet a hozzá tartozó kóddal, ami szépen odafogatunk, homokkal megszórjuk, és olyan lesz mintha gyári lenne. Ez tűnik most a legegyszerűbb és leghihetőbb megoldásnak. De sajnos műbizonylatunk még így sem lesz hozzá, sőt nekem még a db killer helyét is el kell tüntetnem vhogy.
Engem is érdekelne hogy raktad bele :). Gondolom gravír... Számot honnan szedtél hozzá? Találom szerűen?
És hogy tettél bele E betűt, mert nekem is amcsiból jött Yoshim van és vmit kéne vele kezdeni.
Én tettem bele az E betűt. Nem is említettem neki mert tavaly már szólt mikor E betű sem volt csak akkor sötét volt nem ismertem fel. Előtte már kérdezősködött mondtam hogy ezzel vettem aztán rájöttem hogy ő volt tavaly is így az E betűt meg sem említettem.
De ahogy nézem a képeken, a te dobod is amerikai kivitel, tehát gyárilag abban sincs "E" betű! Azért nem szóltak?
Ez fura. Ki ajánlott neked ilyet? Ha megveszed / megvan érdekelne az a műbizonylat hogy hogy néz ki mik vannak benne. Kb. 1 hete megállítottak a rendőrök kellett volna nekik műbizonylat de nekem nincs a Yoshihoz.
Srácok, segítene valaki aki szaki a témában?
Létezik olyan Yoshimura dob Hayabusa-hoz, melyhez kapok műbizonylatot?