tud valaki eladó sportdobot Yamaha TDM850 4TX-re? Sajnos akárhol kértem újra árajánlatot, mindenki 100e feletti összeget kér érte. Nekem használtan is megfelelne..
Üdv crf emen megrepedt a kipufogó könyök ! FmF rendszer és külön nem lehet venni könyököt! nem tud valaki titániumot heseszteni vagy legyártani azt a könyökrészt? segitségeteket köszönöm !üdv!
Red Raptor és Raptor nem ugyanaz most tudtam csak meg
Red Raptor telefonon nem elérhető csak Raptor. Ők nagyon segítőkésznek tűntek és nincsenek elszállva az áraikkal.Most írtam Red Rapotornak kíváncsi vagyok mennyi a különbség köztük
CBR 600rr 2005-2006
Sziasztok Eladó lett a Yoshimura RS5 -kipúfogó rendszerem hozzá irt PowerCommanderel (Végh -Tech)az ár:200,000Ft
Van még integrált hátso lámpa 5000Ft
Van raktáron egy szett Bodis, ha gondolod, szívesen felszereljük Neked! Amennyiben nem tetszik, -természetesen - díjmentesen visszaállítjuk az eredeti állapotot!
Köszönöm. Én alig hallottam a sajátom hangját, amikor mindenki felpörgette a paripáját a motoros felvonulás indításakor. . A bennfentesektől olyat is hallottam, h jövőre (ha összejön, akkor) egy pálya mellé lesz szervezve a találkozó (pl: Euroring), így aki nem nagyon tud feloldódni a tömegben, az róhatja a köröket a pályán. Persze, ehhez kell egy megfelelő létszám. Remélem, h összejön!
tud valaki eladó sportdobot Yamaha TDM850 4TX-re? Sajnos akárhol kértem újra árajánlatot, mindenki 100e feletti összeget kér érte. Nekem használtan is megfelelne..
Köszi előre is!
Üdv
van ülés alatti sportdobom ide kb.6-8 féle,ha érdekel 703179083,
üdv,P.
van sportdobom ER6-hoz kb 8-10 féle,igény szerint közcső is,ha érdekel 70 3179083.
üdv,P.
Cbr 1000rr 2004 év. SPORTDOB érdekelne, ha valaki tud eladót bárhol.
A válaszokat előre is köszönöm
Az lenne a kérdésem kinek van egy jó kipufogója Er-6f 2006-ra vagy hol tudok jó áron, jó kipuffot szerezni?
köszi.
Red Raptor telefonon nem elérhető csak Raptor. Ők nagyon segítőkésznek tűntek és nincsenek elszállva az áraikkal.Most írtam Red Rapotornak kíváncsi vagyok mennyi a különbség köztük
Raptoréktól csak telefonon lehet árajànlatot kérni?e-mailra nem igen írnak ami fenn van a honlapon
Sziasztok Eladó lett a Yoshimura RS5 -kipúfogó rendszerem hozzá irt PowerCommanderel (Végh -Tech)az ár:200,000Ft
Van még integrált hátso lámpa 5000Ft
A lényeg, hogy újra nagy durranás legyen! Nem fogtok csalódni :)
VFR 800 fi-re Bódis vagy Yoshimura?