szia,
ha a kényelem és az ár is fontos,akkor Mivv-et valszeg nem találsz ennél olcsóbban,és így cipelned sem kell.Ha mégis találnál kedvezőbb áron,azzal szinte hihetetlen meglepetést okoznál,link itt: http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Azt szeretném kérdezni hogy kipufogó dobhoz utólag lehet-e beszerezni valahonnan műbizonylatot? Ha igen hogyan és honnan? Vagy esetleg aki gyárt műbizonylatos kipufogó dobokat lehetséges hogy tudna adni az enyémhez is?
A közeljövőben Olaszországba utazom a következő kérdésem lenne: Olcsóbb lehet-e ott az olasz ipar kipufogóinak kínálata mint itthon? Igazábol motorral megyünk de a kipufogó szállítása megoldható lenne. A mivvre gondolok konkrétan.
Eladó Suzuki Gsx 550-re való kipufogó dob és összekötő cső bilincsekkel. Vagy amire rá akarod alakítani. Saválló csőből van csináltatva.
Ha valakit érdekel írjon árba megegyezünk.
Ilyen nem létezik hogy polírpapír Attól hogy a 2000es vizes csiszoló papír políroz már olyan finom, attól az még vizes csiszoló
Tapasztalatból mondom ha nagyon csúnya a leömlő neki kell esni 120as papírral és úgy menni tovább vizes csiszolással 240,400,600,800,1000,2000 és 2500 és még pasztázni sem kell mert tükör lesz.Ha abszolút hibátlant akar valaki akkor pasztázni is kell.Visszamattulás megelőzhető ha nem hagyjuk ráégni a mocskot és mosás után le van törölve .
R6-ra ('04) szeretnék kipufogót csináltatni, valami rövidebbet, vékonyat, és egyszerűt. Fekete palásttal, semmi csicsa. Mit gondoltok mennyiért csinálják meg, és ki?
Bódistól már kaptam ajánlatot, nekem kissé sok...
Pár ezerért oda adom, a hang amit nyújt felejthetetlen.
meg van még a kipufogó és mennyibe kerülne.
üdv:Gábor
ezt akartam én is írni
ha a kényelem és az ár is fontos,akkor Mivv-et valszeg nem találsz ennél olcsóbban,és így cipelned sem kell.Ha mégis találnál kedvezőbb áron,azzal szinte hihetetlen meglepetést okoznál,link itt:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
üdv,P.
Azt szeretném kérdezni hogy kipufogó dobhoz utólag lehet-e beszerezni valahonnan műbizonylatot? Ha igen hogyan és honnan? Vagy esetleg aki gyárt műbizonylatos kipufogó dobokat lehetséges hogy tudna adni az enyémhez is?
Segítségeteket előre is köszönöm.
A közeljövőben Olaszországba utazom a következő kérdésem lenne: Olcsóbb lehet-e ott az olasz ipar kipufogóinak kínálata mint itthon? Igazábol motorral megyünk de a kipufogó szállítása megoldható lenne. A mivvre gondolok konkrétan.
Cálaszaitokat előre is köszönöm!
Próbáld ki ezt:
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Ha valakit érdekel írjon árba megegyezünk.
Van egy srác Csepelen, szerintem ő hirdet a főoldalon is Motor-Ortopédia alatt. Jókat mondtak róla.
Tapasztalatból mondom ha nagyon csúnya a leömlő neki kell esni 120as papírral és úgy menni tovább vizes csiszolással 240,400,600,800,1000,2000 és 2500 és még pasztázni sem kell mert tükör lesz.Ha abszolút hibátlant akar valaki akkor pasztázni is kell.Visszamattulás megelőzhető ha nem hagyjuk ráégni a mocskot és mosás után le van törölve .
R6-ra ('04) szeretnék kipufogót csináltatni, valami rövidebbet, vékonyat, és egyszerűt. Fekete palásttal, semmi csicsa. Mit gondoltok mennyiért csinálják meg, és ki?
Bódistól már kaptam ajánlatot, nekem kissé sok...
Köszönöm szépen, ez gyorsan ment ;)
Ment az írás.....
.....jajj, bocs, ez egy Tibcsi Edition.....